Man vislaik ar 7. logiem rādija normāli ravus, pēc windows live uzlikšana pazuda tumbnaiļi un vīveris reizēm pašu bildi parād, brīžiem nē.. Tagad viss ir ok. mikromīkstais sūc kā vienmēr vispirms kauko nočakarē un tad saremontē...
TRas advancētiem useriem, kuri Vistu vai Win 7 izmanto, man kā konservātoram kurš stabili sēž uz XP un sēdēšu uz to vel gadus 5 tas neder.
Ot ot es ar skatos stas Vistukuts faniem Man uz XP taica ka "Paku" vaig
7 normāli būs lietojams kad iznāks SP2, man uz tjapļapa stāv oficeālā home edition versijs, vis jav ok, izņemot to ka pie katras ieslēgšanas un izslēgšanas ielāpus lādē iekšā tas pats ari izslēdzot, nu pa kādām 10 minūtēm, protams var jav atslēgt, bet man vienkarši interesanti cik ilgi tas kompis tā onanēs.
Tiem kuri te pļurkst, ka win7 nav lietojams - nekad brīvprātīgi vairs nepārietu uz xp win7 reāli rullē!
Nezinu par 32 bitiem, bet 64 biti man gljukoja un uzliku atpakaļ XP. Jo pareizi nokonfigurēts un apkastrēts XP strādā daudz ātrāk par win7 un stabilāk.
Nezinu kā tev ar stabilitāti, bet neatceros, kad mans win7 būtu uzkāries, ņemot vērā arī to, ka to lietoju diendienā, lai arī reāli slēdzu ārā/restartēju labi ja 1x nedēļā, savādāk tikai sūtu gulēt.
briedis:Nezinu kā tev ar stabilitāti, bet neatceros, kad mans win7 būtu uzkāries, ņemot vērā arī to, ka to lietoju diendienā, lai arī reāli slēdzu ārā/restartēju labi ja 1x nedēļā, savādāk tikai sūtu gulēt.
Skatoties ko uz viņa dari, ja strādā ar grafiskajiem failiem kuru vidējais izmērs ir ap un virs 100Mb, un montē HD video ne vis no spogulenēm bet no prof klases panasonica, tad 7 nevelk, ir pārbaudīts.
Romis:Man 7 64bit versijā, lightroom 3 vienk. lido, no problem. Bet tikai tā pat kā chukmasoff - izslēdzot instalē updeitus
Nu Lightroom ari uz XP strādā ātri, tur sistēmai nav īpaši nozīmes tur RAM visu nosaka. Un protams 64bitu versija, jo tad RAM var izmantot vis maz 16Gb.
f-foto:Priecājaties par Win7? Tūliņ būs klāt Win8, ar derīguma termiņu 2 gadi.
"analītiķi norāda, ka Microsoft arī izmisīgi vēlas lietotājus piespiest pamest novecojušas Windows versijas. Vismaz 54% datorlietotāju pašlaik izmanto Windows XP, kurai jau ir desmit gadi."
Visas sistēmas sākot no Win 95 un beidzot ar Win7 ir buvētas uz NT bāzes kodola, jaunākajām versijām ir pielikts apkārt vis kautkas kas vairāk vai mazāk ir vizuālie efekti (ānimēta logu atvēršanās, pārejas no viena loga uz citu ar saplušanu un vēl visādi sudi, ko parasti atslēdzu) Tā pat izmantoju klasisko logu profilu, pat uz jaudīga datora, jo visi tie pribambasi ir priekš bērniem , bet ja vajag normāli strādāyt tas vis traucē. XP pa tiem 10 gadiem ir vairāk vai mazāk kļuvusi stabila, protams tas nav macos, bet ari Mac ar tirgus politiku pēdējā laikā ir kļuvis daudz štruntīgāks un nestabilāks salīdzinot ar macosiem kuri bija gadus 5 atpakaļ.
chukmasoff: Skatoties ko uz viņa dari, ja strādā ar grafiskajiem failiem kuru vidējais izmērs ir ap un virs 100Mb, un montē HD video ne vis no spogulenēm bet no prof klases panasonica, tad 7 nevelk, ir pārbaudīts.
Panasonic par RED, piemeram, ir dzirdeets? Lietojam video studijaa 7-os (ari MAC OS, bet mazaak), viss bumbaas. Uz XP labprātīgi neatgriezīšos.
WIN 95, WIN 98 un laikam ME arī - tām ar NT sakarības nekādas. Uz NT bija būvēts WIN 2000 un XP.
chukmasoff: Skatoties ko uz viņa dari, ja strādā ar grafiskajiem failiem kuru vidējais izmērs ir ap un virs 100Mb, un montē HD video ne vis no spogulenēm bet no prof klases panasonica, tad 7 nevelk, ir pārbaudīts.
Panasonic par RED, piemeram, ir dzirdeets? Lietojam video studijaa 7-os (ari MAC OS, bet mazaak), viss bumbaas. Uz XP labprātīgi neatgriezīšos.
WIN 95, WIN 98 un laikam ME arī - tām ar NT sakarības nekādas. Uz NT bija būvēts WIN 2000 un XP.
Nu ar REDiem mūsu kantoris nefilmē, biku pa treknu, krievi kad atbrauc tikai ar savejiem REDiem tad šamie filmē. Gan jav byus kaut kad ari RED, bet pagaidām ar Panasonic AG-HMC74ER
Lunis:NETICESI neinstalejas saka ka tikai kautkadas pakas ietvaross
TRas advancētiem useriem, kuri Vistu vai Win 7 izmanto, man kā konservātoram kurš stabili sēž uz XP un sēdēšu uz to vel gadus 5 tas neder.
No microsoft vēl tikai 2gadus(+-) atbalsts XP (updeiti utt)
chukmasoff:
briedis:Nezinu kā tev ar stabilitāti, bet neatceros, kad mans win7 būtu uzkāries, ņemot vērā arī to, ka to lietoju diendienā, lai arī reāli slēdzu ārā/restartēju labi ja 1x nedēļā, savādāk tikai sūtu gulēt.
Skatoties ko uz viņa dari, ja strādā ar grafiskajiem failiem kuru vidējais izmērs ir ap un virs 100Mb, un montē HD video ne vis no spogulenēm bet no prof klases panasonica, tad 7 nevelk, ir pārbaudīts.
Nez, w7 lietoju jau gandrīz divus gadus, pa šiem diviem gadiem ir uzkāries 2as reizes. Bet tas bija pēc tam, kad dators nav slēgts ārā pāris nedēļas un tiek darīts tiešām viss. uz XP atpakaļ negribas iet, ir sanācis pasēdēt tagad pie xp, liekas, ka tas ir kaut kas krimināls.
Un kā jau minēts - tiem kuriem nevelk, nevelk kompis, ne operētājsistēma.
chukmasoff:
chukmasoff:
Nevis Windows7 nevelk, bet tavs kompis.
nu nu 4 kodolu procis un 16gb operatīvā un nevelk....
mreinis:Nez, w7 lietoju jau gandrīz divus gadus, pa šiem diviem gadiem ir uzkāries 2as reizes. Bet tas bija pēc tam, kad dators nav slēgts ārā pāris nedēļas un tiek darīts tiešām viss. uz XP atpakaļ negribas iet, ir sanācis pasēdēt tagad pie xp, liekas, ka tas ir kaut kas krimināls.
nu nu 4 kodolu procis un 16gb operatīvā un nevelk.... , kompim nav ne vainas , iztestēts vis, bet 64 bitu versija gljuko, mūžigi update nāk klāt , tai pašā laikā izravētais XP64bitu priekš video montažas iet idiāli, un 32 bitu versijas XP ari nav ne vainas. Redz ir tāda lieta ka vin7 ir visādi papildservisi, ja tos izmanto tad jav ir ok, bet ta ka es no pašas OS papildservisiem neko neizmantoju, un darbojos pārsvarā ar adobes prodktiem un kādu spēli reizēm spēlēju , tad man tas nav aktuāli.
f-foto:Priecājaties par Win7? Tūliņ būs klāt Win8, ar derīguma termiņu 2 gadi.
"analītiķi norāda, ka Microsoft arī izmisīgi vēlas lietotājus piespiest pamest novecojušas Windows versijas. Vismaz 54% datorlietotāju pašlaik izmanto Windows XP, kurai jau ir desmit gadi."
Visas sistēmas sākot no Win 95 un beidzot ar Win7 ir buvētas uz NT bāzes kodola, jaunākajām versijām ir pielikts apkārt vis kautkas kas vairāk vai mazāk ir vizuālie efekti (ānimēta logu atvēršanās, pārejas no viena loga uz citu ar saplušanu un vēl visādi sudi, ko parasti atslēdzu) Tā pat izmantoju klasisko logu profilu, pat uz jaudīga datora, jo visi tie pribambasi ir priekš bērniem , bet ja vajag normāli strādāyt tas vis traucē. XP pa tiem 10 gadiem ir vairāk vai mazāk kļuvusi stabila, protams tas nav macos, bet ari Mac ar tirgus politiku pēdējā laikā ir kļuvis daudz štruntīgāks un nestabilāks salīdzinot ar macosiem kuri bija gadus 5 atpakaļ.
Muļķības... WIN95 ; 98 un Me ir uz DOS bāzes, Faktiski DOSa grafiskais interfeiss... TIKAI sākot ar WIN2000 ir NT bāzētie Windovi... en.wikipedia.org...
nu nu 4 kodolu procis un 16gb operatīvā un nevelk....
chukmasoff:
mreinis:Nez, w7 lietoju jau gandrīz divus gadus, pa šiem diviem gadiem ir uzkāries 2as reizes. Bet tas bija pēc tam, kad dators nav slēgts ārā pāris nedēļas un tiek darīts tiešām viss. uz XP atpakaļ negribas iet, ir sanācis pasēdēt tagad pie xp, liekas, ka tas ir kaut kas krimināls.
nu nu 4 kodolu procis un 16gb operatīvā un nevelk.... , kompim nav ne vainas , iztestēts vis, bet 64 bitu versija gljuko, mūžigi update nāk klāt , tai pašā laikā izravētais XP64bitu priekš video montažas iet idiāli, un 32 bitu versijas XP ari nav ne vainas. Redz ir tāda lieta ka vin7 ir visādi papildservisi, ja tos izmanto tad jav ir ok, bet ta ka es no pašas OS papildservisiem neko neizmantoju, un darbojos pārsvarā ar adobes prodktiem un kādu spēli reizēm spēlēju , tad man tas nav aktuāli.
Elmarss:
chukmasoff:
Visas sistēmas sākot no Win 95 un beidzot ar Win7 ir buvētas uz NT bāzes kodola, jaunākajām versijām ir pielikts apkārt vis kautkas kas vairāk vai mazāk ir vizuālie efekti (ānimēta logu atvēršanās, pārejas no viena loga uz citu ar saplušanu un vēl visādi sudi, ko parasti atslēdzunestabilāks salīdzinot ar macosiem kuri bija gadus 5 atpakaļ.
Muļķības... WIN95 ; 98 un Me ir uz DOS bāzes, Faktiski DOSa grafiskais interfeiss... TIKAI sākot ar WIN2000 ir NT bāzētie Windovi... http://en.wikipedia.org/wiki/DOS
zoziitis:
chukmasoff:
chukmasoff:
Elmarss:
chukmasoff:
Visas sistēmas sākot no Win 95 un beidzot ar Win7 ir buvētas uz NT bāzes kodola, jaunākajām versijām ir pielikts apkārt vis kautkas kas vairāk vai mazāk ir vizuālie efekti (ānimēta logu atvēršanās, pārejas no viena loga uz citu ar saplušanu un vēl visādi sudi, ko parasti rāk vai mazāk kļuvusi stabila, protams tas nav macos, bet ari Mac ar tirgus politiku pēdējā laikā ir kļuvis daudz štruntīgāks un nestabilāks salīdzinot ar macosiem kuri bija gadus 5 atpakaļ.
Muļķības... WIN95 ; 98 un Me ir uz DOS bāzes, Faktiski DOSa grafiskais interfeiss... TIKAI sākot ar WIN2000 ir NT bāzētie Windovi... http://en.wikipedia.org/wiki/DOS
Elmarss:
chukmasoff:
Elmarss:
chukmasoff:
Visas sistēmas sākot no Win 95 un beidzot ar Win7 ir buvētas uz NT bāzes kodola, jaunākajām versijām ir pielikts apkārt vis kautkas kas vairāk vai mazāk ir vizuālie efekti (ānimēta logu atvēršanās, pārejas no viena loga uz citu ar saplušanu un vēl visādi sudi, koštruntīgāks un nestabilāks salīdzinot ar macosiem kuri bija gadus 5 atpakaļ.
irfanview lieliski ar raada un jau simts gadus, ja kas...
a kaada jeega apluukot rawus? manupraat,,, ar rawu ir jaastraadaa atbilstoshaa programmaa, ja reiz pie rawa esi piekjeeries. tas ko apluuko brauzerii tik un taa ir tas, ko fochiks peec nokluseejuma uzveidotu no taa rawa.
f-foto:Jaunākā (2011. g. augusts) "RD Electronics" reklāmavīze vēsta: Dell Pentium 4 3,0 GHz datoru, ar WinXP Professional OS, var iegādāties par 99,99 Ls, bet Dell Intel 2 Duo 2,33 GHz - par 199,99 Ls.
MS nezina, ka XP tomēr turpina dzīvot pat veikalu plauktos, bet kādu atbalstu (ielāpus u.c.) no MS saņems šo datoru pircēji, to atliek tikai minēt.
f-foto:Ir dzirdēts par konkrētām situācijām (piemēram, ar WiFi draiveriem), kurās atbalsts XP OS vairs netiek nodrošināts. It kā ražotāja lapā (un tikai tur) ir, bet saites nekur neved un vietējie atbalsta punkti ne tik prot vai grib palīdzēt. Ir arī biroji, kuros vēl joprojām docx ir mistērija - kā un ar ko atvērt, tik veca ir to lietoto programmatūra, lai gan darbs lielākoties norit Office programmu vidē.
Ja apnīk kāda no minētajām problēmām, pirmkārt ar koku jāpatriec datoriķis, kas biroju apkalpo.... Ja datoriķa nav, tas jāievieš. Elementāri, Vatson. Arī automašīnu ne sekretāre, pat ne šoferis neremontē.
Elmarss:
Ja apnīk kāda no minētajām problēmām, pirmkārt ar koku jāpatriec datoriķis, kas biroju apkalpo.... Ja datoriķa nav, tas jāievieš. Elementāri, Vatson. Arī automašīnu ne sekretāre, pat ne šoferis neremontē.
Neesi aizdomājies, ka ar brīvi pieejamiem naudas līdzekļiem visu jaunāko OS un datoru (un citu e-ierīču) iegādei bieži dižojas tie, kuru stāstīto nevar pārbaudīt? Biznesā ar Latvijas ļaužu pirktspēju iet visādi, bieži vien ne tā, kā kāds iztēlojas avīzēs.
Maikrosoft jau sen BEZ MAKSAS un reģistrācijas piedāvā nolādēt "file format converter", Kas uz visiem laikiem atrisina *.docx un citu iksu "problēmas vecajos Ofisos... Tieši tāpat risinās citas "fatāli-globālās" "problēmas. Tieši tāpēc apkalpojošo datoriķi ar koku....
Elmarss: Muļķības... WIN95 ; 98 un Me ir uz DOS bāzes, Faktiski DOSa grafiskais interfeiss... TIKAI sākot ar WIN2000 ir NT bāzētie Windovi... http://en.wikipedia.org/wiki/DOS
muļķības viss balstās uz 1 un 0 tālāk jau cilvēka saprāta un zināšanu robeža. Kaut gan lasiju ka kaut kādi studenti vēl trešo ciparu iesaista
Elmarss: Muļķības... WIN95 ; 98 un Me ir uz DOS bāzes, Faktiski DOSa grafiskais interfeiss... TIKAI sākot ar WIN2000 ir NT bāzētie Windovi... http://en.wikipedia.org/wiki/DOS
muļķības viss balstās uz 1 un 0 tālāk jau cilvēka saprāta un zināšanu robeža. Kaut gan lasiju ka kaut kādi studenti vēl trešo ciparu iesaista
Starp abām kājām (var saukt kreisā un labā vai arī beisikja valodā nulle, viens) parasti ir kas vai nekas.