forum.gif
Radom International Air Show 2011
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Radom International Air Show 2011
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.08.11 17:04 labots
 citēt

No 27-28 augustam Polijas pilsētā Radomā notiek Austrumeiropā šogad lielākais aviācijas šovs, kurā varēs vērot pasaules labāko pilotāžas grupu priekšnesumus, militārās aviācijas paraugdemonstrējumus gaisā un lidmašinas apskatīt uz zemes.
Pasākuma programma: www.airshow.sp.mil.pl...

Tad nu ir plāns aizbraukt pasākumu pavērot, kaut ko arī bikiņ pabildēt.

Pašlaik esam 2 braucēji ar 9 vietīgu busiņu. Izbraucam 25. agri no rīta, lai vēlā pēcpusdienā esam galā. 26. patūristojam pa pilsētiņu, pavērojam airshowa dalībnieku ierašanos un treniņus. 27-28 skatamies šovu, pēc tā beigām izbraucam uz Rīgu. Pirmdien ap 6. rītā ierodamies mājās.

Par dzīvošanu uz vietas vēl nav izdomāts, visdrīzāk kāds privātais B&B vai telts kādam panam pagalmā. Radomā ir 2 kempingi, bet tālu no aviobāzes, tāpēc ir plāns atrast mājvietu blakus aviobāzei, jo pasākuma rītos korķi, parkingu trūkums un pārpildīti satiksmes busi garantēti.

Mēs meklējam līdzbraucējus un būsim priecīgi par interesentiem ceļa biedriem, kas vēlētos pievienoties šim braucienam. Ideālais variants būtu vēl kādi 4 pasažieri, lai visiem ir ērti un nav busā baigā spiešanās. No pieredzes varu teikt, ka pasākums noteikti būs interesants rallija faniem, gaisotne pasākumā ir stipri līdzīga, tikai ātrumi lielāki un gaisā jāskatās. :D

Pasākuma aptuvenās izmaksas:
degviela ~Ls.120 ko sadalām uz braucēju skaitu,
biļetes cena uz 2 dienām Ls 14.00 uz cilvēku
nakšņošana 3 naktis ~ Ls5 -15 dienā uz cilvēku
Paikošna - cik nu kuram spēka un līdzekļu.
Alum un suvenīriem - pēc katra ieskatiem.

Ja baigi neaizraujas ar ēšanām, dzeršanām un suvenīru pierkšanām, tad braucot 6atā un prātīgi dzīvojot var ~ Ls100-120 Ls uz seju iekļauties.

Braucam vērot un bildēt alumīnija putniņus???
Publicēts: 05.08.11 18:07
 citēt
tie putniņi nu gan nav no alumīnija :D
Publicēts: 05.08.11 18:08
 citēt
Ehh, žēl- cits ceļojums tajā laikā ieplānots...:face-sad:
Publicēts: 05.08.11 19:12
 citēt
kur tu biji 2 mēnešus atpakaļ!?!??!?!?!?! ŠObrīd nu jau man 27.08 aizņemts;-(((((
Publicēts: 05.08.11 19:53
 citēt
dansiga:kur tu biji 2 mēnešus atpakaļ!?!??!?!?!?! ŠObrīd nu jau man 27.08 aizņemts;-(((((

Sappers jau jūnija sākumā teica ,ka augysta uz airšovu poļos..:grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 05.08.11 19:55
 citēt
Jūnija sākumā, jūnija sākumā..
26.08 es jau paspēju ieplānot pagājušā gada decembrī.. ;(
Publicēts: 05.08.11 20:02
 citēt
Bzh:Jūnija sākumā, jūnija sākumā..
26.08 es jau paspēju ieplānot pagājušā gada decembrī.. ;(

Tev gan plāni kā Napoleonam..!:big_smile:..bezmaz gadu uz priekšu:grimace:

ātri realizetās idejas reizām tās foršākās beigās izrādās - pārbaudīts..!!!:grimace:
Publicēts: 05.08.11 20:07
 citēt
meduslacis, nu tevi varbuut ari informeeja;-pppp mani gan nee;-((((

Bzh, precies?!?!?!?!?!
Publicēts: 05.08.11 20:16
 citēt
dansiga:meduslacis, nu tevi varbuut ari informeeja;-pppp mani gan nee;-((((

Bzh, precies?!?!?!?!?!

Dansiga,Sappers zem maniem reportiem<priņča kāzu reports> pa riktīgo ņaudēja un cerēja ,ka 16.-17.julijā sabildēšu Anglijā RIAT airšovu..Tā ir ,ka nelasi sarunas zem ,,bērza,,...:grimace:....un turpat komentos sērās paziņoja ,ka šogad tik uz Poļiem tikšot atvaļinājumā..:grimace::grimace::grimace:

Es gan izlasu ,,sarunas ,, zen Tavām bildēm..:grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 05.08.11 20:16
 citēt
Oliss:tie putniņi nu gan nav no alumīnija :D

Ai, da nu labi.... ne jau no plika alumīnija protams. Lidmašīnu svaru apmēram uz 80% veido alumīnij sakausējumi. Olis, Tu ar savu farizejiskumu besī ārā, labāk braucam uz poļiem, varēsi apstīties no kā B52 sastāv :D
Publicēts: 05.08.11 20:18
 citēt
meduslcais, a es tik kruta, ka man pie kaajas citu sarunas;-ppp;_)))) u juutos pagodinaata, ka tu visas manas pljaapas izlasi ;_))))
Publicēts: 05.08.11 20:18
 citēt
Sapper, klau - a kaa tu tik labi atpaziisti ljotenes?
Publicēts: 05.08.11 20:21
 citēt
dansiga:meduslcais, a es tik kruta, ka man pie kaajas citu sarunas;-ppp;_)))) u juutos pagodinaata, ka tu visas manas pljaapas izlasi ;_))))

Ha-Ha-Ha...Paskaties labi vai ir pie kājas..? Tur taču šobrīd nekā nav..:grimace:

Izlasu gan un ne tikai Tavas ,bet vēl pāris cilvēku,ko uz rokas pirkstiem var saskaitīt..:grimace:
Publicēts: 05.08.11 20:21
 citēt
dansiga:Sapper, klau - a kaa tu tik labi atpaziisti ljotenes?

Viņš taču piedzima ļotenē..:grimace:
Publicēts: 05.08.11 20:23
 citēt

nu tas apmēram tāpat kā foreļjanka atpazīst putniņus, kas no spalvām un gaļas sastāv,
Publicēts: 05.08.11 20:25
 citēt
meduslacis:

nemuld, nemuld, uzpamps deguns :D
Publicēts: 05.08.11 20:27
 citēt
Sapper:
meduslacis:

Nu tač nospļaujies tagad 3*..:grimace:
Publicēts: 05.08.11 20:28
 citēt
meduslacis:
Sapper:

ahā! nobijies!?
Publicēts: 05.08.11 20:33
 citēt
Sapper:
meduslacis:

ahā! nobijies!?

Nu kā tad es izskatīšos ar uzpampušu degunu!?:shame:
Publicēts: 05.08.11 20:35
 citēt
meduslacis:
Sapper:
ahā! nobijies!?

jāielāgo ka deguna pampšana korelē ar muldēšanu un jāizdara pareizie secinājumi, tad viss būs kārtībā! :face-devil-grin:
Publicēts: 05.08.11 20:40
 citēt
Sapper:
meduslacis:

jāielāgo ka deguna pampšana korelē ar muldēšanu un jāizdara pareizie secinājumi, tad viss būs kārtībā! :face-devil-grin:

Labi,neteikšu Tev vairs ne vārdiņa..:grimace:
Publicēts: 05.08.11 20:44
 citēt
meduslacis:
Sapper:

ir gan cilvēki... no viena grāvja uz otru..... :D
Publicēts: 05.08.11 20:44
 citēt
Sapper, davai staasti - kads sakars tev ar ljoteneem!!?!?!?
Publicēts: 05.08.11 20:45
 citēt
Sapper:
meduslacis:

ir gan cilvēki... no viena grāvja uz otru..... :D

A ko ... Kad ieslēgsi pusi no velna:face-devil-grin:..tad i domādams neizdomāsi,ko tas deguns nopampis..:face-devil-grin:
Publicēts: 05.08.11 21:13
 citēt
dansiga:Sapper, davai staasti - kads sakars tev ar ljoteneem!!?!?!?

laikam jau tikai tāds nerealizētais bērnības sapnis par lidošanu, bija sen atpakaļ vēlme stāties tādā iestādē kā РАУСС, diemžēl ar manām +5 dioptrijām tajos laikos nekas nespīdēja. :(
Publicēts: 05.08.11 21:17
 citēt
dansiga:
Bzh, precies?!?!?!?!?!

Domāju, ka nē :) Bet kā meduslācis saka - tās spontānās idejas ir tās labākās :D:D

meduslacis:
Tev gan plāni kā Napoleonam..!:big_smile:..bezmaz gadu uz priekšu:grimace:
ātri realizetās idejas reizām tās foršākās beigās izrādās - pārbaudīts..!!!:grimace:

Ir daži sapnīši, kurus laiku pa laikam ir iespēja realizēt :) Vnk decembrī bija ātrā iespēja tikt sapnim drusku tuvāk :D
Publicēts: 05.08.11 21:38
 citēt
www.planestv.com...

re ku ir viģiki no šā gada Royal International Air Tatoo, aizrauj elpu...
Publicēts: 05.08.11 21:48
 citēt
Sapper, a tu man vari pastastiit, cik ir zona E klases ljotenei un cik veel + dorshiabs zona?;-)))
Publicēts: 05.08.11 22:01 labots
 citēt
dansiga:Sapper, a tu man vari pastastiit, cik ir zona E klases ljotenei un cik veel + dorshiabs zona?;-)))

E bija tie kas baigā šusē nāk lejā? No galvas nezinu, liksi man papīros rakties?
Publicēts: 05.08.11 22:10
 citēt
NU shiobriid Riigaa taada nolaizhas viena nedeeljaa (ja nekljudos) ... turki vai ;_)))) NU ir lajotenju klaseem ir taa, ka ... lielaakaa dalja ir C klase .... tad gadaas dahzas d klases ... un E klase toch ir tikai vienai kompanaijai ;_) tb vislielaakaa;-)))
Publicēts: 05.08.11 22:36
 citēt
dansiga:NU shiobriid Riigaa taada nolaizhas viena nedeeljaa (ja nekljudos) ... turki vai ;_)))) NU ir lajotenju klaseem ir taa, ka ... lielaakaa dalja ir C klase .... tad gadaas dahzas d klases ... un E klase toch ir tikai vienai kompanaijai ;_) tb vislielaakaa;-)))

pag, pag, E kategorija ir tikai militārajām, ja mēs runājam par Aircraft Approach Category (ICAO)
Jā,visi airlaineri ir C kategorijā, varbūt izņemot Concorde. :)

E varētu būt piemēram Mirāži, kuriem nolaišanās ātrums ir ap175kts, lēnāk tas cirvis gaisā neturās :)
Publicēts: 05.08.11 22:41
 citēt
Sapper, nu nav tikai militarajaam - ka teicu - nu neatceros kompaaniju, kas ildo uz riigu - bet ir viena ljotene E klases ... shkjiet ka turki .... (ICAO medzu lasiit;-))) ... un man ir pilns komplekts)
Publicēts: 05.08.11 22:58
 citēt
dansiga:Sapper, nu nav tikai militarajaam - ka teicu - nu neatceros kompaaniju, kas ildo uz riigu - bet ir viena ljotene E klases ... shkjiet ka turki .... (ICAO medzu lasiit;-))) ... un man ir pilns komplekts)

palūrēju turku floti, bļin nu nav tur neviena ļotaka, kam Vat būtu virs 166kts!!! Davai palūri labāk, incanti, kas nāk Rīgā iekšā tādā cukā izņemot iznīcinātājus.
Publicēts: 05.08.11 22:59
 citēt
Sapper, ok - es tev riit uz sho jaut atbildeeshu ;_))))
Publicēts: 06.08.11 10:43
 citēt
Sapper:www.planestv.com...

man šitā kartiņa tīri neko liekas :)

Publicēts: 06.08.11 10:45
 citēt

Ja tehnika būs līdz nākamgada jūlijam,tad aizbraukšu sabildēt..ja sanāks..:big_smile:
Publicēts: 06.08.11 11:18
 citēt
Maris:

man šitā kartiņa tīri neko liekas :)

man arī :big_smile: ja it sevišķi tās dūmu mutulis no ļotenes būtu DDT :big_smile::face-grin::grimace:
Publicēts: 06.08.11 11:57
 citēt
meduslacis:

Ja tehnika būs līdz nākamgada jūlijam,tad aizbraukšu sabildēt..ja sanāks..:big_smile:

ja kā nākas, tad ceru, ka saproti - būs jāpērk "spotter pack" ne parastā ieejas biļete :)
Publicēts: 06.08.11 11:58
 citēt
Oliss:
Maris:

man šitā kartiņa tīri neko liekas :) ]

man arī :big_smile: ja it sevišķi tās dūmu mutulis no ļotenes būtu DDT :big_smile::face-grin::grimace:

Olis, kur Tu tāc indīks??? Vot šitā Tev dūša pietiktu?

youtu.be...
Publicēts: 06.08.11 11:59
 citēt
Sapper:
meduslacis:

ja kā nākas, tad ceru, ka saproti - būs jāpērk "spotter pack" ne parastā ieejas biļete :)

Tas ir kas? Tjipa tā saucama PILNA kluba biljete uz 3 vai 6 dienām -kaut kur pa 15-190 mārciņam?:big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):