ja kā nākas, tad ceru, ka saproti - būs jāpērk "spotter pack" ne parastā ieejas biļete
Tas ir kas? Tjipa tā saucama PILNA kluba biljete uz 3 vai 6 dienām -kaut kur pa 15-190 mārciņam?
da nē tak, spotter pack ir speciāli fotogrāfiem, tiek vietās ar labiem rakursiem, kur dīkdieņi ar zieptraukiem pa priekšu nevazājas, un var piekļūt uz zemes pie tām ļotenēm, kas šovā lido un pie kurām publiku klāt nelaiž. Respektīvi, Tu vari sabildēt smuki ar plato stiklu tā, ka pūlis nav kadrā, tajā laikā, kamēr parējie fočē static display exemplārus ar kolhozu fonā. Radomā spoteri saņem redz ko www.airshow.sp.mil.pl...
Tas ir kas? Tjipa tā saucama PILNA kluba biljete uz 3 vai 6 dienām -kaut kur pa 15-190 mārciņam?
da nē tak, spotter pack ir speciāli fotogrāfiem, tiek vietās ar labiem rakursiem, kur dīkdieņi ar zieptraukiem pa priekšu nevazājas, un var piekļūt uz zemes pie tām ļotenēm, kas šovā lido un pie kurām publiku klāt nelaiž. Respektīvi, Tu vari sabildēt smuki ar plato stiklu tā, ka pūlis nav kadrā, tajā laikā, kamēr parējie fočē static display exemplārus ar kolhozu fonā. Radomā spoteri saņem redz ko [url=http://www.airshow.sp.mil.pl/en/spotters-pack/174-zasady-akredytacji-spotters-pack
[/url] Jā,ja jau būtu sanācis tikt uz RIAT šogad,pirktu tādu biļeti,jo braukt labu gabalu<2,5 stundas ar autiņu no manīm> uz 2 dienām un stāvēt pūlī man nepavisam nav vēlešanās..Vai nu brauc un tiec iespejami labakajās vietas vai nebrauc nemaz.. Kaut kur ap sotaku gan tas maksātu,ja pareizi atceros..Man tāds nejauks raksturs-vai nu visu vai neko...
Oliss:
man arī ja it sevišķi tās dūmu mutulis no ļotenes būtu DDT
Olis, kur Tu tāc indīks??? Vot šitā Tev dūša pietiktu?
http://youtu.be/PLXhPoxytsM
Šitādu "prieku" esmu izjutis armijā tikai šiten ļotene vai nu cēlās aukšā vai vienkārši lidoja, bet tad kad tie forsāžu ieslēdz (maitas) tad kājās noturēties nav iespējams.....
Da nē, vienkārši visi veci paliek - sievas, vīri, mājas darbi, pienākumi, bērni.... kādreiz kad tā visa nebija, savākt baru aizšaut uz Balatona piekrasti 1. maija vīkendā gulašu paēst ar maģāru ansambli fonā, bija pusstundas jautājums....
Sapper:Da nē, vienkārši visi veci paliek - sievas, vīri, mājas darbi, pienākumi, bērni.... kādreiz kad tā visa nebija, savākt baru aizšaut uz Balatona piekrasti 1. maija vīkendā gulašu paēst ar maģēru ansambli fonā, bija pusstundas jautājums....
Sievas,bērnus taču līdzi var paņemt..Bērniem tas ne mazāks piedzīvojums kā večiem..
Sapper:Da nē, vienkārši visi veci paliek - sievas, vīri, mājas darbi, pienākumi, bērni.... kādreiz kad tā visa nebija, savākt baru aizšaut uz Balatona piekrasti 1. maija vīkendā gulašu paēst ar maģēru ansambli fonā, bija pusstundas jautājums....
Sievas,bērnus taču līdzi var paņemt..Bērniem tas ne mazāks piedzīvojums kā večiem..
bērniem par skaļu un var nepatikt. Noprotestēs pēc pāris ļotenēm pirmajā dienā un tad pārējās varēs vērot kaut kur stipri tālu no notikuma vietas.
Tie kas netiek uz šo varbūt varam saorganizēt kautko pie kalendāra fočēšanas Ar Spilves lidostas lidaparātiem Tik vēlmes laicīgi jāisaka varbūt lēti sanāks, ja vairāki pieteiksies