dansiga:ERA, tajaa bildee nav galvenais kaa izskaties (katrs mees kaadaa briidii izskataamies neparasti) - nav tachu salonbilde!!!!!
Dans, varbūt nav galvenais, bet man tas ir svarīgi. Negribu, lai vēl kāds mani tādu redz
Kādu tad tas ir "tādu" ??? A vispār man neinteresē..... ja ir bilde, tad rāda, ja nav nerāda.... bet ja ir un nerāda, bet tik ņemās kā kaķis ap karstu biezputru.... kāda jēga? Kaukāds beztokšovs......
Dansiga, tu domā ar jahtu no kaut kurienes doties uz Kubu, vai tur īrēt? Es gan nezinu ko tur ar jahtu darīt, bet nu ideja jau nav slikta. Mums ir doma gada beigās vai nākamā gada sākumā doties. Jāmēģina tikai noskaidrot kādus dokumentus jākārto. Tiesa doma doties ir nevis pērkot ceļojumu, bet plānojot to pašiem. Piereģistrējot pāris naktsmītnes un daudz ko darot uz vietas spontāni.
ERA:
Dans, varbūt nav galvenais, bet man tas ir svarīgi. Negribu, lai vēl kāds mani tādu redz
Kādu tad tas ir "tādu" ??? A vispār man neinteresē..... ja ir bilde, tad rāda, ja nav nerāda.... bet ja ir un nerāda, bet tik ņemās kā kaķis ap karstu biezputru.... kāda jēga? Kaukāds beztokšovs......
Sapper!!! Bilde ir un vēl kāda..Visa problēma modelē--esot šamajai tiesības tādas iesūdzēt fotgru tiesā pie bildes publicēšanas..
Sapper:Kādu tad tas ir "tādu" ??? A vispār man neinteresē..... ja ir bilde, tad rāda, ja nav nerāda.... bet ja ir un nerāda, bet tik ņemās kā kaķis ap karstu biezputru.... kāda jēga? Kaukāds beztokšovs......
Es tak arī saku, ka to bildi nav vērts pat pieminēt, bet Meduslacis neliekas mierā
Andreass, es oficiaalaa celjojumaa esmu braukusi vienu reizi!!! es vienmeer braucu "svoim hodom"..... jahtu varot iireet tur un tad braukt rinjkjiii ... esot baiigi labais pasaakums ... Pievienoties jums nevareeshu, jo man plaanaa februaarii amerika ... ;-(
Sapper:Kādu tad tas ir "tādu" ??? A vispār man neinteresē..... ja ir bilde, tad rāda, ja nav nerāda.... bet ja ir un nerāda, bet tik ņemās kā kaķis ap karstu biezputru.... kāda jēga? Kaukāds beztokšovs......
Es tak arī saku, ka to bildi nav vērts pat pieminēt, bet Meduslacis neliekas mierā
hA-HA-HA-kURš tad iesāka šo sarunu par kompromatiem ..a..ko??? vai tiesām meduslacis..?a?
dansiga:Andreass, es oficiaalaa celjojumaa esmu braukusi vienu reizi!!! es vienmeer braucu "svoim hodom"..... jahtu varot iireet tur un tad braukt rinjkjiii ... esot baiigi labais pasaakums ... Pievienoties jums nevareeshu, jo man plaanaa februaarii amerika ... ;-(
Tur nav tālu no štatiem līdz Kubai. Kaut kāds tantuks centās to jūru pārpeldēt.. Gandrīz šim arī sanāca
hm, braukt ap Kubu varētu būt drošāk. Darbā kolēģis, onkulis gados, bija ar sievu pagājušo gadu, esot bijs nepatīkami vakaros staigāt. Viesnīcās vienmēr piekodinā'juši kur nevajag doties Bet tā esot super. Cigārus esot pret T-krekliem ar uzrakstu NIKE mainījis
Andreass:P.S. vai rādīs vai nerādīs to bildi Puse diskusijas par to, bet nekāda rezultāta Ja publiski nedrīks, tad drīkst man uz epastu nostūt, es atļauju
nezinu kā citiem, bet man vakars tīri veiksmīgs. Beidzot saņēmos un ielādēju (zinu ka nesmuki) filmiņu par tiem mērkaķiem un X cilvēkus, būs jāpskatās.
Andreass:hm, braukt ap Kubu varētu būt drošāk. Darbā kolēģis, onkulis gados, bija ar sievu pagājušo gadu, esot bijs nepatīkami vakaros staigāt. Viesnīcās vienmēr piekodinā'juši kur nevajag doties Bet tā esot super. Cigārus esot pret T-krekliem ar uzrakstu NIKE mainījis
-------------- Kubā ar mašīnu naktī braukt ir neprāts.. Vispār iesaku iepriekš izzināt visādus knifus, kaut vai par naudu, cenām ārzemniekiem/ tūristiem.