Meklējam fotogrāfu (amatieri, studentu, vienkārši talantīgu bildētāju) 30.07. no plkst. 14:30-15:30 Rīgā, kurš varētu pabildēt vecmeitu ballīti. Zvaniet 26154605. Inga
Diez vai pa lēto , gan jau par to tantes nav iedomajusjas vinjam vaig "Cjomu kas prot bliezt traki" neviss profesionali korekti Un īstenībā ši ir jauka meitene kura man regulāri piesūta noderīgu spamu Tāpēc ieteikums meklēt fotografu atbilstoši "Pasakuma tēmai" jo galīgi ne jubkurš jums uzbildēs to ko būsiet iedomājušās. Izvele starp TRAKI / SMUKI / VISSU galīgi nav vienkārša
Audzēkņu izdomai naf robežu... un tāpēc netaktiski te ir teikt- meklēt fotografu atbilstoši "Pasakuma tēmai" Šādā pasākumā tieši tikai no sausiņiem jābaidās- tie gan būtu svešķermenis pasākumam
Haiduks:Audzēkņu izdomai naf robežu... un tāpēc netaktiski te ir teikt- meklēt fotografu atbilstoši "Pasakuma tēmai" Šādā pasākumā tieši tikai no sausiņiem jābaidās- tie gan būtu svešķermenis pasākumam
PRECIZI , tiejsi to ar gribeju teikt , ka jabaidas no "Sveskermenja" tapec jazin ko tiesji skikji velas "Sausu" vai "Traku" cik klientu teik dazjadu velmju
Uj kā man patīk vecmeitu ballītes bildēt! Šogad labākās ir bijušas kur dalībnieces ta ap 30+, tas māk atraisīties, ir padomājušas par scenāriju un 8x labpratāk parakstās uz visādām dullībam, kā mazās lapsenes
Ingularija:Meklējam fotogrāfu (amatieri, studentu, vienkārši talantīgu bildētāju) 30.07. no plkst. 14:30-15:30 Rīgā, kurš varētu pabildēt vecmeitu ballīti. Zvaniet 26154605. Inga
imgfoto:Uj kā man patīk vecmeitu ballītes bildēt! Šogad labākās ir bijušas kur dalībnieces ta ap 30+, tas māk atraisīties, ir padomājušas par scenāriju un 8x labpratāk parakstās uz visādām dullībam, kā mazās lapsenes
Tikko vienu ballīti bildēju, kur gan nebija 30+, bet tik jautrā ballītē sen nebiju piedalījies. Meitenes bija atlaidušas bremzes pa nopietno un tagad domā, vai kādam tādas bildes var rādīt
imgfoto:Uj kā man patīk vecmeitu ballītes bildēt! Šogad labākās ir bijušas kur dalībnieces ta ap 30+, tas māk atraisīties, ir padomājušas par scenāriju un 8x labpratāk parakstās uz visādām dullībam, kā mazās lapsenes
Tikko vienu ballīti bildēju, kur gan nebija 30+, bet tik jautrā ballītē sen nebiju piedalījies. Meitenes bija atlaidušas bremzes pa nopietno un tagad domā, vai kādam tādas bildes var rādīt