forum.gif
failu kārtošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / failu kārtošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.11 16:55
 citēt
Vai kāds PC guru var palīdzēt ar padomu, kā iezīmēt vienāda pagarinājuma failus, lai tos atdalītu no pārējiem?
Ja man mapē .JPG un .RAW, kā tos salikt 2 mapēs....runa nav par dažiem, bet simtiem....iezīmēt ar ctrl ir pārāk ilgi...
Kādreiz, kad strādāju ar Norton, tad mācēju....
Publicēts: 23.07.11 17:01
 citēt
kapēc gan tagad nelietot divu logu failu menedzheri, kā FAR, windows commander vai tml? manā skatījumā tādi tik ir lietojami.. :) lielākā daļa Nortona iemaņu noderēs..
Publicēts: 23.07.11 17:07
 citēt
Tiešām uzliec Total Commander, eleganti iezīmē un pārvelc uz sagatavoto JPG vai RAW folderi.
Publicēts: 23.07.11 17:08 labots
 citēt
jā, sākumā arī FAR kopā ar win lietoju, bet jau gadus 10 vairs ne..
un gribat teikt, ka vienai funkcijai vesela proga jālieto, ka windows tik neelastīgs?
Publicēts: 23.07.11 17:08
 citēt
Paga,vai tad pīslī nevar sakārtot pēc faila veida? Tāpat kā pēc vārda,datuma,izmēra utml.
Publicēts: 23.07.11 17:17
 citēt
TWIN:jā, sākumā arī FAR kopā ar win lietoju, bet jau gadus 10 vairs ne..
un gribat teikt, ka vienai funkcijai vesela proga jālieto, ka windows tik neelastīgs?

Es vismaz failus kārtoju tikai komandierī. Daudz ērtāk, ātrāk un pārskatāmāk. Iesaku.
Publicēts: 23.07.11 17:17
 citēt
TWIN:Vai kāds PC guru var palīdzēt ar padomu, kā iezīmēt vienāda pagarinājuma failus, lai tos atdalītu no pārējiem?
Ja man mapē .JPG un .RAW, kā tos salikt 2 mapēs....runa nav par dažiem, bet simtiem....iezīmēt ar ctrl ir pārāk ilgi...

Adobe bridge
Lightroom
Acdsee
Photo mechacic
Un ar windovsu ari var atdalit normali
Publicēts: 23.07.11 17:20
 citēt
60uz5komats6:Paga,vai tad pīslī nevar sakārtot pēc faila veida? Tāpat kā pēc vārda,datuma,izmēra utml.
+
Publicēts: 23.07.11 17:26 labots
 citēt
60uz5komats6:Paga,vai tad pīslī nevar sakārtot pēc faila veida? Tāpat kā pēc vārda,datuma,izmēra utml.

+100500

saki, kāda windoze un pateikšu kā izdarīt.
Publicēts: 23.07.11 17:31
 citēt
View>arage icons by> show in groups...un var sakārtot, bet es nezinu, kā iezīmēt, lai var kopēt, dzēst utt.

Versatile, man Windows XP Home
Publicēts: 23.07.11 17:33 labots
 citēt
Var ieslēgt konkrētajā mapē failu meklētāju (win7 un vistai jau ir mazais meklēšanas logs labajā pusē augšā), un ierakstīt:

*.paplašinājums, piemēram, meklēt *.jpg, tad tiks atlasīti visi konkrētie faili ar jpg paplašinājumu konkrētajā mapē (un apakšmapēs). Tālāk var iezīmēt visus ar Ctrl + A un tad Edit- cut/copy utt.
Publicēts: 23.07.11 17:35
 citēt
Uzspied uz "Type" un sakārtojas. Vai es ne to būšu sapratis?

Publicēts: 23.07.11 17:48
 citēt
sakarto failus pec tipa un bus
Publicēts: 23.07.11 18:01
 citēt
+ par pēdējiem komentāriem. Un, lai iezīmētu tikai vajadzīgo tipu, iezīmē pirmo failu, turi nospiestu Shift un iezīmē pēdējo. Tālāk jau dzēs, kopē vai vienalga ko.
Publicēts: 23.07.11 18:17
 citēt
protams, sakārto pēc tipa - tad Shift+End vai Shift+Home atkarībā no tā augšā vai lejā ir vajadzīgais failu veids, tālāt Ctrl+X un Ctrl+V mapē lai to noliktu, tas paņem labi ja pāris sekundes ja neskaita mapju izveidošanu.
Publicēts: 23.07.11 19:39
 citēt
martc, liels paldies, tieši shift-end un home man vēl trūka!!!
Publicēts: 23.07.11 20:38 labots
 citēt
ACDSee Pro 3 vaesi menedze pec visa ka iesakitot uznemsanas laiku diafragmas skaitli un izmantotā objēktīva piemeram:):) Var sazirtēt atsevisiskji ar dazjadam kameram dazadiem stikliem utt blieztus failus. Par tik vienkarsjam lietam ka papalsinajumi nerunajot:)
Publicēts: 23.07.11 21:02
 citēt
He, izrādās, ka ne es viens ACDSee lietoju:face-smile:, citādi, cik var saprast, pasaulē nav citu programmu, kā tik visuvarenais Fotošļops
Publicēts: 23.07.11 21:06
 citēt
veel ir xnview - acdsee man nepatika sen atpakalj. veel senak atpakalj - patika ljoti
Publicēts: 23.07.11 21:53
 citēt
ACDSee ir programma par velti? ja ne, tad ne, parasti zagtās nelietoju...
Publicēts: 23.07.11 22:19
 citēt
par pagarinājumu lamā paplašinājumu? izkārto pēc paplašinājuma / type, SHIT + bultiņa.
TWIN:Kādreiz, kad strādāju ar Norton, tad mācēju....
kas traucē lietot tagad? saprotama lieta, Win versiju. batch rename un wiskas. failus pēc nosaukumiem var konkrēti atrast, nevis kaut ko krugom riņķi - воокруг до около. Windows Commander 32. WINCMD32.EXE
gribi redzēt kā bildes - ACDSee. :big_smile:
Publicēts: 23.07.11 22:25
 citēt
TWIN:ACDSee ir programma par velti? ja ne, tad ne, parasti zagtās nelietoju...

Nu kapec jazog nem sitadu FREE 30-day trial of ACDSee Pro 4. downloads.acdsystems.com...
Publicēts: 24.07.11 02:02 labots
 citēt
es ierakstu searcha - .cr2 un man atrod visus rawus. var meklēt kur vēlies, attiecīgajā mapē vai paņemam iezīmējam kuras mapes vajag turot ctrl un spiežam f3(search) . atrod vajadzīgos, iezīmējam visus failus ar ctrl + a un cutojam ārā.

ja nestrādā nezināmu iemeslu dēļ, tad meklētājām protams vēl ir advanced optioni un tur vēl var saregulēt ko īsti meklē.

p.s. a nu tas pats ko briedis jau uzrakstīja
Publicēts: 24.07.11 03:09
 citēt
Man jau liekas, ka primāri būtu procesu veikt pareizi...
mape ar rawiem no kameras - nekādu jpegu.
iekšā mapē vēl 3 mapes - l, m un web - pilnizmēra jpegiem, maziem jpegiem un 800pix pa garāko.
eksportējam visu no lightroom vai kamerai līdzi nākošā softa un tikai paturamos jpegus.
viss. nekāda jebļa ar meklēšanām, iezīmēšanām...
Publicēts: 24.07.11 03:59
 citēt
Pinus:lielākā daļa Nortona iemaņu noderēs..
nuka! tas win commander taisīts paklanoties tiem, kuri sāka grābāties gar kompitōriem, kad bija uz melna ekrāna jāraksta DOS komandas un pēc tam jāspiež «возврат каретки» un kuriem Nortona komandieris DOS'am bija liels atspaids!
Publicēts: 24.07.11 08:25
 citēt
Es lietoju Adobe bridge,tas protams par maksu,bet Windows jau arī nav bezmaksas programma.
Man patīk,ka varu atdalīt jebko,ko gribu,kā jau Lunis minēja,pēc iso,modeļa,laika,slēdža,atslēgas vardiem un failu tipa ieskaitot.
Publicēts: 24.07.11 11:19
 citēt
Lunis:
TWIN:ACDSee ir programma par velti? ja ne, tad ne, parasti zagtās nelietoju...

Nu kapec jazog nem sitadu FREE 30-day trial of ACDSee Pro 4. [url=http://downloads.acdsystems.com/en/acdseepro.exe

Un]http://downloads.acdsystems.com/en/acdseepro.exe

Un[/url] ko pēc 30 dienām? :P
Windows man ir komplektā ar laptop oficiāli pirkts, PS Elements no Adobe par 100 zaļiem....
Lai takš katrs dara, kā grib, es kā hobijnieks iztikšu...
Uggga, martc, vēlreiz paldies!
Publicēts: 24.07.11 12:05
 citēt
TWIN:Vai kāds PC guru var palīdzēt ar padomu, kā iezīmēt vienāda pagarinājuma failus, lai tos atdalītu no pārējiem?

ar tādu rīku, kas saucas cmd.exe un komandu move
Publicēts: 24.07.11 12:10 labots
 citēt
TWIN:es kā hobijnieks iztikšu...

Hobijnieki parasti neinteresējas kas notiks pēc 30 dienam , vīniem tas nav aktuāli , kad atkal savaigas ko hobijam pabakstīt instale citu Trialu un strada talak :) Tie kas taka strada katru dienu vai bieži domaju var atļauties kādu nelielas maksas SOFTU lai nečakarētos un neierobežotu sevi arī turpmāk un nebūtu pastāvīgi kautkas "Jāmeklē" , Gan ACDsee gan Adobe Lightroom ir gana piejamu cenu produkti lai stradajot bieži vai profesionāli tos varētu atļauties arī nopirkt.
Publicēts: 24.07.11 15:15
 citēt
Lunis:
TWIN:es kā hobijnieks iztikšu...

Hobijnieki parasti neinteresējas kas notiks pēc 30 dienam , vīniem tas nav aktuāli , kad atkal savaigas ko hobijam pabakstīt instale citu Trialu un strada talak :) Tie kas taka strada katru dienu vai bieži domaju var atļauties kādu nelielas maksas SOFTU lai nečakarētos un neierobežotu sevi arī turpmāk un nebūtu pastāvīgi kautkas "Jāmeklē" , Gan ACDsee gan Adobe Lightroom ir gana piejamu cenu produkti lai stradajot bieži vai profesionāli tos varētu atļauties arī nopirkt.

lai nu tā būtu, ka esmu neparasts :D
Publicēts: 24.07.11 21:09
 citēt
Ja grib bez papildus izmaksām,tad derēs augstāk minētie piemēri no Windows....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):