dansiga:ERA, jaa jaa - es dzirdeeju ka tev jauns iemiitnieks ;-) tik mazss un jau paraada raksturu l... njaaaa - ka sbuus taalaak?
Aha, iemītnieks manā pēdējā bildē redzams Pareizāk sakot, iemītniece - kož un skrāpējas kā īsta tīģeriene Izmēģinu dažādas audzināšanas metodes, bet raksturu nez vai tas izmainīs
Tev ir galīgi aplams priekšstats par bērnu rašanos
Tu saki!? Davai pārbaudam-liekam bildi iekšā un pec gada pusotra pārliewcinamies,kurai bij taisnība..Ja zaudēju es,tad milzīgaa Meduslāca torte no manīm..
meduslacis:Tu saki!? Davai pārbaudam-liekam bildi iekšā un pec gada pusotra pārliewcinamies,kurai bij taisnība..Ja zaudēju es,tad milzīgaa Meduslāca torte no manīm..
Tu tak zini, ka man tā bilde nepatīk Un derības arī nepatīk
meduslacis:Tu saki!? Davai pārbaudam-liekam bildi iekšā un pec gada pusotra pārliewcinamies,kurai bij taisnība..Ja zaudēju es,tad milzīgaa Meduslāca torte no manīm..
Bet torte.milzīga torte...ļoti milzīga tooorrteee..
Dans..kruta..! Tev kāds ir teicis ,ka esi baigais malacis..? Nēē,ar kaimiņu kaķi tik aprunājos pēc peldes--nu kā vecīt,jūties..? Slapiņš,izņurcīts ,noziepēts..i tagad žūsti..