forum.gif
Kāzu fotogrāfēšana dzimtsarakstu nodaļā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāzu fotogrāfēšana dzimtsarakstu nodaļā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.07.11 00:39 labots
 citēt
Sveiki,

gribēju pajautāt, vai ir kādas specifiskas nianses fotogrāfējot dzimtsarakstu nodaļās? Ne jau baigās detaļās, bet tā īsumā. :) Piemēram, kā ir ar viesu foto, šaurību, iespēju pārvietoties pa zāli? Paldies.
Publicēts: 28.07.11 00:49
 citēt
Stājies tik asociācijā, tur Tev visu izstāstīs:
lkfa.lv...
Publicēts: 28.07.11 00:52
 citēt
Man vēl vajag kādas 18 kāzas... :face-grin:
Publicēts: 28.07.11 01:57
 citēt
Eltons:Stājies tik asociācijā, tur Tev visu izstāstīs:
[url=http://lkfa.lv/fusion/viewpage.php?page_id=3

Nu]http://lkfa.lv/fusion/viewpage.php?page_id=3

Nu[/url] nu, tur neņem tā vienkarši, labi zinu kā tur tas vis, mani nepaņēma...
Publicēts: 28.07.11 08:02
 citēt
Publicēts: 28.07.11 08:41
 citēt
Uggga:http://www.fotoblog.lv/blog/4939

Nebiedē cilvēku. Tik traki jau nav. Saprāta robežās visu var...:face-grin:
Publicēts: 28.07.11 10:03
 citēt
Man gan šķiet- ja jau uzdod tādus jautājumus, patstāvīgi uzņemties kāzu bildēšanu (un, jo sevišķi, par samaksu), ir par agru. Ieteiktu piestrādāt pāris kāzās par mācekli kādam pieredzējušākam fotogrāfam, lai viss taptu skaidrāks. Neviens Tev foruma pāris teikumos to gudrību neiebaros! :face-wink:
Publicēts: 28.07.11 10:48
 citēt
Prasu ne jau tāpēc, ka neko nezinātu par fotogrāfēšanu kā tādu, bet gan vairāk par dzimtsarakstu nodaļām kā tādām. Man 95 % paziņas precas baznīcās, un dzimtsarakstu nodaļās kādas pāris reizes esmu bijis...
Vienkārši sakot - es jau nezinu, vai tur telpas platums ir 3 metri vai 10 m. Ja mazā telpā grib satilpt kādi 50 cilvēki, tad pārvietošanās varētu būt diezgan apgrūtinoša.
Publicēts: 28.07.11 10:58
 citēt
Nu bāc, dzimsarakstu nodaļas tāpat kā baznīcas ir lielas un mazas, gaišas un tumšās, arī laulību cermoniju vadītāji, tāpat kā mācītāji ir dažādi, citi ļauj skraidīt cik gribi citi liek palikt tur kur esi nostājies. Vienīgais ko var pateikt ka vidēji skatoties gaisma un temperatūras režims ir dzimtsaraktu nodaļās ir labāks bet baznīcas vidēji ir lielākas. Attieksme pret fotogrāfu vidēji ir vienāda visur.
Publicēts: 28.07.11 11:00
 citēt
Ritz:Prasu ne jau tāpēc, ka neko nezinātu par fotogrāfēšanu kā tādu, bet gan vairāk par dzimtsarakstu nodaļām kā tādām. Man 95 % paziņas precas baznīcās, un dzimtsarakstu nodaļās kādas pāris reizes esmu bijis...
Vienkārši sakot - es jau nezinu, vai tur telpas platums ir 3 metri vai 10 m. Ja mazā telpā grib satilpt kādi 50 cilvēki, tad pārvietošanās varētu būt diezgan apgrūtinoša.

Jopcik! Tu esi fotogrāfs, lai citi ar Tevi rēķinās nevis otrādi! Lai pacieš neērtības, toties bildes visi gribēs.
Ceremoniju netraucē bet esi visur.
Baznīcās es pat iemanos no aizliegtās teritorijas bildēt un nereaģēt uz tanšu šņākšanu.
Publicēts: 28.07.11 11:08
 citēt
Eltons:
Ritz:Prasu ne jau tāpēc, ka neko nezinātu par fotogrāfēšanu kā tādu, bet gan vairāk par dzimtsarakstu nodaļām kā tādām. Man 95 % paziņas precas baznīcās, un dzimtsarakstu nodaļās kādas pāris reizes esmu bijis...

Jopcik! Tu esi fotogrāfs, lai citi ar Tevi rēķinās nevis otrādi! Lai pacieš neērtības, toties bildes visi gribēs.
Baznīcās es pat iemanos no aizliegtās teritorijas bildēt un nereaģēt uz tanšu šņākšanu.

lien aiz altāra? Visu ceremonnijas svētumu izgaiņā?
Publicēts: 28.07.11 11:09
 citēt
Ritz:Sveiki,

gribēju pajautāt, vai ir kādas specifiskas nianses fotogrāfējot dzimtsarakstu nodaļās? Ne jau baigās detaļās, bet tā īsumā. :) Piemēram, kā ir ar viesu foto, šaurību, iespēju pārvietoties pa zāli? Paldies.

neko Tev forumaa neizstaastiis, katrs zags savaadaaks. Atnaaksi uz ceremoniju, paprasiisi vadiitaajai, kur driikst un kur nee. Un kopbildi, tajaas telpaas tak neviens nespiezh tev focheet
Publicēts: 28.07.11 11:25
 citēt
Eltons:

Lien kancelē..? :face-grin:
Publicēts: 28.07.11 11:27
 citēt
kasparsf:Nu bāc, dzimsarakstu nodaļas tāpat kā baznīcas ir lielas un mazas, gaišas un tumšās, arī laulību cermoniju vadītāji, tāpat kā mācītāji ir dažādi, citi ļauj skraidīt cik gribi citi liek palikt tur kur esi nostājies. Vienīgais ko var pateikt ka vidēji skatoties gaisma un temperatūras režims ir dzimtsaraktu nodaļās ir labāks bet baznīcas vidēji ir lielākas. Attieksme pret fotogrāfu vidēji ir vienāda visur.

Paldies! Laikam tas ir tas, ko gribēju dzirdēt. Nezinu kāpēc, bet biju iedomājies, ka tās visas varētu būt vienlīdz šauras un tumšas, kurās kārtību nosaka bargās kundzes! :face-grin:
Publicēts: 28.07.11 12:04
 citēt
Ritz:
kasparsf:Nu bāc, dzimsarakstu nodaļas tāpat kā baznīcas ir lielas un mazas, gaišas un tumšās, arī laulību cermoniju vadītāji, tāpat kā mācītāji ir dažādi, citi ļauj skraidīt cik gribi citi liek palikt tur kur esi nostājies. Vienīgais ko var pateikt ka vidēji skatoties gaisma un temperatūras režims ir dzimtsaraktu nodaļās ir labāks bet baznīcas vidēji ir lielākas. Attieksme pret fotogrāfu vidēji ir vienāda visur.

Paldies! Laikam tas ir tas, ko gribēju dzirdēt. Nezinu kāpēc, bet biju iedomājies, ka tās visas varētu būt vienlīdz šauras un tumšas, kurās kārtību nosaka bargās kundzes! :face-grin:

Tās kundzes vietām ir pat ļoti foršas... Gaismas vietām ir pat vairāk kā baznīcā... Reizēm gan tumšš kā... piem Teikas zagsā. Lai veicas. :face-smile:
Publicēts: 28.07.11 12:26
 citēt
Elmarss:Tās kundzes vietām ir pat ļoti foršas... Gaismas vietām ir pat vairāk kā baznīcā... Reizēm gan tumšš kā... piem Teikas zagsā. Lai veicas. :face-smile:

Pagaidām tieši Teikas ZAGS'ā man ir gadījušās viskašķīgākās kundzes (tādēļ, ka jaunais pāris atteica viņu bildētājam)..:face-wink:
Publicēts: 28.07.11 12:48
 citēt
Friidis:
Elmarss:Tās kundzes vietām ir pat ļoti foršas... Gaismas vietām ir pat vairāk kā baznīcā... Reizēm gan tumšš kā... piem Teikas zagsā. Lai veicas. :face-smile:

Pagaidām tieši Teikas ZAGS'ā man ir gadījušās viskašķīgākās kundzes (tādēļ, ka jaunais pāris atteica viņu bildētājam)..:face-wink:

Nez.. Tai Teikas ZaGSā vienkārši bildēju... štata fotomeistars nebij manāms... Parasti ne es to visu kārtoju, bet vedēji/organizatori... Savdabīgu rekordu gan tur piefiksēju: no jauno ienākšanas līdz iziešanai VISA ceremonija ieskaitot pussimts viesu apsveikumus bij veselas SEPTIŅAS minūtes!!!:face-grin:
Publicēts: 28.07.11 13:10 labots
 citēt
Nekādu pretenziju pret Teikas zagsu. Vispirms aprunājos ar vadītājiem- pretīmnākoši lai gan vietējais fotogrāfs nav sūtīts.
Ceromonijas laikā pat reiz palīdzēja- es nokavēju pirmo skūpstu un šis palūdza atkārtot... Ziedu pasniegšanas laikā tikai pašam jāregulē plūsma, tas visnepateicīgākais darbs...
Publicēts: 28.07.11 14:55
 citēt
Eltons:Nekādu pretenziju pret Teikas zagsu. Vispirms aprunājos ar vadītājiem- pretīmnākoši lai gan vietējais fotogrāfs nav sūtīts.
Ceromonijas laikā pat reiz palīdzēja- es nokavēju pirmo skūpstu un šis palūdza atkārtot... Ziedu pasniegšanas laikā tikai pašam jāregulē plūsma, tas visnepateicīgākais darbs...

Ai nu zagsi sako defaultā, Ne Tev tur koris no balkona padziedās, ne normāla ērģele Medelsonu finālā graizīs. Reiz zagsā nācās ļoti valdīties, lai nesāktu gārgt un sprauslot no vietējās kundzītes - "čimčidrilkas" spēlētājas izdotajām viņasprāt ļoti muzikālajām skaņām. Iesākumā Bija vēlme jaunajam pārim ienākot zālē Bjorkas Uvertīru no Dancer in the Dark nospēlēt, a skuju, pat parasts CD spēlētājs nav ceremoniju zālē, tik tante ar Casio un ceremonijas vadītāja tāda aizvēsturiska ar stulbiem norādijumiem fotogrāfam. Varētu jau viņu sūtīt labi tālu, bet jaunajam pārim tai miestā vēl jādzīvo. :) Baznīcās parasti ir savādāk, mācītāji parati ir baigi sakarīgi salīdzinot ar šitām tantēm izvadītā...., tfu ti, laulātājām.
Publicēts: 28.07.11 22:15
 citēt
Sapper:
Eltons:Nekādu pretenziju pret Teikas zagsu. Vispirms aprunājos ar vadītājiem- pretīmnākoši lai gan vietējais fotogrāfs nav sūtīts.

Ai nu zagsi sako defaultā, Ne Tev tur koris no balkona padziedās, ne normāla ērģele Medelsonu finālā graizīs. Reiz zagsā nācās ļoti valdīties, lai nesāktu gārgt un sprauslot no vietējās kundzītes - "čimčidrilkas" spēlētājas izdotajām viņasprāt ļoti muzikālajām skaņām. Iesākumā Bija vēlme jaunajam pārim ienākot zālē Bjorkas Uvertīru no Dancer in the Dark nospēlēt, a skuju, pat parasts CD spēlētājs nav ceremoniju zālē, tik tante ar Casio un ceremonijas vadītāja tāda aizvēsturiska ar stulbiem norādijumiem fotogrāfam. Varētu jau viņu sūtīt labi tālu, bet jaunajam pārim tai miestā vēl jādzīvo. :) Baznīcās parasti ir savādāk, mācītāji parati ir baigi sakarīgi salīdzinot ar šitām tantēm izvadītā...., tfu ti, laulātājām.

nu Saldus pilsētu nosaukt par miestu ir diezgan augstprātīgi...:face-glasses:
Publicēts: 28.07.11 22:23
 citēt
GunitaB:
Sapper:

Akāpēc domā, ka Sapper par Saldus runā?

Publicēts: 28.07.11 22:25
 citēt
dansiga:
GunitaB: Akāpēc domā, ka Sapper par Saldus runā?

es ar tur biju :face-smile:
Publicēts: 28.07.11 22:25
 citēt
aaaaaaaa
Publicēts: 28.07.11 22:29
 citēt
Elmarss:
Friidis:

Nez.. Tai Teikas ZaGSā vienkārši bildēju... štata fotomeistars nebij manāms... Parasti ne es to visu kārtoju, bet vedēji/organizatori... Savdabīgu rekordu gan tur piefiksēju: no jauno ienākšanas līdz iziešanai VISA ceremonija ieskaitot pussimts viesu apsveikumus bij veselas SEPTIŅAS minūtes!!!:face-grin:

jap tie ar gumijas vilkshanu neizceljaas un vieteejais fotograafs piespeeleejas, tad, kad pashiem sava nav :)
Publicēts: 29.07.11 14:31
 citēt
Nu fotogrāfi arī gadās visādi ampļi. Lielvārdes zagsā mani uzreiz nobrīdināja nestāvēt ceremonijas vadītājai aiz muguras un nebildēt pār plecu, bet Preiļu baznīcas mācītājs - nestāties starp viņu un jauno pāri. Tātad, kaut kādi "speči" jau pamanījušies tā izdarīt.
Publicēts: 29.07.11 16:30
 citēt
Man viena kruta grimētāja pateica, lai līgavas sagatvošanā nekādā gadījumā nebildējot viņas seju, tikai rokas varot būt kadrā. No mācītājiem gan neko tādu nav gadījies dzirdēt :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):