kiits:Nebūs! Viņš līdz kapa malai man būs uzticīgs
Visi tā saka, tik kur rodas otrie golfi ar pārdesmittūkstošu nobraukumu?
Ir cilveki kas nebrauc ikdiena ar tadam masinam, tas ir tapat ka ir cilveki kuri raksta ar saturu un ir tadi kuri raksta ta lai papildinat savu posta skaitli...
Tas lins zemak prieks tevim, es domaju ka tu paliktu pavisam nestabils ar psihiku ja ikdiena braukatu ar tadu raketi...
Elmarss: Visi tā saka, tik kur rodas otrie golfi ar pārdesmittūkstošu nobraukumu?
Ir cilveki kas nebrauc ikdiena ar tadam masinam, tas ir tapat ka ir cilveki kuri raksta ar saturu un ir tadi kuri raksta ta lai papildinat savu posta skaitli...
Tas lins zemak prieks tevim, es domaju ka tu paliktu pavisam nestabils ar psihiku ja ikdiena braukatu ar tadu raketi...
Nu ko šis Golf izsaka? Neko, tikai to, ka tam ir pārkrāmēts motors, ar smilšu strūklu noņemta rūsa un krāsa, pārmetināts, špaktelēts. No šī brīža viņš pēc vācu pieņēmumiem skaitās jauns. Ļoti bieži arī motora nomaiņai seko jauns noskrējiens un labi, ja tur pierakstīs vismaz, ka pati mašīna nobraukusi vairāk. Man ar teju 20 gadu pieredzi Vācijā ir nācies redzēt arī avenes, bet nu bieži tas nav. Starp citu- Golf II ar 28 tk/m h gan ir bijusi darīšana. Es nesen redzēju, kāds tas izskatījās no rūpnīcas.