forum.gif
Filmiņas, ķīmijas, utt
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Filmiņas, ķīmijas, utt
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.08.11 17:26 labots
 citēt
Varbuut kaadam noderees. Sho te izmantoju jau kaadu laiku:

www.macodirect.de

+ liela izveele
+ labs serviss
+ draudziigas cenas :money:

varbuut kaadam ir ar ko liidziigu padaliities?
(atmetot dazhnedazhaadus ebay utjp variantus) :big_smile:
Publicēts: 09.08.11 17:37 labots
 citēt
Varu tik pievienoties gadiem no turienes perku.

Jā vsiem tiem kam gribās pašiem mājās ar Filmām pa_isties iesaku šo www.macodirect.de...

Savukārt ŠO www.macodirect.de... iesaku tiem kam gribas bildi dabūt virsū da uz JEBKĀ , divas lietas sanak sevišķi exskluzīvi AKVARĒĻU papīrs un Vecas avīzes :):)
Publicēts: 09.08.11 17:53
 citēt
vott es nozheeloju, ka kraasainajai komponentus nepasuutiiju peedeejaa suutiijumaa. vienu nedeeljas nogales braucienu izvilku uz 36 kadriem un filminju nojaaja labaratorijaa. pateica, ka esot leeta filminja.. www.macodirect.de... :cry::grimace::cry: . a pashiem daargaakaas plauktaa staaveeja niikuliigas fuji200 un 400, ko stumj tuuristiem tonnaam, redz taas esot ljoti labas un aparaats vinjas nekad neierauj iekshaa :cry::anger::haha::grimace: guvu maaciibu: NEKAD vairs uz labaratorijaam neieshu :amazing:
Publicēts: 09.08.11 17:58
 citēt
LKZ:vott es nozheeloju, ka kraasainajai komponentus nepasuutiiju peedeejaa suutiijumaa. vienu nedeeljas nogales braucienu izvilku uz 36 kadriem un filminju nojaaja labaratorijaa. pateica, ka esot leeta filminja.. www.macodirect.de... :cry::grimace::cry: . a pashiem daargaakaas plauktaa staaveeja niikuliigas fuji200 un 400, ko stumj tuuristiem tonnaam, redz taas esot ljoti labas un aparaats vinjas nekad neierauj iekshaa :cry::anger::haha::grimace: guvu maaciibu: NEKAD vairs uz labaratorijaam neieshu :amazing:

PROBLĒMA visdrīzāk bija tā , ka viņi sabijās vai mašina neatpazina " Kautko neikdienišķu" :) Nu tak C-41 jātista TIKAI mājās lai vismaz krāsas saglabājas , parasti STANDARTA C-41 krasas saglabājas maksimāli ~15 gadus , talak vienkarši izzzūd attels. A tā C-41 arkartīgi vienkāršs process VIENKARŠĀKS kā jebkurš B/W , pie kam SEV var arī IZSKALOT kartīgi no filmas balinātāju un buss SUPER .
Publicēts: 09.08.11 17:58
 citēt
nekāda labā ķīmija jau nu tur netirgojās.... :face-sad: :face-crying:
Publicēts: 09.08.11 18:04
 citēt
Oliss:nekāda labā ķīmija jau nu tur netirgojās.... :face-sad: :face-crying:

saluutiem jau toch nederees :bad_smile:
Publicēts: 09.08.11 18:07
 citēt
Lunis:
PROBLĒMA visdrīzāk bija tā , ka viņi sabijās vai mašina neatpazina " Kautko neikdienišķu"

probleema bija taada, ka vinjiem taa mashiina iekjeera to filminj ieksh. savaadaak sakot - iespruuda. vai nu tante bija izkjekseejusi galu ne taa kaa vajag, vai nogriezusi ne taa kaa naakaas un vsjo. tik mani izbriina fakts, ka var taa veesu praatu atraut mashiinai vaaku, lai izdabuutu filminju aaraa, kaa rezultaataa, protams, visa filma pa p***leem :anger: .
Publicēts: 09.08.11 18:38
 citēt
LKZ:
Lunis:
PROBLĒMA visdrīzāk bija tā , ka viņi sabijās vai mašina neatpazina " Kautko neikdienišķu"

probleema bija taada, ka vinjiem taa mashiina iekjeera to filminj ieksh. savaadaak sakot - iespruuda. vai nu tante bija izkjekseejusi galu ne taa kaa vajag, vai nogriezusi ne taa kaa naakaas un vsjo. tik mani izbriina fakts, ka var taa veesu praatu atraut mashiinai vaaku, lai izdabuutu filminju aaraa, kaa rezultaataa, protams, visa filma pa p***leem :anger: .

Muļķas zosis ne to vien izdara no pārbīļa , vis`padi brīnumi pieredzēti :)
Publicēts: 09.08.11 19:24
 citēt
Varbūt kāds zin, vai LV kaut kur var iegādāties ķīmijas C-41 filmiņu attīstīšanai?
Publicēts: 09.08.11 19:56
 citēt
Nū ir arī vēl tāds gadijums: www.fotoimpex.de
Publicēts: 09.08.11 21:17 labots
 citēt
adventurer:Varbūt kāds zin, vai LV kaut kur var iegādāties ķīmijas C-41 filmiņu attīstīšanai?

NEKUR , labak nevaig:) Pasūti šai pašā linkā un būsi laimīgs:) VIENĪGI C-41 ķimija ilgi neglabājās sajaukta lietošanai , cik uzjauci tik jaizlieto.
Publicēts: 09.08.11 21:31
 citēt
:grimace: Kārdinātāji,izrādās vēl ir,i repertuārs neslikts.
Publicēts: 10.08.11 08:51
 citēt
AGNOS::grimace: Kārdinātāji,izrādās vēl ir,i repertuārs neslikts.

A ko tur daudz kārdināt , ja ir vajadzība tad tik uz prieksu:) Man piemēram tos pašus salūtis bildējot VIENMĒR prasās pēc Linhofa , nu NEVAR ar Digi kvalitatīvi uz viena kadra samait 4-5 Zalves lai issstas GRANDIOZI
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):