Elis_pelis:Steidzami meklē fotogrāfu kristībam šo 6d. uz vienu - divām stundam Ogrē!!! Varbūt kadam ir interese?
Tak Lunis sēž Ogrē, ja nemaldos. Vai nu tā būs, ka uz stundiņu nepalīdzēs.
Lunis nesēž Ogrē , tur ir gana daudz citu kas specializējušoes konkrētā tēmā ka tur nebūt nav vienkārši uztasama dēļ specifiskam telpam. Lunim patik Lielvarde Koknese un tikai tad kad ir laiks.
Bišķi tā padaloties par tēmu kristību foto... parasti nečakarēju sev un cilvēkiem prātu ar avansu ņemšanu par sīkiem darbiņiem līdz 50-70 Ls...nu lūk, šogad trīs klienti reāli uzmeta, nu tādā plāksnē ka pazvana(tomēr malači) iepriekšējā dienā ar tekstu vairs nevajadzēs. Kas raksturīgi - VISAS KRISTĪBU IEMŪŽINĀŠANAS Vot, domāju, tas kaut kā saistīts ar kristīgām parašām vai kā?
imgfoto:Bišķi tā padaloties par tēmu kristību foto... parasti nečakarēju sev un cilvēkiem prātu ar avansu ņemšanu par sīkiem darbiņiem līdz 50-70 Ls...nu lūk, šogad trīs klienti reāli uzmeta, nu tādā plāksnē ka pazvana(tomēr malači) iepriekšējā dienā ar tekstu vairs nevajadzēs. Kas raksturīgi - VISAS KRISTĪBU IEMŪŽINĀŠANAS Vot, domāju, tas kaut kā saistīts ar kristīgām parašām vai kā?
domāju, ka pēdējā brīdī sarunā citu, vai nožmiedz kapeiku.
nu lūk, šogad trīs klienti reāli uzmeta, nu tādā plāksnē ka pazvana(tomēr malači) iepriekšējā dienā ar tekstu vairs nevajadzēs. Kas raksturīgi - VISAS KRISTĪBU IEMŪŽINĀŠANAS Vot, domāju, tas kaut kā saistīts ar kristīgām parašām vai kā?
Laikam tās kristīgās "parašas" tiešām ir spēkā- šī topika autore pieteica, ka tie kristībnieki man piezvanīs, lai sarunātu bildēšanas procesa detaļas, bet nekā- ne piekrišanas, ne pieklājīga atteikuma. Lietišķā ētika un elementārā pieklājība daudziem kļūst sveša...
Friidis: Laikam tās kristīgās "parašas" tiešām ir spēkā- šī topika autore pieteica, ka tie kristībnieki man piezvanīs, lai sarunātu bildēšanas procesa detaļas, bet nekā- ne piekrišanas, ne pieklājīga atteikuma. Lietišķā ētika un elementārā pieklājība daudziem kļūst sveša...
Te nu gan ir vietā teiciens: kad mēs augām, tad zāle bija zaļāka un debesis zilākas! Kad es strādāju par profesionālu "haltūristu - fotogrāfu", neatceros nevienu gadījumu, kad būtu uzmetiens no klientu vai fotogrāfu puses. Kalendārs pierakstīts pusgadu uz priekšu un ja kas mainās - sarunā ar kolēģiem vai labākajiem amatieriem, bet klients bez bildēm nepaliks. Nebija nekādas priekšapmaksas - pasūtītājs maksāja tikai par bildēm, kuras viņam patīk! Es tā saprotu, ka šodien cilvēkam jāpērk sivēns maisā?
Fons:Te nu gan ir vietā teiciens: kad mēs augām, tad zāle bija zaļāka un debesis zilākas! Kad es strādāju par profesionālu "haltūristu - fotogrāfu", neatceros nevienu gadījumu, kad būtu uzmetiens no klientu vai fotogrāfu puses. Kalendārs pierakstīts pusgadu uz priekšu un ja kas mainās - sarunā ar kolēģiem vai labākajiem amatieriem, bet klients bez bildēm nepaliks. Nebija nekādas priekšapmaksas - pasūtītājs maksāja tikai par bildēm, kuras viņam patīk! Es tā saprotu, ka šodien cilvēkam jāpērk sivēns maisā?
Šeit gan ir diametrāli pretēja situācija- potenciālie klienti meklē un aizrunā fotogrāfu, bet tad nepieklājīgi un bez dajebkādas komunikācijas "nozūd". Bet par sivēnu maisā- kādēļ tā domā? Ja potenciālais bildētājs nav pazīstams, cilvēki takš var paskatīties fotogrāfa portofolio, vai kaut galerijas "traukos", vai sarunāt randiņu un paskatīties visu interesējošo fotogrāfa datorā (albūmā). Nepatīk- nejem...