forum.gif
Meklējam fotogrāfu (amatieri, studentu)!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Meklējam fotogrāfu (amatieri, studentu)!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.07.11 17:39 labots
 citēt
Meklējam fotogrāfu (amatieri, studentu, vienkārši talantīgu bildētāju) 30.07. no plkst. 14:30-15:30 Rīgā, kurš varētu pabildēt vecmeitu ballīti. Zvaniet 26154605.
Inga
Publicēts: 25.07.11 17:59
 citēt
Tātad pa lēto atkal meklējam?
Publicēts: 25.07.11 18:02 labots
 citēt
Diez vai pa lēto , gan jau par to tantes nav iedomajusjas vinjam vaig "Cjomu kas prot bliezt traki" neviss profesionali korekti:):) Un īstenībā ši ir jauka meitene kura man regulāri piesūta noderīgu spamu :face-wink: Tāpēc ieteikums meklēt fotografu atbilstoši "Pasakuma tēmai" jo galīgi ne jubkurš jums uzbildēs to ko būsiet iedomājušās. Izvele starp TRAKI / SMUKI / VISSU galīgi nav vienkārša :)
Publicēts: 25.07.11 22:17
 citēt
Audzēkņu izdomai naf robežu... un tāpēc netaktiski te ir teikt- meklēt fotografu atbilstoši "Pasakuma tēmai" :D
Šādā pasākumā tieši tikai no sausiņiem jābaidās- tie gan būtu svešķermenis pasākumam :D
Publicēts: 25.07.11 22:50 labots
 citēt
Haiduks:Audzēkņu izdomai naf robežu... un tāpēc netaktiski te ir teikt- meklēt fotografu atbilstoši "Pasakuma tēmai" :D
Šādā pasākumā tieši tikai no sausiņiem jābaidās- tie gan būtu svešķermenis pasākumam :D

PRECIZI , tiejsi to ar gribeju teikt , ka jabaidas no "Sveskermenja" tapec jazin ko tiesji skikji velas "Sausu" vai "Traku" cik klientu teik dazjadu velmju :)
Publicēts: 25.07.11 23:08
 citēt
es piesakos.
Publicēts: 25.07.11 23:36
 citēt
♥ asiņo un laikam miršu žēlabās, jo nebūšu Rīgā.:face-crying:
Publicēts: 25.07.11 23:52
 citēt
es gan buushu Riigaa - BET - vai man jaapiesakaas?;-ppp;_)))
Publicēts: 26.07.11 00:07
 citēt
dansiga:es gan buushu Riigaa - BET - vai man jaapiesakaas?;-ppp;_)))
Protams, ka Tev ir jāpiesakās!!! Tik pēc tam ieliec reportāžu blogā :)
Publicēts: 26.07.11 00:08
 citēt
smartins, nafig!??!?!?!
Publicēts: 26.07.11 00:09
 citēt
Lai būtu :bad_smile:
Publicēts: 26.07.11 00:12
 citēt
samrtins, da nuu - es uz reportaazhaam vispar slinka ;-((((
Publicēts: 26.07.11 11:00
 citēt
vienkārši talantīgu bildētāju ... ;)
Publicēts: 27.07.11 10:30
 citēt
Uj kā man patīk vecmeitu ballītes bildēt!:) Šogad labākās ir bijušas kur dalībnieces ta ap 30+, tas māk atraisīties, ir padomājušas par scenāriju un 8x labpratāk parakstās uz visādām dullībam, kā mazās lapsenes:)
Publicēts: 27.07.11 11:16
 citēt
Ingularija:Meklējam fotogrāfu (amatieri, studentu, vienkārši talantīgu bildētāju) 30.07. no plkst. 14:30-15:30 Rīgā, kurš varētu pabildēt vecmeitu ballīti. Zvaniet 26154605.
Inga

pārcel uz 29.--sabildēšu..:face-grin:
Publicēts: 27.07.11 11:28
 citēt
imgfoto:Uj kā man patīk vecmeitu ballītes bildēt!:) Šogad labākās ir bijušas kur dalībnieces ta ap 30+, tas māk atraisīties, ir padomājušas par scenāriju un 8x labpratāk parakstās uz visādām dullībam, kā mazās lapsenes:)

Tikko vienu ballīti bildēju, kur gan nebija 30+, bet tik jautrā ballītē sen nebiju piedalījies. Meitenes bija atlaidušas bremzes pa nopietno un tagad domā, vai kādam tādas bildes var rādīt :D
Publicēts: 27.07.11 12:20
 citēt
Uggga:
imgfoto:Uj kā man patīk vecmeitu ballītes bildēt!:) Šogad labākās ir bijušas kur dalībnieces ta ap 30+, tas māk atraisīties, ir padomājušas par scenāriju un 8x labpratāk parakstās uz visādām dullībam, kā mazās lapsenes:)

Tikko vienu ballīti bildēju, kur gan nebija 30+, bet tik jautrā ballītē sen nebiju piedalījies. Meitenes bija atlaidušas bremzes pa nopietno un tagad domā, vai kādam tādas bildes var rādīt :D

Ja jādoma vai VAR rādīt, tad noteikti VAJAG! :D
Publicēts: 27.07.11 13:24
 citēt
es ar varu, esmu arii smuks :)
Publicēts: 27.07.11 14:58
 citēt
miller31:es ar varu, esmu arii smuks :)

Nekur nebija prasīts smuks fotogrāfs:face-grin:
Publicēts: 27.07.11 15:00
 citēt
kiits:
miller31:es ar varu, esmu arii smuks :)