forum.gif
Sunpack flash?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sunpack flash?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.08.11 19:01
 citēt
Tiešām labāk par visādiem Yongnuo utt kopā turās?

sunpak.jp...
Publicēts: 03.08.11 23:35
 citēt
Suņpaks bija, metz bija padomijas jau laikos.... nūū`, ja tik ilgi kantoris noturējies, ok.... suņpaks kalpoja godam, kamēr iedevu vienam priduram, kurš x sinhro sajūdza suņpaku ar fil, bams...un kaut kas nobira... vēl mētājas kādā skapī, tas bija sen, bet... reāli man bija tāds, kas iestādot kamerai diafragmu, zibsni pats piesita klāt, un diezgan precīzi...
Publicēts: 04.08.11 02:42 labots
 citēt
oi, nepielicies!
viss jau plūst un mainās - man 2 sunpack bijušas, žēlabu nebija. sunpack sen sen taisija tadu marasmu, ka «netaupīgās» TTL blices. «lieko» lādiņu izlādē caur otru lampiņu, kura īsa, resna un melnā kulītē. za to vienam āmuram vareja GN un programmu mainīt plūstoši, ar poci.

Puuu:suņpaks kalpoja godam, kamēr iedevu vienam priduram ...

kalpoja godam, kamēr nedevi nevienam priduram! :face-smile: par polšu ar atlaidēm atpērku elektrolīķi, ja no lieka! :face-smile:
nosmirdēja droši vien tiristōrs, kurš atsaista impulsu trafu no sinchrokontakta - ja vien nav sajā saules paciņā tāds impulsa trafs, kurš uzsit impulsu no tiem nieka 6 V. principā labojama lieta, bet vai vērts šodien to gemoroju. :face-sad:
P.S. nekādu naprjažōmetru uz lampiņām man personālajā īpašumā nav, tak cik ar lētu testeri paprovējis - Metz-45-CT-1 solītais Niederšpannungs ir nieka 170 V - Sunpack pa šo līniju zolīdi - 2,5÷4 V. :face-smile:
Publicēts: 04.08.11 03:43
 citēt
haralds, a haralds .... aizdosi kaadu zuumu lielo uz 2 nedeelju nogaleem?
Publicēts: 04.08.11 09:30
 citēt
dansiga:

tikai 1 bēda - es kandavā!:face-sad:
Publicēts: 04.08.11 10:23
 citēt
Ir kāds mēģinājis sadarbību ar trigeriem? Un ja ir - kādiem tieši?
Zinu ka pāris metziem (tā pat kā sigmām) nav saprotams ko trigeris grib no viņas. Uzreiz vajag pārveidotāju un ko tik vēl ne.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):