Biju Canon servisā, samaksāju 25 ls un iztīrīja - rezultāts vājš. Lūdzu lai tomēr iztīra vēlreiz - jau nedaudz, nedaudz labāk, tad lūdzu, lai tomēr pamēģina vēl 3.reizi - jau labāk, bet, joprojām 2 putekļi redzami. Ir kādas cienījamākas vietas, kur veikt tīrīšanu?
nopirku aparaatu "no rokaam"...... aiznesu tiiriit ..... blogaa esoshajam personaazham ..... tiirija tiirija un teica, ka labaak nevar izitiiriit (puteklji bija sadziiti pa stuuriem) ..... otraa dienaa aizstiepu uz MD foto ..... pa 10 ls dzheki iztiirija PERFEKTI!
dansiga:nopirku aparaatu "no rokaam"...... aiznesu tiiriit ..... blogaa esoshajam personaazham ..... tiirija tiirija un teica, ka labaak nevar izitiiriit (puteklji bija sadziiti pa stuuriem) ..... otraa dienaa aizstiepu uz MD foto ..... pa 10 ls dzheki iztiirija PERFEKTI!
pasarg dies - man indes zoba kaa taada nav!!! Mani tachu neviens nespieda pie vinja iet ;_) Ta abija jmana izveele - u par savaam kljuudaam arii pati maksaaju ;_)
kantoris kas uz briaana ielas, tas keks labi tiira un izcenojums arii bija labs, atraa tirishana ja nav galiigi aizkakaats sensors bija laikam kaadi 3ls tikai. dargaa cik bija natceros, bet ja bija tad zini ka buus kaa naakas. canon serviss ir diletanti, sorri.
man Briaana ielaa gaud 5 a tpakalj gan uztaisiija lielu mellu caurumu, kursh pirms tiiriishanas nebija ..... var buut, ka sagadiishanaas un citur taapat tas buutu noticies .... Bet neviens pat nemeegjinaaja atvainoties vai pamatot, kaapeec tas taa ir noticies .... tik pateica "no TO mees nevareejaam notiirriit"... mhm mhm mhm .. it kaa es buutu blondiine un pirms tam pati nebuutu apskatiijusies, kaa izksataas mana fochuka matrica ;_)))
dansiga:nopirku aparaatu "no rokaam"...... aiznesu tiiriit ..... blogaa esoshajam personaazham ..... tiirija tiirija un teica, ka labaak nevar izitiiriit (puteklji bija sadziiti pa stuuriem) ..... otraa dienaa aizstiepu uz MD foto ..... pa 10 ls dzheki iztiirija PERFEKTI!