Sveiki pasaule! Pirmkārt visiem vēlējos novēlēt labu dienu. Otrkārt vēlējos noskaidrot jūsu viedokli par zibeņiem. Kuri no jums pieejamiem best price/perform zibeņiem ir labi kā atbalsts un kuri kā piegaismošanas(nezinu vai vārds pareizs pareizs). Ja drīsks jautāt cik gaismas un kādas un kā jūs izmantojat brīvā dabā? Un vēl varbūt Liepājā kādam vajag asistentu kāzās Liepājā, kurš pa velti gatavs panēsēt un pastellēt tehniku, apmai'ņā pret pieredzi. Ja nu kāds raksta vainu šeit. Vai juris.novads@gmail.com Pamati it kā ir un labrāt palīdzēšu
Cena/kvalitāte/iespējas - Metz 58 AF-2, apmierinās visas vajadzības. Mazās māsas arī nav peļamas, labas atsauksmes par jauno Metz 50 AF-1. Plašs fotokameru atbalsts, Canon un Nikon visas funkcijas, citiem var būt ierobežojumi uz funkcionalitāti.
Maksliga impulsa gaisma vispar priekš tiem kas ar to strada ikdienā regulāri , ja no reizes uz reizi diez kas baudams nesanak. Nepietiek ja prot "Ieslegt uguni" jasaprot jaizprot KAPEC tas butu vajadzigs un KO grib panakt. Cik skatos vieni 99% vispar lieto nez KAPEC un šiem tas "Gaismas" diez vai būtu vvajadzīgas dienas laikā kad gaismmas tapat ir gana Iesaku VECOS METZ 45 amurus ka letu vieglu "Arejo studiju" ja velas.
Lunis:Maksliga impulsa gaisma vispar priekš tiem kas ar to strada ikdienā regulāri , ja no reizes uz reizi diez kas baudams nesanak. Nepietiek ja prot "Ieslegt uguni" jasaprot jaizprot KAPEC tas butu vajadzigs un KO grib panakt. Cik skatos vieni 99% vispar lieto nez KAPEC un šiem tas "Gaismas" diez vai būtu vvajadzīgas dienas laikā kad gaismmas tapat ir gana Iesaku VECOS METZ 45 amurus ka letu vieglu "Arejo studiju" ja velas.
Lunis:Maksliga impulsa gaisma vispar priekš tiem kas ar to strada ikdienā regulāri , ja no reizes uz reizi diez kas baudams nesanak. Nepietiek ja prot "Ieslegt uguni" jasaprot jaizprot KAPEC tas butu vajadzigs un KO grib panakt. Cik skatos vieni 99% vispar lieto nez KAPEC un šiem tas "Gaismas" diez vai būtu vvajadzīgas dienas laikā kad gaismmas tapat ir gana Iesaku VECOS METZ 45 amurus ka letu vieglu "Arejo studiju" ja velas.
lieliska adrese, es gan biju domājis - te, iekš LV, lai var apčamdīt un tā.... baigi gribās 1-2 oldskūlos 6 baču āmurus, kuriem defoltā ir trigera ieeja
varbūt Lācplēša ielas komakā 1 CT-45-4 vēl stāv. a zinkādēļ stāv - tādēļ, ka es neesmu to nopircis. a zinkādēļ es neesmu to nopircis - tādēļ, ka dārgs, maita! virs 100-ļa.
varbūt Lācplēša ielas komakā 1 CT-45-4 vēl stāv. a zinkādēļ stāv - tādēļ, ka es neesmu to nopircis. a zinkādēļ es neesmu to nopircis - tādēļ, ka dārgs, maita! virs 100-ļa.
tad es ar nepirkšu ! virs 100 ir pilnīgi garām cena