forum.gif
FOTOSTUDIJAS IEKĀRTOŠANA
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / FOTOSTUDIJAS IEKĀRTOŠANA
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.07.11 05:10
 citēt
Ieteikumi ko vislabāk iepirkt sākumam , kādas gaismas , fonus un tētē.
Budžets ap 2,5 k.
Publicēts: 29.07.11 09:00 labots
 citēt
Tu prasi tā itkā nekad studijā nebūtu stradajis::face-wink::face-grin: Pirmkart izdoma kadu tev tos studiju vaig apkart staipamu vai uz vietas turamu KAUTKUR un tad sac domat bez ka noteikti nevar iztikt:) Tev nevina bilde nav vairak part 2-3 gaismam , nu tad doma kadas tev vinjas vaig , ja dragasjanai ikdiena tad kautkadas "Aurora" ja ertai apkart vazasjanai tad kautkadas Elinchrom utt. Budzets jau nu baig pieticigss nekas dizjs nesanak "Studijai" tadas mobilas gaismas vien. Ja baigi grib darit visu tad reku ir jau gatvs varaints www.foto-mueller.at... ja pieperk sjitadu www.ogresbalss.lv... , var darbinat kaut upmalā:)
Publicēts: 29.07.11 14:16
 citēt
Saprātīgāk jau gan ir iznomāt uz konkrētiem projektiem, ņemot vērā cik "dārgi" var izīrēt studiju Rīga, vai pie tā paša Māra Jelgavā...parēķini cik h bez gemaroja var atbildēties par 2.5 K, ja par to visu kāds samaksā( ir reāls pasūtītājs ) reāls ietaupījums ~10K apmērā turpmāko pāris gadu laikā pieskaitot SAVAS salauztās/nolietotās lietas, īres maksas utt..utjp.
Publicēts: 29.07.11 15:02
 citēt
Pats galvenais, paredz studijijā kādu vietu pie sienas, kur basketbola grozu piestiprināt, vismaz varēsi bumbu pamētāt, kamēr nebūs ko darīt un neviens nenāks...... :big_smile:
Publicēts: 29.07.11 15:04
 citēt
Var jau arī ķegļus spēlēt...
Publicēts: 29.07.11 15:50
 citēt
A ko tu gribi fočēt? Lai labi nofočētu, piemēram, desmaizes jau neko daudz nevajag... kādu gaismas kasti, vienkāršas gaismiņas.... Es gan nezinu, vai to varētu nosaukt par studiju - telpu visādu mazu nieciņu fočēšanai...
Publicēts: 29.07.11 16:37
 citēt
studija domāta specializēta cilvēku bildēšanai.

Un ja tas būtu Rīgā tad noteikti ar īrētu , bet tasnau Rīgai , pat ne latvijai!

Un tas ir tikai startam lai būtu un pēc tam jau visu iegādās.

A basketbola grozu to4 varētu vismaz būtu savādāk , būtu modelēm grozā jālec !
Publicēts: 29.07.11 17:21
 citēt
1 vai 2 bjūtidišus, stripboxu, kādus 4 mazos 25latigos walimehus pretgaismām un fonam + trīs lampas ~300W
nu un tad visādus gobo, atstarotājus ar turētājiem...tad jau pietiks līdz ausīm...

stands, kas neprasa nekādus lielos iegūldījumus atstarotājiem/gobo - paņem palielu konservu bundžu, ielej cementu un iespraud koka puļķi, pie kura tad ar lielo skavu var stiprināt visu kas ienāk prātā.
Publicēts: 29.07.11 17:38 labots
 citēt
Ja doma UK esmu saskaries ka sjie tur loti specifisku tehniku izmanto pamata ProFoto un Elinchrom ražojuma , tadas KLASISKAS markas . Nu sac ar vienkarsja "Portretu" lietam ja nelie studija tad kadas 3x 500-600 galvas + Stripi , Softi , Bjutijs SAKUMAM , snipji spoti ,šunas , štorkas , filtri , fons PELEKS , BALTS , MELNS ieteicams mazgajama sintetika , ja iretas telpas naksies fonus karinat uz "Turetajiem" pie sienas bombit buss padargi ireta vietaa. Arejais Barosjanai tiesjam perc "Iekšdedzes generatoru" visas parejas sistemas musdienas sanak par isu izbraukumiem .
Publicēts: 29.07.11 18:23
 citēt
Nu priekškam nelielai studijai 600w galvu vajag? Man ir 600 vatigās...studijā ne reizi neesmu licis jaudu virs 50%...
Publicēts: 29.07.11 18:40 labots
 citēt
imgfoto:Nu priekškam nelielai studijai 600w galvu vajag? Man ir 600 vatigās...studijā ne reizi neesmu licis jaudu virs 50%...

Jā es ar bildeju pamata uz 10-30% jaudu TACJU gadas kad jaudas trukst seviskji bildejot vienmerigi gaismojot "Gruppas" tumsjas telpas :) Lauka nemaz ne tik reti medzu mainit "Saules virzienu" parvertst Nakti par dienu :):)
Publicēts: 29.07.11 20:24
 citēt
Lunis:
imgfoto:Nu priekškam nelielai studijai 600w galvu vajag? Man ir 600 vatigās...studijā ne reizi neesmu licis jaudu virs 50%...

Jā es ar bildeju pamata uz 10-30% jaudu TACJU gadas kad jaudas trukst seviskji bildejot vienmerigi gaismojot "Gruppas" tumsjas telpas :) Lauka nemaz ne tik reti medzu mainit "Saules virzienu" parvertst Nakti par dienu :):)

nakst>diena arī 600w var pietrūkt:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):