forum.gif
Problēmas ar Canon EOS 7D fokusu/bildes kvalitāti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēmas ar Canon EOS 7D fokusu/bildes kvalitāti
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.11 11:54
 citēt
tātad. Jauns 7d +70-200 f4 ir tads pats kā mans lietotais komplekts. Uzlikām 70-200 2.8 is un rezultāts daudz trakāks. Ja ar f4 vēl 3 no 60 bildēm bija perfektas kā ff, tad 2.8 nespēja nevienu bildi iedot. A ko ta 5dmk2 varēs skrūvēt virsū dajebko, a 7d tikai tūkstošlatu vērtos objektīvus? Kurš no no viņiem kopsummā sanāks lētāk? :D 7d tiek pozicionēts pilnīgi citā lauciņā. ja godīgi, tad lētāk būtu bijis nopirkt 550d+7d siksna un pārējo naudu nodzert :D redzēs ko vakarā teiks.
Publicēts: 19.08.11 11:55 labots
 citēt
veel viens dumsh jautaajums? ja mega fiseljus palielinatu arii ar matricas izmeeriem roku triiceeshanas faktors ar samazinaatos ?
Publicēts: 19.08.11 12:03
 citēt
un šodien skatoties izdevušās bildes gribējās raudāt. Crops bija gandrīz tikpat labs kā orģināls nekādu smērējumu vai miglas. Vakarā iemetīšu piemērus
Publicēts: 19.08.11 12:13
 citēt
talavietis:es domāju, ka maxsimālais, ko vajadzēja spiest no FF matricas ir 12 MPix un uz crop kādi 10 MPix. Ari tad jau nepieciešami ļoti labi objektīvi (fixfokāļi).

kādēļ ne veselas tik reizes vairāk uz FF, cik reizes FF > crop, tobiš, 2 iebraucu, bet ka tikai par 1/5 vairāk uz FF, nekādi neesmu ar mieru piekrist.
Publicēts: 19.08.11 12:40
 citēt
haralds:
talavietis:es domāju, ka maxsimālais, ko vajadzēja spiest no FF matricas ir 12 MPix un uz crop kādi 10 MPix. Ari tad jau nepieciešami ļoti labi objektīvi (fixfokāļi).

kādēļ ne veselas tik reizes vairāk uz FF, cik reizes FF > crop, tobiš, 2 iebraucu, bet ka tikai par 1/5 vairāk uz FF, nekādi neesmu ar mieru piekrist.

------------
ja pēc manas saprašanas un pieredzes, tad man crop varētu arī palikt ar 6 MPix, jo no Canon 10D es varēju brīvi taisīt A3 bildes, pie nosacījuma, ka lietoju labu optiku, bet vēlāk uz FF jau pie labas optikas varēja drukāt A2 un lielāku. Netiku lietojis pa starpu spogulenes ar 8; 10 MPix, tāpēc nezinu salīdzināt.
Harald, crop jau arī dažāds. Canona 1,3 crop un 1,6 crop, olim 2, bet nikon 1,5. Tā kā viss skatāms konkrētā gadījumā.
Publicēts: 19.08.11 13:36
 citēt
Nūū,pikseļu,tobiš gaismasjūtīgo elementu matricā joprojam ir katastrofāli maz.Visiem mārketinga zombētajiem būtu noderīgi painteresēties par baijera struktūras krāsu filtriem un no tā izrietošajām sekām,kā arī papētīt nikon D1 sērijas,fuji S3 S5 un sigmas foveon matricu tehniskos risinājumus.Isais kopsavilkums ir tāds,ka diode uz matricas nav tas pats,kas pikselis gala attēlā,kā mārketinga nodaļas to mēģina(ļoti sekmīgi) ieskaidrot.
Normāla digitālā fotoaparāta matricā būtu jābūt 6 gaismasjūtīgiem elementiem uz vienu attēla pikseli- R-G-B-gaismām+R-G-B-ēnām,tam vēl pieskaitam iespēju apvienot pikseļus grupās,lai iegūtu labus parametrus pie ļoti augstiem ISO,tobiš kamera ar vairākiem RAW režīmiem.
Tālāk jau atkarībā no koncepcijas:
4-8-16-32 pilnkrāsu plaša,dinamiskā diapazona MP = 196 miljoni fotodiožu
6-12-24-48 pilnkrāsu plaša,dinamiskā diapazona MP = 288 miljoni fotodiožu 24x36mm matricā.
Arī filmu laikos pārsvarā netika izmantota visa iespējamā filmas vai objektīva izšķirtspēja,i neko bildēja ar sliktākiem vai labākiem objektīviem un atkarībā novajadzības uz ahūni graudainas 1600 filmas sūdgaismā ,vai uz 25 filmas no statīva, palielināja atkarībā no negatīva kvalitātes,nevis skatoties uz filmas vai objektīva teorētiskajām l/mm.Digitālo kameru koncepcijai iedeālā gadijumā vajadzētu būt tādai pašai,pārslēdz matricu konkrētajam uzdevumam piemērotā režīmā un bildē.

P.S. 288 miljoni diožu 35mm formāta matricā ir tehnoloģiski iespējami,jo pārrēķinot sony 16mp ziepīša matricu uz FF,iegūstam~486 MP.
Publicēts: 19.08.11 13:36
 citēt
Mekad tik smalki neesmu pētijis bildes jo tāda pixeļpiša vien ir, tā pat to neviens tā neskatās un kad bilde sagatavojama drukai tas nav redzams... Nesaskatu ne kādu sāpi.
Publicēts: 19.08.11 13:53
 citēt
chukmasoff:Mekad tik smalki neesmu pētijis bildes jo tāda pixeļpiša vien ir, tā pat to neviens tā neskatās un kad bilde sagatavojama drukai tas nav redzams... Nesaskatu ne kādu sāpi.

Taisnība, ka izdrukā tas lomu nespēlē (izņemot milzīgās izdrukās). Ja, piemēram, drukā A4, un izdrukas avots ir 10Mpix kadrs, kas 100% kropā izskatās ass, un 18Mpix kadrs, kas 100% kropā izskatās mazliet paplūdis dēļ mazākiem pikseļa izmēriem, tad izdrukā atšķirības nevarēs redzēt. Tāpat atšķirības nevarēs redzēt, izvietojot bildi internetā, jo ja pat tā būs pa visu ekrānu ar FullHD izšķirtspēju, tad tie būs tikai 2Mpix. Tā kā patiesībā, kja nedrukā lielāku par A3, tad nekādi 18Mpix nav nepieciešami. Bet, ja drukā tādus palagus, tad jāpērk ir ne jau nu APS-C kamera.

Tā 100% kropu pikseļdrāšana ir kaut kāda digitālā laikmeta slimība :)
Publicēts: 19.08.11 14:03
 citēt
Gaes:Man laikrakstā bildes jāpublicē un tur 300dpi iet.

Nezinu, bet jautāju, jo šaubos - vai tiešām laikrakstam vajag 300ppi?! Nav tak žurnāls. Un pat ja 300ppi vajag, cik tad tā bilde liela būs tai laikrakstā - ne jau lielāka par A4. Bet A4 ir 8x12 collas. 300ppi būs (8x300)x(12x300)=2400x3600=8 640 000 pikseļi, tātad mazliet vairāk kā 8,5 Mpix. Ja mazliet kropošana vajadzīga, tad ar 10Mpix atliektiem galiem pietiek. Pat ja ir jākropo vairāk, tad nedaudz ekstrapolēt uz augšu izmantopjot šopu vai laitrūmu arī nav nekādu problēmu. Kamdēļ vajag 18Mpix. Un ja arī ir 18Mpix, tad samazinot to bildi laikraksta izdrukai, tur nekādi neasumi nebūs redzami (ja tie neasumi uz 18Mpix ir tādi kā redzami linkā).
Publicēts: 19.08.11 14:12
 citēt
didams:veel viens dumsh jautaajums? ja mega fiseljus palielinatu arii ar matricas izmeeriem roku triiceeshanas faktors ar samazinaatos ?
palielinaatos - jo objektiivi buutu jaataisa aizvien lielaaki un smagaaki :D
Publicēts: 19.08.11 15:29
 citēt
RobertsJ:
chukmasoff:Mekad tik smalki neesmu pētijis bildes jo tāda pixeļpiša vien ir, tā pat to neviens tā neskatās un kad bilde sagatavojama drukai tas nav redzams... Nesaskatu ne kādu sāpi.

Taisnība, ka izdrukā tas lomu nespēlē (izņemot milzīgās izdrukās). Ja, piemēram, drukā A4, un izdrukas avots ir 10Mpix kadrs, kas 100% kropā izskatās ass, un 18Mpix kadrs, kas 100% kropā izskatās mazliet paplūdis dēļ mazākiem pikseļa izmēriem, tad izdrukā atšķirības nevarēs redzēt. Tāpat atšķirības nevarēs redzēt, izvietojot bildi internetā, jo ja pat tā būs pa visu ekrānu ar FullHD izšķirtspēju, tad tie būs tikai 2Mpix. Tā kā patiesībā, kja nedrukā lielāku par A3, tad nekādi 18Mpix nav nepieciešami. Bet, ja drukā tādus palagus, tad jāpērk ir ne jau nu APS-C kamera.

Tā 100% kropu pikseļdrāšana ir kaut kāda digitālā laikmeta slimība :)

Tieši tā , un redzi ja drukā piemēram kaut kādu palagu 3x6m vai lielāku no FF matricas vai no digiakaļas ari īpašas atšķirības nav, jo DPI 300 neviens tādiem neliek. Speciāli paskatijos failiem uz 100% palielinājuma ko esmuu drukājis lielos minētajos izmēros, protams ka kaut kur ir saziepējums RAW failā manāms, bet pēc apstrādes un izdrukas tas nebija manīts. Silti iesaku pixeļdrāzēkjiem paskatīties filmu skanus, kur ziepējums ir daudz manāmāks, ne vis mocīt kameruy un savas smadzenes ar lietām kuras ir dabiskas tehnikai un nav pamanāmas bez palielināmā stikla, jo ne viens jav neskatās bildes tādā veidā, ja nu vienīgi nemākot bildēt ir no attēla izkropojams kāds fragments kas no reālās bildes ir kāda 1/10.
Publicēts: 19.08.11 15:33
 citēt
RobertsJ:
Gaes:Man laikrakstā bildes jāpublicē un tur 300dpi iet.

Nezinu, bet jautāju, jo šaubos - vai tiešām laikrakstam vajag 300ppi?! Nav tak žurnāls. Un pat ja 300ppi vajag, cik tad tā bilde liela būs tai laikrakstā - ne jau lielāka par A4. Bet A4 ir 8x12 collas. 300ppi būs (8x300)x(12x300)=2400x3600=8 640 000 pikseļi, tātad mazliet vairāk kā 8,5 Mpix. Ja mazliet kropošana vajadzīga, tad ar 10Mpix atliektiem galiem pietiek. Pat ja ir jākropo vairāk, tad nedaudz ekstrapolēt uz augšu izmantopjot šopu vai laitrūmu arī nav nekādu problēmu. Kamdēļ vajag 18Mpix. Un ja arī ir 18Mpix, tad samazinot to bildi laikraksta izdrukai, tur nekādi neasumi nebūs redzami (ja tie neasumi uz 18Mpix ir tādi kā redzami linkā).

Laikraxtam var bildēt kaut ar mobilo, tur nav ne kādas starpības. Glancētajam žurnālam A4 formātam prasība ir 6Mpix uz 300dpi, vis maz tāda prasība ir gadus gandrīz vai 10. Vis pārejais ir cita specifika, un parastam uzerim nav īpaši vajadzīga jo lielākus par A3 neviens nedrukā, bet ja to gribēs drukāt tad ari attiecīgo literaturu būs japalasās par lielformāta drukāšanu.
Publicēts: 19.08.11 15:41 labots
 citēt
KO visi cepāsx???? Pasažieris zooom, zoom uztaisījis, atklāja, ka bilde no diskrētiem elementiem salikta... NU un??? nevar ar digitālo zoom mehānisko zoom objektīvā aizstāt??? Tak tas tik normāli. Savulaik nopirku "Mikrat-300" filmu, un atklāju, ka visi heliosi ir mēsli... Tas pirms pusgadsimta bij... sapratu loģiku,... un tad arī ar sešsimto bildēju...:face-grin:
Publicēts: 19.08.11 15:51
 citēt
ir tomēr vietas kur tas ir svarīgi un tam pievērš ļoti lielu uzmanību un tie ir STOKI... Tur tiešām tā arī skatās, zem lupas.

kas attiecas internetā izvietošanai vai izdrukām līdz A3, tad tam tiešām vajadzētu būt pie kājas, tikai tad jautājums- nahren man tie 14 MPIx, ja arī no 8 MPix es varu tādas pašas kvalitātes un lieluma bildi drukāt? mani vairāk interesē piemēram 12 MPix FF kamera ar kārtīgu proci, labu ērtu bodiju, putekļmitrumizturīgu, bet tādu nopirkt var šķiet tikai nikon uz šodienu. D700 vai D3s un tie paši iespējams drīz izzudīs kā izzuda 5D no plaukta.
Publicēts: 19.08.11 15:59
 citēt
talavietis:ir tomēr vietas kur tas ir svarīgi un tam pievērš ļoti lielu uzmanību un tie ir STOKI... Tur tiešām tā arī skatās, zem lupas.

kas attiecas internetā izvietošanai vai izdrukām līdz A3, tad tam tiešām vajadzētu būt pie kājas, tikai tad jautājums- nahren man tie 14 MPIx, ja arī no 8 MPix es varu tādas pašas kvalitātes un lieluma bildi drukāt? mani vairāk interesē piemēram 12 MPix FF kamera ar kārtīgu proci, labu ērtu bodiju, putekļmitrumizturīgu, bet tādu nopirkt var šķiet tikai nikon uz šodienu. D700 vai D3s un tie paši iespējams drīz izzudīs kā izzuda 5D no plaukta.

Paņem lietotu 50D, uzliec 7MPix, tad šī darbojas AŠ līdz 1200ISO ar minimāliem trokšņiem... UN esi laimīgs, kā es.:face-grin:
Publicēts: 19.08.11 16:02
 citēt
talavietis:ir tomēr vietas kur tas ir svarīgi un tam pievērš ļoti lielu uzmanību un tie ir STOKI... Tur tiešām tā arī skatās, zem lupas.

Taisnība, stoki ir vieta, kur tiešām drāž tos pikseļus :)
Bet tie divi peminētie nikoni laikam ir pēdējās mazpikseļu kameras. Kaut gan pēc dažām dienām redzēs, kādus īsti sensorus nikons liks jaunajos FF.
Publicēts: 19.08.11 16:07
 citēt
Elmarss:

Paņem lietotu 50D, uzliec 7MPix, tad šī darbojas AŠ līdz 1200ISO ar minimāliem trokšņiem... UN esi laimīgs, kā es.:face-grin:

---------------
es gaidīju šādu atbildi! :D Tas jau tas pats kas 0,5 L šņabis un litrīgais, ar atšķiribu, ka litrīgam mazāk grādu, jo pieliets ūdens :D
Publicēts: 19.08.11 16:14 labots
 citēt
talavietis:
Elmarss:

---------------
es gaidīju šādu atbildi! :D Tas jau tas pats kas 0,5 L šņabis un litrīgais, ar atšķiribu, ka litrīgam mazāk grādu, jo pieliets ūdens :D

NAI, tas ekvivalents 0,5l šnabis VS 0,5l spirts... Kvalitāte, poņimaješšš... Man ar 30D un 50D... Ar abiem uz apm.8MPix bliežu, bet šķirba, kā spirtam pret šņabi...:face-grin:
Publicēts: 19.08.11 16:17
 citēt
RobertsJ:

Taisnība, stoki ir vieta, kur tiešām drāž tos pikseļus :)
Bet tie divi peminētie nikoni laikam ir pēdējās mazpikseļu kameras. Kaut gan pēc dažām dienām redzēs, kādus īsti sensorus nikons liks jaunajos FF.

Ja nikons turpinās savas tehnisko risinājumu tradīcijas,tad D700 pēctecī tjūningota D3X 24MP matrica un ja D4 sērija saglabā dalijumu studijas un reportieru kamerās,tas D4 - 16 MP,D4x-32MP.A varbūt pavisam citādi,varbūt kautkādas ahūnās pakaļgaismas matricas,tad jau manīs.
Publicēts: 19.08.11 16:33
 citēt
Sony it kā patentējis Sigmas foveon un iespējams tiks liktas šīs matricas FF kamerās.
Publicēts: 19.08.11 16:38
 citēt
talavietis:Sony it kā patentējis Sigmas foveon un iespējams tiks liktas šīs matricas FF kamerās.

WOOW, tas jau būs kautkas... JO 24MPix matrica ar pikseļa izmēru kā 8MPix matricai ir SUPER. Te augstāk minētie SIMTI pikseļu... sorrī nesanāk, Einštiens šito dzirdot kapā grozās kā traks...:face-grin: Ir štuka - pikseļa izmērs pret gaismas viļņa garumu, ja tuvojas vienam, pikselis(diode) to gaismu vienkārši NEREDZ.:face-smile:
Publicēts: 19.08.11 17:01
 citēt
Elmarss:
talavietis:Sony it kā patentējis Sigmas foveon un iespējams tiks liktas šīs matricas FF kamerās.

WOOW, tas jau būs kautkas... JO 24MPix matrica ar pikseļa izmēru kā 8MPix matricai ir SUPER. Te augstāk minētie SIMTI pikseļu... sorrī nesanāk, Einštiens šito dzirdot kapā grozās kā traks...:face-grin: Ir štuka - pikseļa izmērs pret gaismas viļņa garumu, ja tuvojas vienam, pikselis(diode) to gaismu vienkārši NEREDZ.:face-smile:

Vot nezinu par Einšteinu,bet

www.dpreview.com...

,tur smuki uzrakstīts izmērs pikseļos un milimetros,izdalot un noapaļojot starpību starpH un V rezolūciju iznāk ~750pix/mm,tobiš kautkādi 1.3mikroni uz diodi.Tā ir nevis kāda tur teorētiskā fizika,bet hlams,kuru var nopirkt bodē.
Publicēts: 19.08.11 17:11 labots
 citēt
Tā jau viš`i... tik gaismas viļņa garums 600nm, tobiš 0,6 mikroni.... TĀ jau IR teorētiskā fizika. Un einšteins saka, ka jūs duriki...:face-grin:
Arī tad ja bodē pērciet sensorus...:face-grin:
Publicēts: 19.08.11 17:17
 citēt
daži laikam nesaprot. Ja crops ir ass, tad bilde ir perfekta, ja crops ir migla, tad bilde ir normāla. Kāpēc man jāsamierinās ar otro variantu? Galu galā, ja iztērē 1350ls par tehniku, tad ir tiesības saņemt pretī ko labāku par 400d kit attēlu. Un nav runa par to ko vajag un ko nevajag ja pērku paku piena, tad gribu, lai tur ir iekšā litrs nevis puspaka, tas nekas, ka vairāk par 0.5 nevaru izlietot. Negribēšu litru piena, tad pirkšu mazo paku par zemāku cenu. Tāpad ir ar 7d manā gadījumā. Nesaņēmu pretī solīto :)
Publicēts: 19.08.11 17:18
 citēt
Elmarss:Tā jau viš`i... tik gaismas viļņa garums 600nm, tobiš 0,6 mikroni.... TĀ jau IR teorētiskā fizika. Un einšteins saka, ka jūs duriki...:face-grin:

A es teikšu,ka tam Einšteinam vagag piesobačīt dinamomašīnu,lai viņš kapā griežoties vismaz elektrību ražo.
Publicēts: 19.08.11 17:20
 citēt
Gaes:daži laikam nesaprot. Ja crops ir ass, tad bilde ir perfekta, ja crops ir migla, tad bilde ir normāla. Kāpēc man jāsamierinās ar otro variantu? Galu galā, ja iztērē 1350ls par tehniku, tad ir tiesības saņemt pretī ko labāku par 400d kit attēlu. Un nav runa par to ko vajag un ko nevajag ja pērku paku piena, tad gribu, lai tur ir iekšā litrs nevis puspaka, tas nekas, ka vairāk par 0.5 nevaru izlietot. Negribēšu litru piena, tad pirkšu mazo paku par zemāku cenu. Tāpad ir ar 7d manā gadījumā. Nesaņēmu pretī solīto :)

Necepies.... palasi, kā rodas fikcija, ko par "asuma dziļumu" dēvē.... Un TAD padomā. Tak fiziku ne par kādu naudu nevar nopirkt. Tāpat kā optiku. :face-grin:
Publicēts: 19.08.11 17:23 labots
 citēt
60uz5komats6:
Elmarss:Tā jau viš`i... tik gaismas viļņa garums 600nm, tobiš 0,6 mikroni.... TĀ jau IR teorētiskā fizika. Un einšteins saka, ka jūs duriki...:face-grin:

A es teikšu,ka tam Einšteinam vagag piesobačīt dinamomašīnu,lai viņš kapā griežoties vismaz elektrību ražo.

Zini, bet šamējais ir teoriju izstrādājis, ka Tev mašīna bez benzīna var ripot, kamēr tev apnīk.... Tik praktiski TO grūti pagaidām realizēt.... Labais onka bij.:face-grin:
A Tu šim pat viņsaulē strādāt gribi likt...:face-grin: Sadists, poņimaješšš:face-grin:
Publicēts: 20.08.11 00:04
 citēt
Gaes:daži laikam nesaprot. Ja crops ir ass, tad bilde ir perfekta, ja crops ir migla, tad bilde ir normāla. Kāpēc man jāsamierinās ar otro variantu? Galu galā, ja iztērē 1350ls par tehniku, tad ir tiesības saņemt pretī ko labāku par 400d kit attēlu. Un nav runa par to ko vajag un ko nevajag ja pērku paku piena, tad gribu, lai tur ir iekšā litrs nevis puspaka, tas nekas, ka vairāk par 0.5 nevaru izlietot. Negribēšu litru piena, tad pirkšu mazo paku par zemāku cenu. Tāpad ir ar 7d manā gadījumā. Nesaņēmu pretī solīto :)

vareji tos 1350 investet nikon brendaa un problemu nebuutu :D
Publicēts: 20.08.11 00:27
 citēt
talavietis:izdrukām līdz A3, tad tam tiešām vajadzētu būt pie kājas, tikai tad jautājums- nahren man tie 14 MPIx, ja arī no 8 MPix es varu tādas pašas kvalitātes un lieluma bildi drukāt?

Jūs smiesities, panowie, bet es A3 esmu drukājis no apkropota un grozīta EOS D30-nieces kadra, no 2,76 gigapukseļiem. Bilde ar sīku detalizāciju, makro ar pļavas plostbārža pūku galvu. Un lielākā jautrība man bija, kad cilvēkiem piedāvāju uzminēt, ar kādu tad izšķirtspēju bildēts. Un neviens negrib ticēt, kamēr exifu neparādīju.
Publicēts: 20.08.11 02:19 labots
 citēt
Н...да, люди добрые хватит ересь гнать сразу видно что с фото печфтью у вас отношение на Вы.Даже не хочу вникать в елементарные основы которые вам не известны на счот пикселей и шумов исо.
Publicēts: 20.08.11 07:36
 citēt

Daži tikai ar laiku saprot, ka bildi zīmē objektīvs...
Publicēts: 20.08.11 08:53
 citēt
imgfoto:

....vēl daži un vēl pēc laika - ka tomēr talants/smadzenes.....
Publicēts: 20.08.11 12:40 labots
 citēt
NilsS:
imgfoto:

....vēl daži un vēl pēc laika - ka tomēr talants/smadzenes.....

:D:D:D 1350ls par tehniku, tas ir tikai tāds amatierisks sākumkomplekts ar lētā gala L stiklu, un kamerai nav ne kādas atžķirības vai 400d vai 7d attēla kvalitātes ziņā. A ja nav talanta un pat radošās domas smadzenēs tad nu atliek tikai grauzt nagus par iztērēto naudu drāžot pixeļus.
Publicēts: 20.08.11 12:43
 citēt
Starp citu, godājamais Gaes, neredzu ne vienu jūsu veikumu lai varētu novērtēt zināšanu un profesionalitātes līmeni.
Publicēts: 20.08.11 18:38
 citēt
chukmasoff:Starp citu, godājamais Gaes, neredzu ne vienu jūsu veikumu lai varētu novērtēt zināšanu un profesionalitātes līmeni.

Cilvēks TREŠO dienu cepas, ka iztērējis baigo piķi par fototehniku, lai Blogu ar šedevriem pārpildītu, un tehnika izrādās mēsls... Ot nopirks pa lēto midformātu, saliks bildes, un apkritīsi, šedevrus vērojot.:face-smile:
Publicēts: 20.08.11 18:46
 citēt
imgfoto:
Gaes:

Kāpēc tad kameras tik dārgas? : :amazing:
Publicēts: 21.08.11 11:48
 citēt
Ne jau kameras dārgas,bet algas zemas.Kā teica, kāds gruzīns pēc avarijas:kāpēc tik dārgu mašīnu pirki!:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):