forum.gif
Ja ir vēlme pabildēt, izpalīdzēt kalendāra tapšanā...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Ja ir vēlme pabildēt, izpalīdzēt kalendāra tapšanā...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.08.11 16:49
 citēt
didams:ta jau copmanjiem nebuus garlaiciigi :D

Copmaaņi pārsvarā pašā galā ņemas.... vismaz tā bij pagaišreiz :d Nez varbūt tika taireizē aizsūtīti tālāk... Bet nu gan jau ja traucēs visu varēs sarunāt ;)
Publicēts: 16.08.11 16:51
 citēt
zo:butu smukas mashinas jabilde varbut piedalitos. kautka nepatik man tas celicas

:grimace:

nu visiem jau nav vienādas gaumes :face-wink: citiem patīk BMW, citiem OPEL, citiem Celicas :face-glasses:
Publicēts: 16.08.11 16:56 labots
 citēt
Tālājāgalā tak vislabākā bildēšana, celica no trampaliina triecas bākā :D fonā kāda ienākoša tupele, pusplikas beebes šausmās plēš kreklus utt
Publicēts: 16.08.11 17:19
 citēt
jackfrost:
zo:butu smukas mashinas jabilde varbut piedalitos. kautka nepatik man tas celicas

nu visiem jau nav vienādas gaumes :face-wink: citiem patīk BMW, citiem OPEL, citiem Celicas :face-glasses:

citiem ne opel, ne bumeri ne celicas
Publicēts: 16.08.11 18:19
 citēt
zo:
jackfrost:

citiem ne opel, ne bumeri ne celicas

nu gan jau saprati manu domu es tak neiešu visas markas nosaukt :bad_smile:
Publicēts: 16.08.11 20:30
 citēt
Tas mangaļsalas mols liekas tāds aizdomīgs variants. Tur svētdienā, pa dienu būs pārāk biezs ar cilvēkiem.
Publicēts: 16.08.11 21:17
 citēt
ren:Tas mangaļsalas mols liekas tāds aizdomīgs variants. Tur svētdienā, pa dienu būs pārāk biezs ar cilvēkiem.

Cilvēki nepatīk? Sevišķi Rīgas svetku laikaa:)
Publicēts: 16.08.11 23:58
 citēt
Lunis:
Vaards:
Ņemu visas!

;-)

Atkartosi Delfi akciju "Plankings" ?:) Ta nopetiju "Autiņiem" piemerota ir 1 varbut 2 , parejas vairak piemerotas izvest akciju "Plankings" uz braucoša Celica jumta :face-wink::face-grin:

Plankings, ne plankings...
Bet tusēt ar automeitenēm ir visai smieklīgi. Es tikai īsti nesaprotu - viņas visas ir Celicu vadītājas vai vienkārši jaunkundzes, kas grib bildēties. Ja Celicu vadītājas, tas tēmas autoram repsect par centību - šitādi organizatori ar uguni jāmeklē!
Publicēts: 17.08.11 08:30
 citēt
Es tikai īsti nesaprotu - viņas visas ir Celicu vadītājas vai vienkārši jaunkundzes,!

No kluba tikai 4tras metenes ir, 4 meitenes būs vēl paņemtas no malas...
Publicēts: 17.08.11 13:12 labots
 citēt
f-foto:Spriežot pēc esošajiem četriem kadriem kā paraugiem, noteikti vajadzētu padomāt arī par aksesuāriem.
Celica vadītājas viņas droši vien nav - tas laikam domāts iedomātai jaunu vīriešu gaumes sasaistīšanai ar skaistu meiteni kā viņa komplektācijas piederumu, bet parasti pietrūkst diskrētuma, auto bildēšanā par galveno objektu kļūst modele.

Veca jau tā lieta, kā pasaule. Man te www.funtasticus.com... patika tikai divas, pārējās visas dīvainas vienā vai otrā ziņā.

Var jau bez tām meitenēm, ja kas: www.ambientlife.co.uk...

Pie mums iebraukt ar Aston Martin uz jakti mezja varetu but visai kruta :):):face-grin::face-wink:
Publicēts: 17.08.11 13:32 labots
 citēt
Kā tur ir ar angāriem?
Es varētu piedāvāt bildes šādā stilā (bilde no pirmā mēģinājuma):
www.hint.lv...

Domāju, ka tādā angārā, kur patumšs un fonā lidmašīnas...varētu viss izdoties ļoti labi.

Varētu visko sadomāt, kā meitenes pie stūres krāso lūpas un brauc ''lielā'' atrumā..vai ari, ka raksta isziņas vai ed saldejumu...vai lielu virtuli...

Celicam ir kabrioleti?

varbut meitenem Spilvā vajadzētu saģerbties lidotāju stiliņā...stilizēt kaut ko, piemēram šādi:
static.aio.lv...
Publicēts: 17.08.11 14:08
 citēt
f-foto:Kur var iepazīties ar pilnu Celica pielietojuma mērķu sarakstu? :)

Kā Tu to domāji ? Celica's pelietojums tāds kā vairums kupejām Pārvetošanās no A uz B Mŗķis nu nez ai mašīnai ir kāds mērķis ....

hintphoto:Kā tur ir ar angāriem?
Es varētu piedāvāt bildes šādā stilā (bilde no pirmā mēģinājuma):

Par angāriem, personīgi es neesmu bijis Spilvē, bet jā Tur varētu būt angāri diezgan palieli ja jau lidmašīnām tur novietne.
Publicēts: 17.08.11 14:32
 citēt
nē, nē..tas nebija precizējošs jautājums Lunim.
Bet nu, jo vairāk zin par vietu, kur notiks pasakums, jo labak.
Publicēts: 17.08.11 15:13
 citēt
f-foto:Jackfrost, tas bija precizējošs jautājums Lunim.
Skaidrs :face-grin:

hintphoto:Bet nu, jo vairāk zin par vietu, kur notiks pasakums, jo labak.

Kā jau minēju vietas ir jau sarunātas atļaujas dabūtas kur vajag. Diemžēl brīvostā un AB Dambī kā arī mangaļsalā tikai tām mašīnām kuras tiks bildētas.

27.Augustā 9:30-14:00 Spilves lidosta (4 mašīnas ) (Angāri, Lidmašīnas, kautkāda muzej telpa Teica ka ielaidīs vai nu pabildēt vai apskatīt tā pat)
27.Augustā 15:00-19:00-- iespējams AB Dambis (4-6 mašīnas) Nu tur skats uz Daugavu, Saules akmeni un nu ziniet jau...
28.Augustā 9:30-14:00 Rīgas brīvosta (4 mašīnas)(Rinuži tas kur Rīgā Meldru iela3 ) Lielie tankkuģi, malkas grēdas, termināli.....
28.Augustā 15:00-19:00 Mangaļsalas Mols (4 automašīnas) Jūra ..

Nākanedēļ Tiks sarunāta vieta kur tiksimies un vis tiks sīkāk precizēts.
Publicēts: 23.08.11 13:00
 citēt
Tātad visi tiekamies 27 Augustā Plkst. 9:30-9:50 šeit Bird's eye maps -> ej.uz... ja patīk google tad no olimpijas šeit var tikt šādi ej.uz...

Līdz jāņem:
protams Labu garastāvokli
idejas bildēm
uzlādētas baterijas un sagatavotu foto tehniku ;)
Kaut ko ēdamu uz pusdienas pārtraukumu jeb pārbraucienu, kad brauksim uz AB Dambi gan jau ka kaut kur gribēsies ēst.

Ja kādi jautājumi droši zvaniet ;)
Publicēts: 25.08.11 17:00 labots
 citēt
27. Augustā Plkst. 9:30-9:50 šeit Bird's eye maps -> ej.uz... ja patīk google tad no olimpijas šeit var tikt šādi ej.uz...

28. augustā Plkst.9:30-9.50 ej.uz... google ej.uz... tad arī brauksim brīvostā ;)

Līdzi ņemam arī tās spilgtās drošības vestes, Spilves lidostā varētu vajadzēt.
Publicēts: 25.08.11 17:26 labots
 citēt
Jus zinat cik KM ir no Spilves lidz Mangaļiem ?:) Netuicesiet bet ~30+ :):) Kādreiz kaitinaju Koleģus saulrietu mīlotajus ar muļķigu tekstu CIK aatalums no Manga''lsalas mola lidz Bolderajas molam lai viena vakara sabildetu meitenes uz abiem , praktiski neiespejami izdarit 42Km , pa pilsetu :):)
Publicēts: 25.08.11 20:11
 citēt
Lunis:Jus zinat cik KM ir no Spilves lidz Mangaļiem ?:) Netuicesiet bet ~30+ :):) Kādreiz kaitinaju Koleģus saulrietu mīlotajus ar muļķigu tekstu CIK aatalums no Manga''lsalas mola lidz Bolderajas molam lai viena vakara sabildetu meitenes uz abiem , praktiski neiespejami izdarit 42Km , pa pilsetu :):)

Tur jau tā lieta ka Pirmajā dienā Ir Spilves Lidosta un tad AB Dambis g.co... Tie ir 5 km nu atkarībā no kurienes Tu brauc Un nākamajā dienā būs brīvosta un var gadīties ka izpaliek Mangaļsalas mols jo nebūs kas uz viņa brauc tad vienu pieliksim pie AB Dambi Vai Spilvē...
Publicēts: 27.08.11 19:55 labots
 citēt
Super brīvostā bij tiešām super cilvēks kas izvizināja pa krutām vietām ļāva brīvostu izmantot pilnībā un strādnieki tik lūrēja ar ķīķeriem kā tur visādas mašīnas un modeles gorās :D Paldies tiem kas ieradās un kā noprotu man jāorganizē afterparty :money:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):