forum.gif
noplīsa canon mirror
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / noplīsa canon mirror
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.08.11 18:55
 citēt
vakar bildēju, bildēju un te pēkšņi bildes lielākā daļa ir melna, nu jā skaidrs ,ka kkas ar spoguli. izmēģinājos un izskatījos laikam ir nolūzis tas knibucis ,kas vairumam.

Gribēju uzzināt cik man tāds remonts izmaksātu ?

un vb kāds ir mēģinājis labot pats ?
piemērām te ir diezgan laba pamācība
canonrepair.wordpress.com...
Publicēts: 03.08.11 19:05
 citēt
Canon faksam vai kopetajam noplisa?
Publicēts: 03.08.11 19:42
 citēt
Lunis:Canon faksam vai kopetajam noplisa?

:))))
Publicēts: 03.08.11 20:06
 citēt
A čo,čista latviski zapadlo uzrakstīt vārdu SPOGULIS?

P.S. ёпт... :)
Publicēts: 03.08.11 20:32
 citēt

cik mēs gudri :D brīžiem apbrīnoju šeit veco onkuļu lielās asprātības.
Man liekas ,ka te lielāko ties iet runa par fotoaparātiem.

Jūs tik mākat tukši muldēt vai arī kādām izpalīdzēt un dalīties ar savām zināšanām? Jeb esat skopie latvieši? :D

da canon 40d vēl tak linka skaidri redzams ,ka fočiks :bad_smile:
Publicēts: 03.08.11 20:51
 citēt
spams Tavu jautājienu pie dzīvības augšgalā uztur, lai tas aizmirstībā nenogrimtu, caur ko neievērots un gala beigās neatbildēts nepaliktu. āmen.
Publicēts: 03.08.11 21:19
 citēt
Mans ieskats uz šito lietu vienkāršs.Žiguļus un Zenītus varēja pats remontēt.Ja bija instrumenti un zināšanas.Ar Canoniem un BMW loģiskāk ir meklēt servisus.Un labāk dārgos,autorizētos.Ar garantijām.Nu labi...par auto vēl varētu strīdēties,par foto diez vai.:face-wink:
Publicēts: 03.08.11 21:46
 citēt
zizu:

Jūs tik mākat tukši muldēt vai arī kādām izpalīdzēt un dalīties ar savām zināšanām? Jeb esat skopie latvieši? :D

Runa nekur "neiet","iet" runātāji - kur pasūta,tur arī iet.. :)
Varētu domāt ,ka šeit ir Kašpirovsku forums,maz ticams,ka atradīsies kāds personāžs,kas liks novietot salūzušo fotoaparātu pie monitora un tad diktā balsī nodimdinās "даю установку на излечение" i visi salūzušie fotoaparāti jem un augšāmceļas.
Ir tāda baigi netradicionāla metode fotoaparātu labošanā,šos nes uz servisu,varbūt vajag pamēģināt.:)
Publicēts: 03.08.11 21:54
 citēt
zizu:

Kur tu sīkā muļķe rāvi ka 4OD kadreiz baigi lūzuši spoguļi un "Puļķi" , busi WEBa to tadiem pašiem muķiem sagrabstijusie skas nearšķir 300D kam ši vaina bij izplatita no 40D kam ta ir reti sastopama. Par cik runa par "Apstraktu" Canin spoguli tad gan jau ka netaškir Fočuku no Kopetaja kam ar ir spoguļi :):)
Publicēts: 04.08.11 00:25
 citēt
oftopiks par servisiem... nezkādā vēzītī gadījās uz Canon SX10 (point and shoot) visām bildēm pleķis... pie zūma paliek vienā vietā - secinājums - matrica. Zvanu CRC - neremontē.... zvanu InterRiga - neremontē - beigās sazvanu mūkusalas ielā 15 vai 11 kautkādu super krutu centru kas gatavi tīrīt matricu izjaucot visu objektīvu un pēc tam baigi programmējot fokusu un krāsas - 70 LVL... protams pa 70 latiem es to pret sienu esmu gatavs mest, tāpēc paņēmu skrūvgriežus un ķēros pie darba. Izrādījās (kam protams viņi - serviss - man pecāk negribēja ticēt) ka no objektīva puses matricai klāt tikt NAV IESPĒJAMS! Starpā kautkāds stikliņš (filtrs?) kurš izņemās TIKAI noskrūvējot matricu. Matrica skrūvējās no otras puses (NE no objektīva puses)... Rezultāts: nočakarējos 3 stundas - notīrīju piekaltušo putekli no stikliņa (matricas pusē), pāri palika 2 skrūvītes (kā jau parasti diletantiem)... fotoaparāts strādā kā jauns - vairs nekādu traucēkļu uz bildēm... Secinājums - afigenna krutais serviss protams ir kruts ar savām cenām un iekārtām, bet nu lažu arī laiž tikpat krutu! Ja tam nebūtu pac gājis cauri - protams neticētu... bet nu kā ir tā ir...
Protams spogulenei ir cita vērtība un to varētu remontēt arī par 70 LVL... bet nu ja remonts maksā aptuveni puscenu no aparāta tirgus cenas - marasms...
sorry par brēcienu... :amazing:
Publicēts: 04.08.11 00:51
 citēt
Lunis .. KAS ar tevi, ja tu kadu nosauc par "siikaa muljkje"!?!!?!?!?!?

armiz, tava kljuuda, ka zvabiiji uz servisiem un luudzi remonteet .... vajadzeeja zvanot luugt cik maxaa matrica ttiiriishana ;_)))
Publicēts: 04.08.11 08:30
 citēt
Lunis:
zizu:

Kur tu sīkā muļķe rāvi ka 4OD kadreiz baigi lūzuši spoguļi un "Puļķi" , busi WEBa to tadiem pašiem muķiem sagrabstijusie skas nearšķir 300D kam ši vaina bij izplatita no 40D kam ta ir reti sastopama. Par cik runa par "Apstraktu" Canin spoguli tad gan jau ka netaškir Fočuku no Kopetaja kam ar ir spoguļi :):)

tu uz vecumu paliec kašķigs :D vienmēr likās ,ka tu esi gudrs tehnikā, bet nē. tev ,ka tik kādam uzkakāt un piesieties pie sīkumiem :P
Publicēts: 04.08.11 08:43
 citēt
:face-grin:
dansiga:Lunis .. KAS ar tevi, ja tu kadu nosauc par "siikaa muljkje"!?!!?!?!?!?

armiz, tava kljuuda, ka zvabiiji uz servisiem un luudzi remonteet .... vajadzeeja zvanot luugt cik maxaa matrica ttiiriishana ;_)))

Jā,Luni..Viena no retajām reizēm,kad Tu par kādu zobojies..:face-grin::grimace::face-grin::grimace:
Publicēts: 04.08.11 09:28
 citēt
meduslacis:Jā,Luni..Viena no retajām reizēm,kad Tu par kādu zobojies..:face-grin::grimace::face-grin::grimace:

:big_smile: tiesa, biežāk iemēslus ārpus fotobloga atrodu, bet man jau arī pa retam tāds grēks uz dušas, tak :face-grin: :amazing: :face-grin: :grimace:
Publicēts: 04.08.11 10:49
 citēt
haralds:
meduslacis:Jā,Luni..Viena no retajām reizēm,kad Tu par kādu zobojies..:face-grin::grimace::face-grin::grimace:

:big_smile: tiesa, biežāk iemēslus ārpus fotobloga atrodu, bet man jau arī pa retam tāds grēks uz dušas, tak :face-grin: :amazing: :face-grin: :grimace:

šito labdabīgo zobošanos taču par GREKU nekādi nevar nosaukt..:grimace::big_smile::grimace:
Publicēts: 04.08.11 10:59
 citēt
armiz:oftopiks par servisiem... nezkādā vēzītī gadījās uz Canon SX10 (point and shoot) visām bildēm pleķis... pie zūma paliek vienā vietā - secinājums - matrica. Zvanu CRC - neremontē.... zvanu InterRiga - neremontē - beigās sazvanu mūkusalas ielā 15 v[...]cenas - marasms...
sorry par brēcienu... :amazing:

Ar tiem ziepīšiem ir tā, ka bieži vien ir tādi kurus tiešām nevar izjaukt un tik tie matricas/objektīva klāt, šie vienkārši negribēja čakarēties un skatīties vai šim konkrētajam tā ir, bet tāda lieta ir.(stulbums gan.)
Publicēts: 04.08.11 15:10
 citēt
Ja tā vaina ir tikai nolūzis stūrītis, man jau gan liekas, ka superlīme te gluži labi palīdzētu. Var jau arī papildus uzkleksēt linkā rādīto līmes kluci vai pielīmēt/pieskrūvēt mazu plāksnīti.
Bet, ja abas rokas kreisās, tad gan labāk serviss...
Publicēts: 04.08.11 17:05
 citēt
~gadu atpakaļ, Canon centrā (mukusalas ielā) 40d šāds prieks maksāja 180 Ls
Publicēts: 04.08.11 17:14 labots
 citēt
Lunis:
Kur tu sīkā muļķe rāvi ka 4OD kadreiz baigi lūzuši spoguļi un "Puļķi" , busi WEBa to tadiem pašiem muķiem sagrabstijusie skas nearšķir 300D kam ši vaina bij izplatita no 40D kam ta ir reti sastopama.

es ar pabriinijos. vienu 40D, sen atpakalj, nodrelleeju liidz 70tk otrs veel tagad skrien tuvu pie 60tk par taadaam tehniskaam probleemaam vispaar neko neesmu dzirdeejis :what:

a vaina nav ni vecumaa, ni tukshaa muldeeshanaa. Bet gan tagadeejaas jaunatnes slinkajaa domaashanaa. Kaa kas, taa forumaa uzdot glupus jautaajumus un peec tam paarmest to, ka redz forumaa veci, iigni onkas salasiijushies. A pasham(ai) pakustinaat peleeko vielu nekaadies nesanaak, ne? Domaat arii ir jaamaacaas. :super_man:
Publicēts: 04.08.11 17:51
 citēt
LKZ:
es ar pabriinijos. vienu 40D, sen atpakalj, nodrelleeju liidz 70tk otrs veel tagad skrien tuvu pie 60tk par taadaam tehniskaam probleemaam vispaar neko neesmu dzirdeejis :what:

a vaina nav ni vecumaa, ni tukshaa muldeeshanaa. Bet gan tagadeejaas jaunatnes slinkajaa domaashanaa. Kaa kas, taa forumaa uzdot glupus jautaajumus un peec tam paarmest to, ka redz forumaa veci, iigni onkas salasiijushies. A pasham(ai) pakustinaat peleeko vielu nekaadies nesanaak, ne? Domaat arii ir jaamaacaas. :super_man:

redz nopirku pirms pāris mēnešiem mazlietotu, nu izskatās jau smuks ,ka jauns, bet redz sūdi notiek. bēda liela. Rīgā nedzīvoju, tādēļ ar nevaru aizskriet canon servisā uzjautāt cik nopietna tā lieta ir.
Jautāju, jo te tomēr apgrozās cilvēki ar pieredzi.
Kāpēc ir jārejas ,kā suņiem?! jāņirgājas utt? tas kkāds dzīves veids? skumīgi. .:what:
Publicēts: 04.08.11 17:55
 citēt
Nu kurš tad te ņirgājas un kurš ko apceļ?Puikas pamuld lai īsinātu laiku,lai atcerētos jaunību un lai būtu interesantāk!Nevajag jau katru nieku tā ņemt pie sirds.Sāk ar foto,bet pabeidz vai nu ar sievietēm vai valdības lamāšanu.Normāls process!
Publicēts: 04.08.11 18:01 labots
 citēt
man aiznjeema mazaak kaa minuuti atrast paaris servisu tel numurus :big_smile:
neesmu ne Riigaa, ne Latvijaa :money:

+njem veeraa, ko runaa veicha.

shitamajaa smilshukastee veel neviens par aukli nav briivpraatiigi pieteicies,
taapeec "uci-puci" nemaz negaidi :bad_smile:
Publicēts: 04.08.11 18:03
 citēt
zizu:
LKZ:

redz nopirku pirms pāris mēnešiem mazlietotu, nu izskatās jau smuks ,ka jauns, bet redz sūdi notiek. bēda liela. Rīgā nedzīvoju, tādēļ ar nevaru aizskriet canon servisā uzjautāt cik nopietna tā lieta ir.
Jautāju, jo te tomēr apgrozās cilvēki ar pieredzi.
Kāpēc ir jārejas ,kā suņiem?! jāņirgājas utt? tas kkāds dzīves veids? skumīgi. .:what:

Un tad Tu iedomājies,ka kāds izlasīs bēdustāstu forumā,atraus savu pēcpusi no krēsla,saaus kājas un bridīs uz Mūkusalas ielu un tur servisā uzdos forumā izlasīto jautājumu.Uzmanīgi uzklausīs atbildi,bridīs atpakaļ,noaus kājas novietos savu pēcpusi krēslā pie kompja un iejūtīgi uzrakstīs servisā dzirdēto atbildi: "atnesiet to aparātu,un pēc diagnostikas meistars pateiks,kas tur vainas un cik maksās remonts"
Kopš Māte Terēze ir mirusi tik laipnu un pašaizliedzīgu cilvēku Pasaulē vairs nav.
Publicēts: 04.08.11 18:07 labots
 citēt
re, Tev arii izsmeljosha atbilde. lasi starp rindaam un nekjer krenjkji :big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):