forum.gif
Pro Show Producer neatpazīst JPG failus no Lightroom
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pro Show Producer neatpazīst JPG failus no Lightroom
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.08.11 20:24
 citēt
Pēkšņi jebkuru no Lightroom izeksportēto jpg failu Pro Show Producer neatpazīst un atsakās ievietot to. Vai ir kāds saskāries ar šādu jautājumu?

Kaut kad reiz jau ar ko līdzīgu čakarējos, bet tad atverot, pārsaglabājot kaut kā izdevās tikt galā. Tagad nu nekādi :( Ir kādam sapratne par ko te iet runa?
Publicēts: 04.08.11 20:33
 citēt
ProShow gljuki tie ir .... Man arii taa pa briidim gadaas ...
Publicēts: 04.08.11 20:49
 citēt
Hmm...nezinu ko domāt.

Ar Photoshop tas pats no raw konvertēts uz PJG iet, bet no Lightroom nekā :( Pārsaglabājot ar Photoshop Jpg failu kas taisīts ar Lightroom, tāpat nav rezultātu. Izskatās ka tam nepatīk faili no Lightroom. Tikai kur tagad ir probl'ma Lightroom vai Producer?
Publicēts: 04.08.11 20:50
 citēt
nu tad gan nezinu ;-(
Publicēts: 04.08.11 21:03
 citēt
Ja godīgi esi iegādājies programmu raksti uz uzturēšanas dienestu, ja neogodīgi lieto programmu pats vainīgs, ka ne to versiju izmanto.
Publicēts: 04.08.11 21:41
 citēt
tev paliidzees tikai uninstall un isntall no jauna. vinam diivainsh catche esot. gluki deel taa daudzi
Publicēts: 05.08.11 15:49
 citēt
ne visi faili ar pagarinājumu JPG vienādi pēc dziļākās būtības. varbūt tur arī tā šmuce ceļās.
Publicēts: 05.08.11 19:14
 citēt
harald, man, nedarot neko ar failiem, ..... jams peec 2 dienaam saak atpaziit ..... taapec chista saku, ka ProShow gljuki .....
Publicēts: 05.08.11 19:42
 citēt
dansiga:harald, man, nedarot neko ar failiem, ..... jams peec 2 dienaam saak atpaziit ..... taapec chista saku, ka ProShow gljuki .....
jeepegiem kaartiigi jaanoruugst paar dienas
Publicēts: 05.08.11 19:52
 citēt
pag pag - es jau ProShowvienmeer ladeeju STIRPI ieruugushus jeepeegus ;-)))))
Publicēts: 05.08.11 20:21
 citēt
gļuki, gļuki. ielādē vai neielādē kādu rezidento muiņu, kura palīdz atpazīt vai kā - VVZ.
gadās arī, ka vertikāli ņemtas bildes un pagrieztas (kamerā vai post factum? kas to var atminēt!) fails vienā programmā rādās kā pie cilvēkiem, citā viewerī kā tās bildes OHU'jā, zem kurām rakstu «a ja nu es uz otriem sāniem guļu?», tobiš, uz sāniem. :grimace:
Publicēts: 05.08.11 20:46
 citēt
haralds, beidz m urgot ... ProShow .... vienaa briidi neatpziist ne horizontaalo ne vertikaalo ..... bet pefc 2 dien atapziist VISu!!!!
Publicēts: 05.08.11 23:24
 citēt
dansiga:haralds, beidz murgot ... ProShow .... vienaa briidi neatpziist ne horizontaalo ne vertikaalo ..... bet pefc 2 dien atapziist VISu!!!!

un pri čom te es murgoju? (un, ja kas, tikko sāku! :grimace:) Tu saki gļuks, es saku, jā, gļuks, rekādi vēl ir gļuki, bet (te beidzās tas, ko es saku un sākās tas, ko es piebilstu pie teiktā un sacītā) sakarība visticamāk tikai tā, ka arī gļuks.
ko līdzīgu arī reiz piedzīvoju - ar vienu programmu aptaisītu JPG vieveris rāda, ar citu aptaisītu ne. :face-sad:
Publicēts: 05.08.11 23:28
 citēt
haralds, labi - 3x izlasiiju un sapratu :-)))
Publicēts: 06.08.11 01:23
 citēt
es par šamo prgu pat dzirdējis nebiju, novilku , paskatijos, i kam tas vajadzīgs, ja nu vienīgi patīk baigās bilžu sērijas muzikas poavadībā skatīties vai kādam atrādīt, bet tā pilnīgi nevajadzīga fīča, priekš prezent„acijām ne visai der jo ir daudz labāki softi.
Publicēts: 06.08.11 03:40
 citēt
dansiga:
sagurusi, brilles pazudušas vai mušas monitoru apķēzījušas! :big_smile: :face-kiss:
Publicēts: 06.08.11 18:39
 citēt
haralds, da VISS komplekts;-))))
Publicēts: 06.08.11 22:56
 citēt
dansiga:haralds, da VISS komplekts;-))))
man vēl arī brilles zūd! :face-crying:
bet ir gadījumi, ka failu kāda programma never vaļā, atver ar citu programmu, noseivē un viss čikeniekā un gadās arī otrādi.:face-sad:
Publicēts: 06.08.11 22:58
 citēt
haralds, n uman brilles pazud tikai tad, kad Barselonaa nozog visu somu .. ieskaitot 300d ;-((((
Publicēts: 06.08.11 23:07
 citēt
dansiga:haralds, nu man brilles pazud tikai tad, kad Barselonaa nozog visu somu .. ieskaitot 300d ;-((((
обыдно, а! kad man Nikon FE-2 nojaghanoja, vēl iztiku bez brilli! :face-smile:
Publicēts: 06.08.11 23:08
 citēt
da saape jau pardziivota .... un tadas situacaijaas es vienmeer saku - labi ka taa ... u kaa tad savadaak es tiktu pie 700taa?;_))))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):