Pēkšņi jebkuru no Lightroom izeksportēto jpg failu Pro Show Producer neatpazīst un atsakās ievietot to. Vai ir kāds saskāries ar šādu jautājumu?
Kaut kad reiz jau ar ko līdzīgu čakarējos, bet tad atverot, pārsaglabājot kaut kā izdevās tikt galā. Tagad nu nekādi Ir kādam sapratne par ko te iet runa?
Ar Photoshop tas pats no raw konvertēts uz PJG iet, bet no Lightroom nekā Pārsaglabājot ar Photoshop Jpg failu kas taisīts ar Lightroom, tāpat nav rezultātu. Izskatās ka tam nepatīk faili no Lightroom. Tikai kur tagad ir probl'ma Lightroom vai Producer?
gļuki, gļuki. ielādē vai neielādē kādu rezidento muiņu, kura palīdz atpazīt vai kā - VVZ. gadās arī, ka vertikāli ņemtas bildes un pagrieztas (kamerā vai post factum? kas to var atminēt!) fails vienā programmā rādās kā pie cilvēkiem, citā viewerī kā tās bildes OHU'jā, zem kurām rakstu «a ja nu es uz otriem sāniem guļu?», tobiš, uz sāniem.
dansiga:haralds, beidz murgot ... ProShow .... vienaa briidi neatpziist ne horizontaalo ne vertikaalo ..... bet pefc 2 dien atapziist VISu!!!!
un pri čom te es murgoju? (un, ja kas, tikko sāku! :grimace Tu saki gļuks, es saku, jā, gļuks, rekādi vēl ir gļuki, bet (te beidzās tas, ko es saku un sākās tas, ko es piebilstu pie teiktā un sacītā) sakarība visticamāk tikai tā, ka arī gļuks. ko līdzīgu arī reiz piedzīvoju - ar vienu programmu aptaisītu JPG vieveris rāda, ar citu aptaisītu ne.
es par šamo prgu pat dzirdējis nebiju, novilku , paskatijos, i kam tas vajadzīgs, ja nu vienīgi patīk baigās bilžu sērijas muzikas poavadībā skatīties vai kādam atrādīt, bet tā pilnīgi nevajadzīga fīča, priekš prezent„acijām ne visai der jo ir daudz labāki softi.