forum.gif
daudz jautājumi, maz atbildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / daudz jautājumi, maz atbildes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.07.11 23:09 labots
 citēt
Sveiki pasaule! Pirmkārt visiem vēlējos novēlēt labu dienu. Otrkārt vēlējos noskaidrot jūsu viedokli par zibeņiem. Kuri no jums pieejamiem best price/perform zibeņiem ir labi kā atbalsts un kuri kā piegaismošanas(nezinu vai vārds pareizs pareizs). Ja drīsks jautāt cik gaismas un kādas un kā jūs izmantojat brīvā dabā? Un vēl varbūt Liepājā kādam vajag asistentu kāzās Liepājā, kurš pa velti gatavs panēsēt un pastellēt tehniku, apmai'ņā pret pieredzi. Ja nu kāds raksta vainu šeit. Vai juris.novads@gmail.com Pamati it kā ir un labrāt palīdzēšu ;)
Publicēts: 31.07.11 00:13
 citēt
Cena/kvalitāte/iespējas - Metz 58 AF-2, apmierinās visas vajadzības. Mazās māsas arī nav peļamas, labas atsauksmes par jauno Metz 50 AF-1. Plašs fotokameru atbalsts, Canon un Nikon visas funkcijas, citiem var būt ierobežojumi uz funkcionalitāti.
Publicēts: 31.07.11 03:29
 citēt
Zeva zibeņi vislabākie!
Publicēts: 31.07.11 10:21 labots
 citēt
Maksliga impulsa gaisma vispar priekš tiem kas ar to strada ikdienā regulāri , ja no reizes uz reizi diez kas baudams nesanak. Nepietiek ja prot "Ieslegt uguni" jasaprot jaizprot KAPEC tas butu vajadzigs un KO grib panakt. Cik skatos vieni 99% vispar lieto nez KAPEC un šiem tas "Gaismas" diez vai būtu vvajadzīgas dienas laikā kad gaismmas tapat ir gana:) Iesaku VECOS METZ 45 amurus ka letu vieglu "Arejo studiju" ja velas.
Publicēts: 02.08.11 18:20
 citēt
Lunis:Maksliga impulsa gaisma vispar priekš tiem kas ar to strada ikdienā regulāri , ja no reizes uz reizi diez kas baudams nesanak. Nepietiek ja prot "Ieslegt uguni" jasaprot jaizprot KAPEC tas butu vajadzigs un KO grib panakt. Cik skatos vieni 99% vispar lieto nez KAPEC un šiem tas "Gaismas" diez vai būtu vvajadzīgas dienas laikā kad gaismmas tapat ir gana:) Iesaku VECOS METZ 45 amurus ka letu vieglu "Arejo studiju" ja velas.

kur ellē tādus maz tagad atrast ?
Publicēts: 02.08.11 19:31
 citēt
NilsS:
Lunis:Maksliga impulsa gaisma vispar priekš tiem kas ar to strada ikdienā regulāri , ja no reizes uz reizi diez kas baudams nesanak. Nepietiek ja prot "Ieslegt uguni" jasaprot jaizprot KAPEC tas butu vajadzigs un KO grib panakt. Cik skatos vieni 99% vispar lieto nez KAPEC un šiem tas "Gaismas" diez vai būtu vvajadzīgas dienas laikā kad gaismmas tapat ir gana:) Iesaku VECOS METZ 45 amurus ka letu vieglu "Arejo studiju" ja velas.

www.ebay.hell.org :)
Publicēts: 04.08.11 12:19 labots
 citēt
60uz5komats6:
NilsS:

www.ebay.hell.org :)

lieliska adrese, es gan biju domājis - te, iekš LV, lai var apčamdīt un tā....
baigi gribās 1-2 oldskūlos 6 baču āmurus, kuriem defoltā ir trigera ieeja
Publicēts: 05.08.11 21:23
 citēt
Man palaimējās pirms pāris mēnešiem tepat Valmierā vienu iepirkt.. gaidīju gan tik ilgi, ka laikam caur e-baju būtu ātrāk;)
Publicēts: 05.08.11 22:51
 citēt
art-foto:Man palaimējās pirms pāris mēnešiem tepat Valmierā vienu iepirkt.. gaidīju gan tik ilgi, ka laikam caur e-baju būtu ātrāk;)

no Uģa, protams
Publicēts: 08.08.11 01:21
 citēt
NilsS:kur ellē tādus maz tagad atrast ?

varbūt Lācplēša ielas komakā 1 CT-45-4 vēl stāv. a zinkādēļ stāv - tādēļ, ka es neesmu to nopircis. a zinkādēļ es neesmu to nopircis - tādēļ, ka dārgs, maita!:grimace: virs 100-ļa. :face-sad:
Publicēts: 08.08.11 13:06
 citēt
haralds:
NilsS:kur ellē tādus maz tagad atrast ?

varbūt Lācplēša ielas komakā 1 CT-45-4 vēl stāv. a zinkādēļ stāv - tādēļ, ka es neesmu to nopircis. a zinkādēļ es neesmu to nopircis - tādēļ, ka dārgs, maita!:grimace: virs 100-ļa. :face-sad:

tad es ar nepirkšu !
virs 100 ir pilnīgi garām cena:face-sad:
Publicēts: 08.08.11 18:03
 citēt
NilsS:virs 100 ir pilnīgi garām cena:face-sad:
nuka! bet ja tiešām vēl ir, tad TIK ilgi, ka sen būtu laiks saprast, ka jānolaiž ceņņiks!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol