forum.gif
Hostings un domeeni, kur, kaa, cik..!?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Hostings un domeeni, kur, kaa, cik..!?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.04.07 13:46
 citēt
par domēnu,

www.nic.lv...

Par hostu, piemērām www.euronet.lv...

bet ir vēl vismaz 10 000 iespējas

p.s. a nafig viss teksts boldā ?, pokestyle ?
Publicēts: 16.04.07 13:54
 citēt
Hostings MM88, [url=www.mm88.lv...
Domēni MadDog Domains, [url=www.maddogdomains.com... (ir pieredze ar viņiem, + var maksāt ar PayPal)
Publicēts: 16.04.07 14:14
 citēt
Paldies!

tad vēl iens jautājums, kā labāk, pirkt domeenu un hostu kopaa no viena tirgotaja, vai labāk atsevišķi..!?

+ iegādājoties to domeenu, kas notiek taalaak, kādā veidā es ar šo tad varu riktēties..!?

Hostinga pakalpojumu sniedzējs parasti var palīdzēt šajā jautājumā, respektīvi, nokārtot pirkumu un piesaisti viņa serverim, kur tiks hostēta lapa.
Pērkot atsevišķi domēnu, konkrēti MadDog Domains, ir web lapa, kurā var veikt visas ar domēnu nepieciešamās darbības - piesaistīt kādai IP, pievienot sub-domēnus, deleģēt zonas ierakstus utt. Vieglākais ceļš protams ir paprasīt, lai to izdara hostinga kantoris, atkrīt liekais čakars :)
Publicēts: 16.04.07 14:41
 citēt
Nu, ja maksā par to domēnu atsevišķi (vienalga vai izmantojot par starpnieku hostinga kantori vai pa tiešo), tad tas domēns ir Tavs. Bet jāmaksā par domēnu jau tāpat būs katru gadu, visu dzīvi.
Publicēts: 16.04.07 14:56
 citēt
..un ja nu es izdomaaju pasuutiit konkreeto kantori pie kaa hosteejos un paariet cita paspaarnee, vai vinji manu jauko domeenu dos liidzi..!?

Vnk negribu domeena vaarda deelj tikt uz muuzju piesaistiits kautkaadam kantorim... :?

Atkarīgs kā juridiski to noformē. Ja hostinga līgumā ir tas paredzēts, domāju problēmām nevajadzētu būt. Ja tāda punkta nav, tad vajag prasīt to pievienot līgumam. Nav gan dzirdēts, ka kāds neatdotu domēnu, bet nodrošināties pret tādām lietām nenāk par ļaunu.
Ja domēns ir pirkts atsevišķi, tad šādas problēmas nerodas, jo pats var samainīt piesaisti IP adresei pēc vajadzības, otrā gadījumā to dara hostinga kantoris.
Publicēts: 18.04.07 11:03
 citēt
iesaku visus jautajumus atrisināt [url=http://lathost.lv

kretinē]http://lathost.lv

kretinē[/url] .lv saiti, kuros defaultā valoda nav latviešu. pārsauciet uz rushost! :evil:

dizains ir baigi redzēts ... kaut kur citur ;)
Publicēts: 18.04.07 11:53
 citēt
iesaku visus jautajumus atrisināt [url=http://lathost.lv
Iesaku]http://lathost.lvIesaku[/url] pilnīgi pretējo! Konrētākais kretīnu kantoris. Pirmkārt jau tāpēc, ka krieviski otrkārt tāpēc, ka pārskaitīju viņiem apmēram piečuku par kaut kādu mazo hostu, bet nekādu atbildi nesaņēmu uz e-pastiem arī netbild. Idioti. Atsūtīt viņi prot tikai rēķinu. Lohi.
Publicēts: 18.04.07 12:21
 citēt
man problemu nav.
domeenu .org dabuju na haljavu (tik nez ka bus, kad pec kadiem 10 meneshiem beigsies), hostingu pashi ar dzhekiem saorganizejam tiri normalu - man bija kaste, citam truba, cits BSD prot sekjuuri konfot. i vsjo...
Publicēts: 18.04.07 12:34
 citēt
a bsd ir laba lieta! :)
Publicēts: 18.04.07 12:36
 citēt
jābūt ir patriotam un jāņem .lv domens ;)
Publicēts: 18.04.07 12:42
 citēt
lai iet d***t tie, kas prasa 16ls pa gadu. nav man studentam liekas naudas, ko kaadu sponsoreet.
ja tur vel normala adminoshana buutu.
a nee, jaraksta mails
"luudzu nomainiet IP uz XX.XXX.XX.X
paldies"

tad jagaida atbilde
jaapstiprina

blje, to naudu butu ielikushi sistemas sakaartoshanaa.
Publicēts: 18.04.07 12:53
 citēt
lai iet d***t tie, kas prasa 16ls pa gadu. nav man studentam liekas naudas, ko kaadu sponsoreet.
ja tur vel normala adminoshana buutu.
a nee, jaraksta mails
"luudzu nomainiet IP uz XX.XXX.XX.X
paldies"

tad jagaida atbilde
jaapstiprina

blje, to naudu butu ielikushi sistemas sakaartoshanaa.

ta, nu, baigās problēmas :D
Publicēts: 18.04.07 12:57
 citēt
ir gan probleemas.
ja kads atrod gljuku Latnetam, to izsludina arpus likuma, iesudz tiesaa, gljuku nesalabo.
monopolisti.
ja butu normalas adminoshanas iespejas, butu OK.
zb katru reizi kaa kas jamaina, japievieno rakstiit mailus. a ja man sestdienaa sterveris lokaaciju maina? visiem poh.
Publicēts: 18.04.07 13:31
 citēt
Vot piekrītu.
Publicēts: 18.04.07 13:41
 citēt
ir gan probleemas.
ja kads atrod gljuku Latnetam, to izsludina arpus likuma, iesudz tiesaa, gljuku nesalabo.

nu, tu kaut kādu sviestu sarakstīji :D kā tas ir "izsludināt ārpus likuma'?
Publicēts: 18.04.07 13:42
 citēt
Cilvēks ārpus likuma - Renegāts! :)
Publicēts: 18.04.07 13:43
 citēt
bh.deals.lv
cilveks vienkarshi atrada, ka nav nekaadu chroot uz viena no biznesa klientu serveriem.
tiesajas jau paris gadus.
Publicēts: 19.04.07 08:48
 citēt
Nu, nu..kāds tad domens paņemts? Lai var ievērtēt ;)

O! Diskusija izvēršās! :)

A es panjēmu pa normālām naudinjām hostu uz vien krieviešu servaka un pagaidām ir baigi apmierinaats.. Domēns pa brīvu, 1 GB vieta, LV par šitādu man nokāstu salīdzinoši kādas reizes 10it vairāk! :twisted:
Publicēts: 19.04.07 11:52
 citēt
Savu domeinu pasūtīju Nano.lv! Nemāku spriest par tehniskās puses labumiem, jo tos tikai pats sāku tā labāk apgūt, bet ar servisu esmu ljoti apmieirnaats. Lejaa lapaa vinjiem ir numurs...cik esmu zvaniijis - pat tuvu 12 naktij...vienmeer pacelj un labi nokaarto visas lietas. It kaa juutams ka arii krievu kantoriits, bet nekad nav ar mani runaajushi krieviski.
Publicēts: 19.04.07 11:55
 citēt
Savu domeinu pasūtīju Nano.lv! Nemāku spriest par tehniskās puses labumiem, jo tos tikai pats sāku tā labāk apgūt, bet ar servisu esmu ljoti apmieirnaats. Lejaa lapaa vinjiem ir numurs...cik esmu zvaniijis - pat tuvu 12 naktij...vienmeer pacelj un labi nokaarto visas lietas. It kaa juutams ka arii krievu kantoriits, bet nekad nav ar mani runaajushi krieviski.

Nu tas jau ir pavisam kas cits. Visi jautājumi, kas saistīti ar domenu, tāpatās viņiem ir jārisina caur Lamenet :)
Publicēts: 19.04.07 11:59
 citēt

Nu tas jau ir pavisam kas cits. Visi jautājumi, kas saistīti ar domenu, tāpatās viņiem ir jārisina caur Lamenet :)

Skaidra lieta...un tomeer te runa bija arii par hostingu...es gan tikai tagad pamaniiju, ka tas jautaajums vairs nav aktuaals! :oops:
Publicēts: 20.04.07 02:28
 citēt
.lv zonas domeini jāpasūta tikai un vienīgi [url=www.nic.lv,]www.nic.lv,[/url] kas ir šo domeinu pirmavots.

Besī laukā skatīties, kā dažu klientu domeini piereģistrēti uz pusmirušu web kantoru vārdiem, un pēc tam mēģini dabūt kādu rokā, lai veiktu izmaiņas.

Ar .com cik saprotu, galvenais reģistrēt caur uzticamu kantori.

iesaku palasīt:

www.db.lv...
Publicēts: 20.04.07 18:45
 citēt
Pats meklēju vietu kur hostēties. Latvijā visādi suu 200mb pa 5Ls mēnesī. Rakos līdz uzrakos www.awardspace.com. 10Gb pa 54Usd GADĀ!

+ uz gadu .com domeins par brīvu. Tā ka padomājiet par NeLV hostingiem...
Publicēts: 20.04.07 20:38
 citēt
Man ir noturiga ALEGRIJA pret LV zonas domeiniem JO esmu 2 gab ZAUDEJIS! "Motivacija" Firma ar SADU VARDU nosaukuma TO PIEPRASIJA SEV! Labakais ka PATREIZ sie domeini ir brivi! TIKO PARBAUDIJU! Mani piedzivojumi ar sjiem domeiniem bija pirms 4-5 gadiem. Meginasju pieregistret VELREIZ!:)
Publicēts: 20.04.07 21:43
 citēt
Ja Lursoftā šāds uzņēmums būs, tad tev neļaus.
Atnāsk atpakaļ āda vēstule:
Neaizskarot treso personu intereses, Jums ir iespeja:

1. Izveleties citu domena vardu atbilstosi \"Domena
vardu stridu risinasanas noteikumiem \".lv\" augseja
limena domenu registra\";

2. Iegut no sis tresas personas rakstisku piekrisanu
si domena varda registresanai uz Jusu varda.

3. Iesniegt rakstisku apliecinajumu, ar kuru apnematies
pec augstak mineto personu pieprasijuma atteikties no
domena varda par labu pirmtiesibu ipasniekam.

Es arī gribēju vienu vārdu pierēģistrēt, bet izrādās, ka ar tādu vārdu ir reģīstrēts kāds IU Venstpilī, kas jau varētu būt dead sen, bet Lursoftā ir un viss.

Ceru, ka nekad neatdzīvosies, tāpēc izvēlējos 3 variantu.

NIC drīz būs jauna domeina vārdu piešķiršanas kārtība. Ja divus gadus pēc reģistrēšanas UR uzņēmums nebūs peireģistrējis savu domeinu, tad tas nonāks "brīvībā". Pagaidām gan tie noteikumi vēl nestrādā :/
Publicēts: 20.04.07 23:11
 citēt
Publicēts: 21.04.07 20:46
 citēt
jam : Zini es ar to Matimatikju midzeni esmu plesies daudz un dikti un sobrid esmu nobriedis ATKAL PAKASKETIES un par cik man taga tuvak "Lielie likumdeveji" ja sjie man vel meginas "Spraust batonus" jo noskaidroju ka sjo domeinu ko izmantoju es isteniba tika uztirgots kadam Eiropas juristu kantorim kam platnots bij darboties LV bet pasakums neistenojas un SJIE NEPAGARINAJA registraciju !:)
Publicēts: 21.04.07 21:12
 citēt
jam : Zini es ar to Matimatikju midzeni esmu plesies daudz un dikti un sobrid esmu nobriedis ATKAL PAKASKETIES un par cik man taga tuvak "Lielie likumdeveji" ja sjie man vel meginas "Spraust batonus" jo noskaidroju ka sjo domeinu ko izmantoju es isteniba tika uztirgots kadam Eiropas juristu kantorim kam platnots bij darboties LV bet pasakums neistenojas un SJIE NEPAGARINAJA registraciju !:)

Varu tevi "nomierināt", tur savējie čomi padod informāciju vajadzīgajiem cilvēkiem, kad beidzas kāda puslīdz interesanta domeina reģistrācijas termiņš
Publicēts: 21.04.07 21:13
 citēt
Vēl es jau otro mēnesi gaidu, kad man samaksās komisijas maksas par klienta piesaisti...
Publicēts: 24.04.07 20:50
 citēt
[url=www.no.lv]www.no.lv[/url]
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):