forum.gif
Sigma 50-150 f/2.8 - atsauksmes?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sigma 50-150 f/2.8 - atsauksmes?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.08.11 15:16 labots
 citēt
Tā tad kādas atsauksmes par šo kropam domāto stiklu?
Publicēts: 09.08.11 15:22
 citēt
Ja Canon, tad 70-200 f4L labāks, viennozīmīgi.
Publicēts: 09.08.11 16:36
 citēt
Elmarss:Ja Canon, tad 70-200 f4L labāks, viennozīmīgi.

2X tumšāks gan viņs'būs ;)
Publicēts: 09.08.11 16:55 labots
 citēt
Es arī balsotu par 70-200, gana labs.
Publicēts: 09.08.11 17:01
 citēt
kaarais:Romi, 4 izdalot ar 2,8, sanāks 1,43. Ja nu vienīgi par parametriem un brendu var padiskutēt...:face-glasses:

matemātiķis bļin, sēdies, 2!
Publicēts: 09.08.11 22:16
 citēt
Tak neiet runa kas labāks, bet par konkrēto Sigmu. :bad_egg:
Publicēts: 09.08.11 22:28
 citēt
Laumonis:Tak neiet runa kas labāks, bet par konkrēto Sigmu. :bad_egg:

OK. Fokusējas ātri, bekus/frontus pārbaudi ar savu kameru, pērkot, un rūpīgi. Bilde kā jau no sigmas, reportāžas var bliezt. Fonu blūro tīri cmuki.:face-smile: Ja kāds dāvina neatsakies pieņemt; ja jāpērk, piekrāj bik Canonam.:face-smile:
Publicēts: 09.08.11 22:37
 citēt
Elmarss:
Laumonis:Tak neiet runa kas labāks, bet par konkrēto Sigmu. :bad_egg:

OK. Fokusējas ātri, bekus/frontus pārbaudi ar savu kameru, pērkot, un rūpīgi. Bilde kā jau no sigmas, reportāžas var bliezt. Fonu blūro tīri cmuki.:face-smile: Ja kāds dāvina neatsakies pieņemt; ja jāpērk, piekrāj bik Canonam.:face-smile:

Principā interesē optiskā kvalitāte, pārējais par Sigmām apmēram skaidrs. :face-smile:
Publicēts: 09.08.11 22:43
 citēt
Laumonis:
Elmarss: OK. Fokusējas ātri, bekus/frontus pārbaudi ar savu kameru, pērkot, un rūpīgi. Bilde kā jau no sigmas, reportāžas var bliezt. Fonu blūro tīri cmuki.:face-smile: Ja kāds dāvina neatsakies pieņemt; ja jāpērk, piekrāj bik Canonam.:face-smile:

Principā interesē optiskā kvalitāte, pārējais par Sigmām apmēram skaidrs. :face-smile:

Tā kas man bija, pie 2,8 tīri asa; pie 4 pat labi. Detalizācija ar bez iebildēm. BET ar 30D viss OK ar autofokusu, uz 50D galīgi čau...:face-sad:
Publicēts: 10.08.11 09:25
 citēt
es ilgu laiku skatījos uz šo stiklu - pētīju bildes, biju ietestēt utt. beigās tomēr sažmiedzu jostu, pacietos, pagaidīju, piekrāju un paņemu Canon 70-200 f2.8 - tomēr cita štelle. Bildēt ar to sigmu noteikti var - bet tā kā nepērk objektīvu jau uz vienu dienu pat ne uz vienu gadu, bet uz krietni ilgāku laiku, tad ir vērts apsvērt kādas ir alternatīvas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):