Skatos bildes šeit privatephotojournalism.com... un ir tiešām interesanti. Ir gan kaut kas no lielās pasaules, gan arī visādi personiski sīkumi. Cita starpā arī mūsu Aļņa Stakles sērija "Ilgas" lika aizskatīties un aizdomāties.
Interesanti kādiem nopelniem jabūt lai tur iereģistrētos, ir protams interesanti reporti, bet nu lielako ties pat par reportiem nevar nosaukt, vienkarši saknipsēta saļanka. Bet cik saprotu saits nav publiskais vortāls.
chukmasoff:Interesanti kādiem nopelniem jabūt lai tur iereģistrētos, ir protams interesanti reporti, bet nu lielako ties pat par reportiem nevar nosaukt, vienkarši saknipsēta saļanka. Bet cik saprotu saits nav publiskais vortāls.
Ja nemaldos, yas ir izdevums (drukāts) PRIVATE. Šeit ir viņu info: "PRIVATE is a quarterly review of photographs. This independent and itinerant publication has been offering its photographic journey since 1992. As an independent review, our goal is to promote those photographers who reorganise our chaotic world in images, while at the same time assigning meaning."
Par fotogrāfiju māksliniecisko kvalitāti...Te nu mēs atkal nonākam pie tēmas - kas ir fotogrāfija, kas ir laba fotogrāfija, ko ir vērts bildēt un rādīt citiem. Man jau šķiet, ka lielākā daļa viņu publicēto bilžu ir vinotaļ interesantas un tā vērtas lai skatītos.
chukmasoff:Interesanti kādiem nopelniem jabūt lai tur iereģistrētos, ir protams interesanti reporti, bet nu lielako ties pat par reportiem nevar nosaukt, vienkarši saknipsēta saļanka. Bet cik saprotu saits nav publiskais vortāls.
Ja nemaldos, yas ir izdevums (drukāts) PRIVATE. Šeit ir viņu info: "PRIVATE is a quarterly review of photographs. This independent and itinerant publication has been offering its photographic journey since 1992. As an independent review, our goal is to promote those photographers who reorganise our chaotic world in images, while at the same time assigning meaning."
Par fotogrāfiju māksliniecisko kvalitāti...Te nu mēs atkal nonākam pie tēmas - kas ir fotogrāfija, kas ir laba fotogrāfija, ko ir vērts bildēt un rādīt citiem. Man jau šķiet, ka lielākā daļa viņu publicēto bilžu ir vinotaļ interesantas un tā vērtas lai skatītos.
Baigi sarezgiti tur tā iesniegšana.
Neko nesaku par māksliniecisko kvalitāti vai ko vēl, bet ir redzama atšķirība kur ir konceptuālā v„erošana redzama bildēs, un kur ir vienkarša knipsēšana, kā nu sanāca ta ir labi, te kā tik mēs ari atduramies pie tā slidenās robežas kad vienkarši sakniipsētu fotodrazas kaudzi, pielīdzina konceptuālajai dokumentalistikai. Līdz ar to tādi saiti kā draugiem.lv ari tad jasauc par konceptuālās dokumentalistikas un mākslas saitiem.
Oi, Chukmasoff... Man šķiet, ka minētajā linkā nav tādu nejauši saknipsētu bilžu. Visur apakšā ir koncepcija un atlase. Protams, pilnīgi visas bildes izpētījusi neesmu. Jautājums, vai skatītājs ir sagatavots šādas bildes skatīties un uztvert to jēgu. Kaut gan man šķita, ka šeit piedāvātie foto stāsti savā būtībā ir vienkārši un viegli uztverami (ar atsevišķiem izņēmumiem), tāpēc arī uzdrīkstējos dalīties skatīšanās priekā ar Fotobloga lasītājiem un skatītājiem.
Veranda:Oi, Chukmasoff... Man šķiet, ka minētajā linkā nav tādu nejauši saknipsētu bilžu. Visur apakšā ir koncepcija un atlase. Protams, pilnīgi visas bildes izpētījusi neesmu. Jautājums, vai skatītājs ir sagatavots šādas bildes skatīties un uztvert to jēgu. Kaut gan man šķita, ka šeit piedāvātie foto stāsti savā būtībā ir vienkārši un viegli uztverami (ar atsevišķiem izņēmumiem), tāpēc arī uzdrīkstējos dalīties skatīšanās priekā ar Fotobloga lasītājiem un skatītājiem.
Redzi gatavība to uztvert kā tas vis tur saknipsēts pa lielākai daļai, nebūtu pareizais formulējums. Jo to uztveri cilvēks atīstības laikā iziet cauri lidz 10 gadu vecumam, tas ir pasaules izzināšanu primitīvā skatijumā ar sajūsmu par katru ko ierauga jaunu, ar laiku tas vis mainās un pat uz neparastām lietām cilvēks retāk skatās ar izbrīnu, un nemeklē vairs kaut ko sajūsmas vērtu tur kur tā nav...