LKZ, nu tak viena gada vecumaa veel mieriigi vari daavinaat to, ko pats uzskati par vajadziigu - kaadu pirkstu darbiibu attistoshu speeliiti ;-))) veelaak gan uus gruutaak ;_)
ja.. ja tas buutu tik viegli apskauzhu savus senchus, kad mani audzinaaja, probleemu bija mazaak, ar taadaam lietaam, kaa arii izveeles plauktos vismaz par 80% mazaak. tikko papeetiiju beernu mantu lielveikalu onlainaa - acis njirb! aizbrauks uz turieni un uz stundu/pusotru pazudiis
dansiga:neskaots sidru plauktos un nezinu vai pie mums taads ir ;-(
Nav gan tāds pie mums redzēts...
Piektdienas vakars tiks mierīgi pavadīts mājās auklējot kaķi
Kaut bērnu iegādājusies... Kaķis lai peles ķer... BET ja nopietni, man tas pats draud, bērnam jau 18.... A par mazbērniem nedomā. TIP Tev vajag, tu ar gādā...
Elmarss:Kaut bērnu iegādājusies... Kaķis lai peles ķer... BET ja nopietni, man tas pats draud, bērnam jau 18.... A par mazbērniem nedomā. TIP Tev vajag, tu ar gādā...
Manējie paši vainīgi - vajadzēja kādu māsu vai brāli man pagādāt, lai nav uz mani visas cerības Tos mājienus par mazbērniem jau sen apnicis klausīties
Elmarss:Kaut bērnu iegādājusies... Kaķis lai peles ķer... BET ja nopietni, man tas pats draud, bērnam jau 18.... A par mazbērniem nedomā. TIP Tev vajag, tu ar gādā...
Manējie paši vainīgi - vajadzēja kādu māsu vai brāli man pagādāt, lai nav uz mani visas cerības Tos mājienus par mazbērniem jau sen apnicis klausīties
ERA,ta mosh tomēr to bildi no ezera..? ..Senčiem būs lielāka iespēja ātrāk tikt pie mazbērniem..
man gan iekdienišķā kaste Calsberga tika no auto aizstiepta mājās. Bet nu jāmēģina uz nedēļas nogali visu izstiept. Dažreiz pieķeru sevi pie domas, ka stulbi uz tām akcijām uzķeros, bet iekšējā balsts (tikai nezinu sliktā vai labā) vienmēr veikalā saka, ka super akcija, ņem tik ciet