...iepaziistot savu fotoaparaatu radaas dazhi jautaajumi par taaa funkcijaam....
1. KAs ir histogramma??(man taa paradas kaaa zila un sarkana sviitra un balts aizpildiits laukums)...nojaushu ka tas ir saistiits ar kraasu(taas sviitras) un gaismu (baltais laukums)... UN kaa galugalaa to PRAKTISKI IZMANTOT??? 2. KAs ir ''infinity focus'' (taa simbols ir bezgaliiba)....kaadu efektu ar to var panaakt un kad to lieto?? 3.Kas ir ''Pan focus''??
...Saprotu ka lielaakajai daljai fotograafu shie jautaajumi liksies smiekliigi bet es veel tikai maacos taapeec man tas ir piedodams... :oops:
Tev vinja ir 3 krasās droši viien, tās ir 3 atsevišķās līknes katram kanālam RGB (Red, Green Blue)
Infity focuss tev buus vistieshaak pielietojams piemeram dabas skatos vai saulrietos, kad gribi asumu un fokusu saglabaat visaa bildee vienmeriigi... katrai leecai ir savs noteiktais infiity focuss...
Pan focuss noder tad kad fotografe pemeram autosaciikstes, karo4 kustiigi objekti, nofokusee un pavelc liidz... aparats aprekina kustiga objekta traektoriju un aar fokusu tam seko!