Tātad, kur un kā ievākt visu vajadzīgo mazai foto studijai. Pareizāk ,studija nav domāta cilvēku, bet gan produktu bildēšanai. Baltais fons jau ir un Caon 30D arī. Vajadzētu klāt kādas divas zipenes/gaismas, lai nav to ēnu no kādas puses. Kur pa lētāko variantu var kut ko tādu iepirkt? Un cik tas izmaksātu? Ko saka spečuki?
Pastāvīgās gaismas vajag produktiem un, jā, gaismaas kasti. Nu labi, es pats ar laitringu bildēju savu elektroniku bet šad tad arī kliedētā saules gaismā un ar atstarotājiem. A kas par produktiem tev?
Nu, ja pa lēto, es ņemtu 4 120w linkstāriņus ar caurejošiem lietussardziņiem. Turpat vien MDfoto. 4 linkstāriņi: 180 4 satatīvi (iesk.stārķi): 130 4 lietussardziņi: 40 u.c. sīkumi
Eltons:Nu, ja pa lēto, es ņemtu 4 120w linkstāriņus ar caurejošiem lietussardziņiem. Turpat vien MDfoto. 4 linkstāriņi: 180 4 satatīvi (iesk.stārķi): 130 4 lietussardziņi: 40 u.c. sīkumi
Kaut kas tā ari sanāk, esmu bildējis ar līdzigu komplektu 2 linkstari, gaismas kaste, vai vienkarši balts fons un plastmasas galdiņš balts. produktu bildēšanai tur nekas īpaš nav vajadzīgs.
Ja velosipēdi tad nu tur sarežģītāk tomēr, detaļas būtu štrunts, bet pašus velosipedus ar kādām 3 gaismam pie lielā baltā vai pelēkā fona bildēt lai var izgriezt.