forum.gif
straujā solī tuvojas pktd vakars;-) un IR jau klāt! un nemanāmi piezagusies sstd :-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / straujā solī tuvojas pktd vakars;-) un IR jau klāt! un nemanāmi piezagusies sstd :-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.11 22:24
 citēt
ERA, bet par Sapper iedzishanu kaktaa - she pieci ;-))))
Publicēts: 19.08.11 22:24
 citēt
ERA:
dansiga:Sapper, da duma taa ERA !!!! bilde ir superiiga!!!!

Dumja vai ne, bet izskatos es tur vienkārši šausmīgi :face-sad:

Perfekto..:face-wink:..Tici pieaugušām tantēm..:grimace:
Publicēts: 19.08.11 22:27
 citēt
dansiga:ERA, tajaa bildee nav galvenais kaa izskaties (katrs mees kaadaa briidii izskataamies neparasti) - nav tachu salonbilde!!!!!

Dans, varbūt nav galvenais, bet man tas ir svarīgi. Negribu, lai vēl kāds mani tādu redz :cry:
Publicēts: 19.08.11 22:29
 citēt
ERA:
dansiga:ERA, tajaa bildee nav galvenais kaa izskaties (katrs mees kaadaa briidii izskataamies neparasti) - nav tachu salonbilde!!!!!

Dans, varbūt nav galvenais, bet man tas ir svarīgi. Negribu, lai vēl kāds mani tādu redz :cry:

Grūši ar Tevi...Tāpēc labak bildēt aiz lavas peldošu kaķi,kurš navar proetestēt..:bad_smile:
Publicēts: 19.08.11 22:29
 citēt
meduslacis:Perfekto..:face-wink:..Tici pieaugušām tantēm..:grimace:

Nevis perfekto, bet pilnīgi garām :anger:
Publicēts: 19.08.11 22:31
 citēt
Ehh.leduskapī žurka pakārusies,sliņkums uz veikalu braukt..jāuzcep laikam negaršīgas pankukas ūdenī iejauktas..bet ar garšīgu ābolu ievārījumu..:face-wink:
Publicēts: 19.08.11 22:36
 citēt
dansiga:ERA, bet par Sapper iedzishanu kaktaa - she pieci ;-))))

:face-wink:
Publicēts: 19.08.11 22:42
 citēt
dura baba dura baba dura baba ;-ppp;-))))
Publicēts: 19.08.11 22:43
 citēt
Mjā... Jums ta rīt atpūta, bet man ļotene desmitos. Toties laikam kādu māsterpīsu varēs tai galamērķī uz bildēt.
Publicēts: 19.08.11 22:45
 citēt
RudeWolf:Mjā... Jums ta rīt atpūta, bet man ļotene desmitos. Toties laikam kādu māsterpīsu varēs tai galamērķī uz bildēt.

A ko rīt? Citi jau šodien izlidoja...
Publicēts: 19.08.11 22:47
 citēt
Mani parīt tik konvojs savāc. Un biļetes baismi dārgas uz to Īslandi.
Publicēts: 19.08.11 22:49
 citēt
Es jau ar apskatījos cenas..
Ja briesmīgi neiztērēšos nākamajās 3 nedēļās, tad oktobra beigās braukšu ciemos... :) Biļetes salīdzinoši lētas bija.. :)
Publicēts: 19.08.11 22:52
 citēt
man gan riit nav briivdiena ;-((((

A kur rudais vilks dodas?!??!!?
Publicēts: 19.08.11 22:55
 citēt
Rudais Vilks dodas.... prom. Līdz Ziemassvētkiem...
Publicēts: 19.08.11 22:56
 citēt
to jau es sapratu ka prom .. a ko dariis ta islandee?!?!?!
Publicēts: 19.08.11 22:58
 citēt
īslande jau esot baigi feinā ainavistiem. Gribu briesmīgi uz Kubu, bet nu cenas :(
Publicēts: 19.08.11 22:59
 citēt
Andreass uz Kubu jaabruac vairaakiem un jaaiiree jahta ;-)
Publicēts: 19.08.11 23:00
 citēt
Kubu gan jau Baltkrievijā var izbaudīt.. Un cenas samērīgas :)
Publicēts: 19.08.11 23:04
 citēt
Bzh:Kubu gan jau Baltkrievijā var izbaudīt.. Un cenas samērīgas :)

muaaahaaahaa...... :D
Publicēts: 19.08.11 23:07
 citēt
ERA:

Kādu tad tas ir "tādu" ??? A vispār man neinteresē..... ja ir bilde, tad rāda, ja nav nerāda.... bet ja ir un nerāda, bet tik ņemās kā kaķis ap karstu biezputru.... kāda jēga? Kaukāds beztokšovs......
Publicēts: 19.08.11 23:08
 citēt
Dansiga, tu domā ar jahtu no kaut kurienes doties uz Kubu, vai tur īrēt? Es gan nezinu ko tur ar jahtu darīt, bet nu ideja jau nav slikta. Mums ir doma gada beigās vai nākamā gada sākumā doties. Jāmēģina tikai noskaidrot kādus dokumentus jākārto. Tiesa doma doties ir nevis pērkot ceļojumu, bet plānojot to pašiem. Piereģistrējot pāris naktsmītnes un daudz ko darot uz vietas spontāni.
Publicēts: 19.08.11 23:09
 citēt
Sapper:
ERA:

Kādu tad tas ir "tādu" ??? A vispār man neinteresē..... ja ir bilde, tad rāda, ja nav nerāda.... bet ja ir un nerāda, bet tik ņemās kā kaķis ap karstu biezputru.... kāda jēga? Kaukāds beztokšovs......

Sapper!!! Bilde ir un vēl kāda..Visa problēma modelē--esot šamajai tiesības tādas iesūdzēt fotgru tiesā pie bildes publicēšanas..:amazing:
Publicēts: 19.08.11 23:10
 citēt
Sapper:Kādu tad tas ir "tādu" ??? A vispār man neinteresē..... ja ir bilde, tad rāda, ja nav nerāda.... bet ja ir un nerāda, bet tik ņemās kā kaķis ap karstu biezputru.... kāda jēga? Kaukāds beztokšovs......

Es tak arī saku, ka to bildi nav vērts pat pieminēt, bet Meduslacis neliekas mierā :face-grin:
Publicēts: 19.08.11 23:11
 citēt
Andreass, es oficiaalaa celjojumaa esmu braukusi vienu reizi!!! es vienmeer braucu "svoim hodom"..... jahtu varot iireet tur un tad braukt rinjkjiii ... esot baiigi labais pasaakums ... Pievienoties jums nevareeshu, jo man plaanaa februaarii amerika ... ;-(
Publicēts: 19.08.11 23:11
 citēt
ERA:
Sapper:Kādu tad tas ir "tādu" ??? A vispār man neinteresē..... ja ir bilde, tad rāda, ja nav nerāda.... bet ja ir un nerāda, bet tik ņemās kā kaķis ap karstu biezputru.... kāda jēga? Kaukāds beztokšovs......

Es tak arī saku, ka to bildi nav vērts pat pieminēt, bet Meduslacis neliekas mierā :face-grin:

hA-HA-HA-kURš tad iesāka šo sarunu par kompromatiem ..a..ko??? vai tiesām meduslacis..?a?:face-grin:
Publicēts: 19.08.11 23:15
 citēt
dansiga:Andreass, es oficiaalaa celjojumaa esmu braukusi vienu reizi!!! es vienmeer braucu "svoim hodom"..... jahtu varot iireet tur un tad braukt rinjkjiii ... esot baiigi labais pasaakums ... Pievienoties jums nevareeshu, jo man plaanaa februaarii amerika ... ;-(

Tur nav tālu no štatiem līdz Kubai.
Kaut kāds tantuks centās to jūru pārpeldēt.. Gandrīz šim arī sanāca :D
Publicēts: 19.08.11 23:16
 citēt
hm, braukt ap Kubu varētu būt drošāk. Darbā kolēģis, onkulis gados, bija ar sievu pagājušo gadu, esot bijs nepatīkami vakaros staigāt. Viesnīcās vienmēr piekodinā'juši kur nevajag doties :)
Bet tā esot super. Cigārus esot pret T-krekliem ar uzrakstu NIKE mainījis :D
Publicēts: 19.08.11 23:16
 citēt
meduslacis:hA-HA-HA-kURš tad iesāka šo sarunu par kompromatiem ..a..ko??? vai tiesām meduslacis..?a?:face-grin:

Nez, kurš to uzsāka šajā tēmā? :bad_egg:
Publicēts: 19.08.11 23:17
 citēt
P.S. vai rādīs vai nerādīs to bildi :D Puse diskusijas par to, bet nekāda rezultāta
Ja publiski nedrīks, tad drīkst man uz epastu nostūt, es atļauju :)
Publicēts: 19.08.11 23:18
 citēt
Andreass:P.S. vai rādīs vai nerādīs to bildi :D Puse diskusijas par to, bet nekāda rezultāta
Ja publiski nedrīks, tad drīkst man uz epastu nostūt, es atļauju :)

Nedrīkst, jo es neatļauju :grimace:
Publicēts: 19.08.11 23:19
 citēt
Andreass, pagaidi veel pus gadu ;-))))
 citēt
ERA:
meduslacis:hA-HA-HA-kURš tad iesāka šo sarunu par kompromatiem ..a..ko??? vai tiesām meduslacis..?a?:face-grin:

Nez, kurš to uzsāka šajā tēmā? :bad_egg:

šajā.jau tik turpinajums...!? a iepriekšējā -kurs uzsāka..? :bad_smile:
 citēt
straujā solī piektdienas vakars attālināsies dr;iz,,, labi, ka rīt sestdiena:face-wink:
Publicēts: 19.08.11 23:20
 citēt
dansiga:Andreass, pagaidi veel pus gadu ;-))))

Dans,,a ko -pēc pusgada ERA atļaus?:amazing:
Publicēts: 19.08.11 23:21
 citēt
Dansiga, pēc pusgada neviens par šo bildi neatcerēsies. Viņas vērtība ir šobdrīd:)

Era, lai tev nesūta, ja tu sev to neļauj :) Bet man drīkst :)
Publicēts: 19.08.11 23:22
 citēt
nezinu kā citiem, bet man vakars tīri veiksmīgs. Beidzot saņēmos un ielādēju (zinu ka nesmuki) filmiņu par tiem mērkaķiem un X cilvēkus, būs jāpskatās.
Publicēts: 19.08.11 23:22
 citēt
Andreass:hm, braukt ap Kubu varētu būt drošāk. Darbā kolēģis, onkulis gados, bija ar sievu pagājušo gadu, esot bijs nepatīkami vakaros staigāt. Viesnīcās vienmēr piekodinā'juši kur nevajag doties :)
Bet tā esot super. Cigārus esot pret T-krekliem ar uzrakstu NIKE mainījis :D

--------------
Kubā ar mašīnu naktī braukt ir neprāts.. Vispār iesaku iepriekš izzināt visādus knifus, kaut vai par naudu, cenām ārzemniekiem/ tūristiem.
Publicēts: 19.08.11 23:23
 citēt
meduslacis:šajā.jau tik turpinajums...!? a iepriekšējā -kurs uzsāka..? :bad_smile:

Šī nav iepriekšējā :bad_egg:
Publicēts: 19.08.11 23:23
 citēt
meduslacis:
dansiga:Andreass, pagaidi veel pus gadu ;-))))

Dans,,a ko -pēc pusgada ERA atļaus?:amazing:

Neceri, neļaus :grimace:
Publicēts: 19.08.11 23:24
 citēt
ERA:
meduslacis:šajā.jau tik turpinajums...!? a iepriekšējā -kurs uzsāka..? :bad_smile:

Šī nav iepriekšējā :bad_egg:

A kāda starpība? kurs uzsaka iepriekšējā..?:grimace:..i xočetsja i koļetsja..:grimace::grimace::grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt