Uz vecā CRT LG Flatrona šitā štelle parādījās, kad monitors sāka mirt, aizvedu pat līdz vietējiem elektronikas spečukiem - šie teica, lai pērku jaunu, remontēt neesot jēgas. Pirms pāris dienām draudzenei nopirku jaunu BenQ un bija kaut kas līdzīgs, bet to izdevās atrisināt nomainot Screen refresh rate no 70Hz uz 60Hz.
Grūti spriest neredzot kā tas izskatās, , reizēm tādi brīnumi notiek deļ barokļa problēnas it kā dubultojas un tādus kā viļņus met. Ja esi no rīgas varam prīvāti sakontaktēt un es piebrauktu paskatīties kas un kā.
Grūti spriest neredzot kā tas izskatās, , reizēm tādi brīnumi notiek deļ barokļa problēnas it kā dubultojas un tādus kā viļņus met. Ja esi no rīgas varam prīvāti sakontaktēt un es piebrauktu paskatīties kas un kā.
bet tur jau takš vaina barošanā būtu, tad neviens monitors(muldu) nepanestu to. Raksturīgi veciem "vadiem" un/vai vietām kur trīs miljardi kontaktakšu saspraustas vienā izejā.
Ņirboņu dažreiz var novākt monitora barošanas vadam izolējot zemi. Ja barošanas kondiņiem zūd kapacitāte var būt augšminētais defekts(ēnas, "tjanučkas"). Kad caurgaismošanas lampa zaudē emisiju, krāsas kļūst blāvākas un dzeltenīgi, sārtas(kā kurai). Tiesa tagad biežāk emisija zūd tik strauji, ka pārveidotājam nostrādā aizsardzība.
E_E:iespraudu monitoru citam datoram,it kā viss normāli,tātad atliek barošana
Nu barošana ar citu kompi nav saistīta, paprove kabeļus pamainīt , vel tāda lieta ka pašam kompim sazemejums, otradak iespraust štepseli paprove.
ja pie cita kompja monitors iet normāli,tātad mana barošana,bet-bet pieslēdzu atpakaļ savējam un tagad asums, cērt acī,nez cik ilgi.... katrā gadījumā liels paldies par atsaucību!!!