Maris:nezinu kā citās jomās, bet ar logotipu *Latvijas laulību šķiršanas fotogrāfu asociācija* LKFA toč neizdosies pārsist
problēma ir tajā ka nekad laulību šķiršanas nepietuvosies salaulāšanās ceremoniju skaitam noteiktā laika posmā. Vienmēr būs iesīkstējuši mērgļi kas spītīgi dzīvos kopā līdz kapam, zobus sakoduši bet nepiekāpsies!
Līdzīga nav bet nelīdzīgas cik uziet , mes paši ar "Bijušo" urikojam draugiem varenu pikniku "Šķiršanās partiju" šie mūs sagaidija pie Ogres tiesas un braucām piknikā uz Lauku mājām Jumpravā , pasakums izvertas uz 2 dienam ar dejam dasam rosoljiem loti daudz salda martini un citu izdaribu peldesjanos Augšmuižas ezera pa pliko visam baram un beigas vel begšanu no mentiem jo atrums tika parsniegst 4x pret atļauto un ko vel tik nee. Bija jautri , pasakums uz pardesmit feisiem tuvakajiem abu pušu čomiem Kazas pirm;as neviens neatceras jo ta sbija taka "Radiem" bet ot Šķiršanās balli gan atceras visi ko satiekam taga jau pec 15 gadiem
Lunis:......beigas vel begšanu no mentiem jo atrums tika parsniegst 4x pret atļauto......
Nu tu gan pīlītes pūt 1. tu pats ar autiņu nebrauc....... 2. ja max bija 90 km/h tad 4x ir 360 km/h ar kādu autiņu braucāt 3. pie 50 km/h 4x ir 200 km/h 96. gadā reti kurš autiņš tik ātri brauca un to vajadzēja kādu laiku uzkurbulēt p.s. pie Jumpravas pārsvarā bija gruntenes un uz 200km/h pālī nereāli pat SUPER klases sportistam......
viecha:Klau,Luni!Bet pastāsti kā jūs pavadījāt 'šķiršanās nakti"!Taču ne jau vienā gultā?
Tu reiz teici ka nav labi klasit savus piedzivojumus sai jomaa Bet jasaka godigi ka tik zverigas visu veidu izklaides ka tobrid ar savu bijusjo "Ka pedeoreiz" neatceross ar vinju kopsj šamā bija mana miļākā Papildus motīvs tam bij ka biju jau noskatiji šai "Jaunu partiju" kurai tiesa bija neliels braķītis čalis bij "Zilais" bet savadak ne vainas un tad nu "Nosvinējām uz nebēdu" visas jomass . Tai apstakli ir velviens jautrs storijs "Par zilajiem" , gadijas tā ka driz pec tam bijusi taka parcelas pie "Plāns B" un pilnigi stulbi pec 9 menesjiem radas nakamais skukjis "Draudzinja sencji" bij 100% parliecinati ka tur es pie vainas , nu nacas pat testu tasit , REZULTATS tam vismam bija čalis ne no ša ne no ta "Atleca" klasiska orantacija un kops ta laika "Normals Dočzemes mietpilsonis" kurš nolasas no acim visas savas mazās jaukundzes velmes un iegribas , te nu manai bijušaoi nepaveicās nekadi sikie viņas planos neitilpa . Talais texsts man katreiz izsauc krampjus , es savai bijušai prasu DURA IEKROTI uz ko ši vienmer atbild viuenkarjis izcili "Me stikai vienu reiziti ES MULKJE biju ienemusi galva ka zilajiem berni nevar būt" parasti krampjaini recu pie sjitaa Nu japasaka godīgi ar bijušo bijam labi čomi un biznesa partneri , koleģi utt. Tik baigi atšķirigu velmju un raxturu bet gaja mums labi 11 gadus ne vainas , tik fisjka tada ka ES pec macibam un darbiem Doiczeme izdomaju ka man tur negribas , atteicoss no gimenes biznessa un ta teikt "Devoss briva peldejuma" tas maigi sokeja manu otru pusi par nekadu LV atgriesjanos sjama pat oedomaties nespeja , tad nu vienojamies ka "Plesjam papirisjus" un varu darit ko gribu , vienojamies ka visi ipasjumi un binzess kas mums ir Daoiczeme un Austrija paliek vinai + Autiņš + Dzivoklis Latvuja + "Jauns investors" ka teiktu Portrets , visu to izpildiju un bijam un palikam labi cjom LIDZ vinaj nolaida zverigu lazju BET uz mani tas vairs neattiecās .
Friidis:Olis- runa laikam bija par viesu nama iekšējo pagalmu ar ātruma limitu 5 km/h...
Runa ir par līkumu pie Lāčplēša tur ir zimm 40 bet mans stulbais draudzinsj tur iznesas uz 160km/h , protams ka uzskreja virsu ja nekludos "Ventilatoram" , ies nus taties tada atruma a sjiem kariez "Roveri" jauni iedoti , nu tad gonkas turpinajs cauri lielvaredei un rembatei uz Masskavas soseju , ATRAVAMIES Makisimalais atrumss ko tur atceross ~210-220 uz Maskavas sosesjas.
Ko tur piesieties par detaļām?Ja 4x,značit 4!Kurš tad tur tik smalki mērīja?Toties storijs interesants.Kauč kur biju dzirdējis,ka svinot šķiršanās balli,bet piedalīties gan nav gadījies.Zinu,ka Bendiks svinēja savas fotogrāfa bēres,jo šim piķis esot bijis vajadzīgs pie pusļimona lai turpinātu procesu un izlēmis,ka nevarot vairs pavilkt.Un atpalikt negribot.Bet,cik saprotu,vēlāk tomēr pārdomājis...nu tipa bēres ta nosvinējis,bet nomiris tomēr neesot!Zin kā politikā-atgriezos lai strādātu!
Oi,bļins!Kamēr driķelēju,te jau jauns stāsts parādījies.Par zilo partiju.Vot bišķi nesaprotu...kā tur īsti ir-čalis bija normāls,viss kā vajag...bet kā jāķeras pie lietas tā uzreiz ni un ni...Ko tad tās vecenes to nejūt vai neredz?Un kakovo hrena tad viņš tur ņemas ap dāmām,flirtē un izmaksā utt. bet patiesībā sievietes viņu nemaz neinteresē...ai,es par vecu lai šitik komplicētas lietas saprastu!
viecha:Oi,bļins!Kamēr driķelēju,te jau jauns stāsts parādījies.Par zilo partiju.Vot bišķi nesaprotu...kā tur īsti ir-čalis bija normāls,viss kā vajag...bet kā jāķeras pie lietas tā uzreiz ni un ni...Ko tad tās vecenes to nejūt vai neredz?Un kakovo hrena tad viņš tur ņemas ap dāmām,flirtē un izmaksā utt. bet patiesībā sievietes viņu nemaz neinteresē...ai,es par vecu lai šitik komplicētas lietas saprastu!
Čaliss bija "Zilaks par zilu" staigaja zilos uzvalcinjos braukaja roza mersedesaa audzeja pukjites un nodarbojas ar floristikau . VISS kopss bernibas jau taa koroče "Artistiska meitenite" un taa lidz 40 gadiem!! Sams bzinesa partneris , katreiz kad satiku svinibas saja muteri ta vinja skatijas uz maniem sikajiem un zalojas "Ja man jau Nav Lemts nav lemts" nu un tad kautka Niderlande tur sakas visdas "Lietas" nu un saka tas skadet biznesam ŠIM un kautka man tiesji vajazdeja realizet "Parasibas" , pirma reakcija protams bijas Fuiiii tas ZILAIS man pretīgi !! Uz ko labi zinot Latvijas meiču "Perkamo dabu" oponeju ka "Fuii pretīgi" tev dasni saldinas "Lafaviks lidz muzja galam" tas protams bija izskirosji Bet nu ka gadijas ka NE zoss izdomaja ka pirmaja Kazu naksti tomer deretu "Paradit klasssi" damuļķojas , āzis NOMAINIJA orantaciju Es ta noprotu ka sama iespejams bija šim pirma normala sieviete un IEPATIKAS Nu nav jau ar zemē metama Poļu asiņu modelis un fotogrāfe , uz Dzuliju Robertsu velk Taka stusset svinet un jautri dzivot energiski ardities biju pieradiss
Taka šaka , škirties var gan ar jautru tusiņu čomiem gan nokartot bezrūpīgu dzīvi bijušai
man nepilnīga šķiršanās balle sanāca - ex pateica «man nekāda atfadu balle naff vajadzīga!». tad nu ar frendiem klusi atzīmējām. frends man vēl iedāvāja Alisa Kupera School's out ierakstu sakarā ar sievas piediršanu!