forum.gif
straujā solī tuvojas pktd vakars;-) un IR jau klāt! un nemanāmi piezagusies sstd :-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / straujā solī tuvojas pktd vakars;-) un IR jau klāt! un nemanāmi piezagusies sstd :-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.11 23:25
 citēt
Andreass:Dansiga, pēc pusgada neviens par šo bildi neatcerēsies. Viņas vērtība ir šobdrīd:)

Era, lai tev nesūta, ja tu sev to neļauj :) Bet man drīkst :)

Man jau atsūtīja... Nevienam citam sūtīt nedrīkst :bad_egg:
Publicēts: 19.08.11 23:28
 citēt
meduslacis:A kāda starpība? kurs uzsaka iepriekšējā..?:grimace:..i xočetsja i koļetsja..:grimace::grimace::grimace:

Tas, ka to bildi tur pieminēju, nenozīmē, ka gribu to kādam rādīt. Un rādīt tiešām nevienam negribu... :beaten:
Publicēts: 19.08.11 23:42
 citēt
ja negribētu, tad netielētos, bet tagad īsts meiteņu variants, kad saka nē, bet domā jā :D

Lai kā tur arī būtu, rīt sestdiena un vairs tikai divas dienas līdz darbdienai. Skumīgi, laikam jāiedzer vēl mazliet :D
Publicēts: 19.08.11 23:42
 citēt
talavietis:
Andreass:hm, braukt ap Kubu varētu būt drošāk. Darbā kolēģis, onkulis gados, bija ar sievu pagājušo gadu, esot bijs nepatīkami vakaros staigāt. Viesnīcās vienmēr piekodinā'juši kur nevajag doties :)
Bet tā esot super. Cigārus esot pret T-krekliem ar uzrakstu NIKE mainījis :D

--------------
Kubā ar mašīnu naktī braukt ir neprāts.. Vispār iesaku iepriekš izzināt visādus knifus, kaut vai par naudu, cenām ārzemniekiem/ tūristiem.

esi bijis? kad? arii braucu tur...kaut kad
Publicēts: 19.08.11 23:43
 citēt
Andreass:ja negribētu, tad netielētos, bet tagad īsts meiteņu variants, kad saka nē, bet domā jā :D

Lai kā tur arī būtu, rīt sestdiena un vairs tikai divas dienas līdz darbdienai. Skumīgi, laikam jāiedzer vēl mazliet :D

Vēl 7 dienas... Tā kā labāk, lai šitās brīvdienas ātrāk paiet... :D
Publicēts: 19.08.11 23:47
 citēt
ACHTUNG!!!!!!

mahimaa akcija!!!!!! bulgaaru pussausais viins ar nedaudz noteceejushu terminu 79 sani!!!!!
Publicēts: 19.08.11 23:48
 citēt
bro-tip, nu nez nez .... vai buus dzerams ;-)
Publicēts: 19.08.11 23:49
 citēt
3l vīna Portugālē par 1eur bija dzerams tikai tik ilgi, kamēr neielēja glāzē :D
Publicēts: 19.08.11 23:53
 citēt
dansiga:bro-tip, nu nez nez .... vai buus dzerams ;-)

Ekonomiskais variants! UK produkti ekonomiskaja variantā IR ēdami..pie bada un naudinjas ekonomijas nolūkos..Realitāte..!:big_smile:
Publicēts: 19.08.11 23:54
 citēt
1.5 litra vi ins pa 3 eiro francijaa bija pat ljoti dzerams
Publicēts: 19.08.11 23:55
 citēt
lacis, TE ir LV ... u lielaakaa dalja, kas ir nocenots - ir apshaubaamas kvalitaates!!!!
Publicēts: 19.08.11 23:55 labots
 citēt
Andreass:ja negribētu, tad netielētos, bet tagad īsts meiteņu variants, kad saka nē, bet domā jā :D

Andreass, šis noteikti nav tas variants... Nepatīk man tā bilde nepavisam, negribu nevienam rādīt.
Publicēts: 19.08.11 23:58
 citēt
bro-tip:ACHTUNG!!!!!!

mahimaa akcija!!!!!! bulgaaru pussausais viins ar nedaudz noteceejushu terminu 79 sani!!!!!

gan jau ka kādai gaļas mērcei būs labu labais... :)
Publicēts: 19.08.11 23:59
 citēt
dansiga:bro-tip, nu nez nez .... vai buus dzerams ;-)

aij kaa ieraudziiju shaadu cenniku pagraabu visu plauktu, 8 gb, shobriid straadaaju pie peedeejaas ;) lejaa iet kaa oga, griezj arii - ko veel vairaak var veeleeties? :)
Publicēts: 20.08.11 00:00
 citēt
bro-tip, parunaasim riit no riita;-)))))
Publicēts: 20.08.11 00:01
 citēt
dansiga:bro-tip, parunaasim riit no riita;-)))))

nu pag, ne jau shodien visus iztesu :face-devil-grin:
Publicēts: 20.08.11 00:02
 citēt
Era, tu neesi objektīvs vērtētājs :) Bet nu es jau tikai tā jokus dzenu

Par to cenu un kvalitāti piekrītu. Ne vienmēr dārgāk nozīmē labāk. Mēģināja man iestāstīt kā Grieķu alus esot garšīgs. Pamēģināju, diemžēl, izmesta nauda.

Vīni man ar visi vienādi liekas, neredzu baigo starpību. Lai gan jāatzīstas bija izdeviens nopirkt vienu gaišo, kas ļoti izteikti pēc augļiem garšoja un bija neticami svaigs (pat nav iespējams aprasktīt to garšu), bet kaut kā izmetās pudele un vairs nespējam atcerēties kāds tas bija.
Publicēts: 20.08.11 00:03
 citēt
bro-tip, da pietiek ar vienu sliktu viinu, lai naakamajaa dienaa to justu|!!!!
Publicēts: 20.08.11 00:03
 citēt
bro-tip, iespējams, ka tur tā lētā un dārgā vīna noslēpums - nākamais rīts. Nez vai tu spēsi piecelties :)
Publicēts: 20.08.11 00:05
 citēt
nuuuu kaadus 4 riitus esmu speejis un ja bruuvee kalimucho tad iet kaa pa trubu grabeedams :):)
 citēt
Andreass, paaugsies - saaksi saprast pareizo viina garshu ;-)))))
 citēt
kas ir kalimucho!??!?!
Publicēts: 20.08.11 00:09
 citēt
dansiga:sen nav bijis tāds topiks... Nuss - ko daram?

Bet man garšo alss, otrais ? varbūt, litrs iet uz beigām, un pārdomāju šodienu... sory- vakardienu
Publicēts: 20.08.11 00:09
 citēt
Dansiga, nesaki vis. Ne jau visi vecumdienās tikai uz vīniem dzīvo. Būtībā maz pazīstu tādu, kas tikai vīnus dzertu :)
Publicēts: 20.08.11 00:14
 citēt
Andreass, nu es arii dzeru konjakus - Bowen, Frapin ... ;-)
Publicēts: 20.08.11 00:18
 citēt
meduslacis:
tusne:negribu alkogoļu... gribu mājās.... :cry:

A Tevi ko ,kaut kur iespundējuši..?:amazing:
nu jau izlaida laukā! :bad_smile:
Publicēts: 20.08.11 00:19
 citēt
dansiga:kas ir kalimucho!??!?!

kaaa nezini??????????? ideaals price/performance koncepts :p radies spaanijaa. njemam leetaako sauso spaanu viinu, parasti tetrapakaaa un jaucam ar coca cola 1:1 zjvinguliits garanteets ;)
 citēt
dansiga:lacis, TE ir LV ... u lielaakaa dalja, kas ir nocenots - ir apshaubaamas kvalitaates!!!!

Es ne gluži par nocenotajiemm.bet ir pārtika citaadaakos iepakojumos-ekonomiskā..Tas nozīmē,ka ir krietni lētāk un ir ar ēdama..:face-wink:
 citēt
tusne:
meduslacis: A Tevi ko ,kaut kur iespundējuši..?:amazing:
nu jau izlaida laukā! :bad_smile:

no kurienes?:bad_smile:.dzīva un vesela?:bad_smile:
Publicēts: 20.08.11 00:20
 citēt
bro-tip, brrrrr ... es coca-colu dzeru 2x gadaa;-(((((

lacis, nuu - es arii skatos uz ekonomisko paku ... tualetes papiiru es iepirku azh vairaak kaa gadam, kad redzeeju iepakojumu un cenu ;-))))
Publicēts: 20.08.11 00:22
 citēt
Andreass:Dansiga, nesaki vis. Ne jau visi vecumdienās tikai uz vīniem dzīvo. Būtībā maz pazīstu tādu, kas tikai vīnus dzertu :)

Vīnu dzer tikai tie , kam ir mutē izteiktas garšas uztvere... un tie, kas tēlo, ka ir :D... ja māk baudīt, vīns ir pasakaina manta... es necienu vīnus, kaut arī man tie garšo... melnais balzāms- nezūdama vērtība... sajaukumā jebkurā proporcijā ar šampānieti, vai liķieri :D... vai kā saka aņuks- man lūdzu kafiju ar konjaku un bez kafijas :D
Publicēts: 20.08.11 00:25
 citēt
dansiga:bro-tip, brrrrr ... es coca-colu dzeru 2x gadaa;-(((((

lacis, nuu - es arii skatos uz ekonomisko paku ... tualetes papiiru es iepirku azh vairaak kaa gadam, kad redzeeju

iepakojumu un cenu ;-))))

Ohh..vellos..nez cik ta rullīšu tādā pakā ir,ja gadam pietiekās..:amazing:
Publicēts: 20.08.11 00:26
 citēt
ō! a mans visu iemarinēja :bad_smile:
laiks sidram :grimace:
Publicēts: 20.08.11 00:27
 citēt
meduslacis: no kurienes?:bad_smile:.dzīva un vesela?:bad_smile:
no darba atļāva mājāš atnākt! ij dzīva, ij vesela.. tik saguruse.. :bad_smile:
Publicēts: 20.08.11 00:29
 citēt
meduslacis:

lacis, nuu - es arii skatos uz ekonomisko paku ... tualetes papiiru es iepirku azh vairaak kaa gadam, kad redzeeju

iepakojumu un cenu ;-))))

Ohh..vellos..nez cik ta rullīšu tādā pakā ir,ja gadam pietiekās..:amazing:

Tas, pietiks gadam, vai nepietiks nav atkarīgs tikai no rullīšu skaita... :)
 citēt

lacis, nuu - es arii skatos uz ekonomisko paku ... tualetes papiiru es iepirku azh vairaak kaa gadam, kad redzeeju iepakojumu un cenu ;-))))

karoch ideja taaada. kaarteejo reizi gribot paraadiit savas viina lietprateeja tradiicijas esi iegraabusies nedzeramaa zjljurgaa, lai to visu dabuut lejaa ar pieklaajiigu sejas izteiksmi un paarlieciibu citu aciis ir to visu ljergu atjaukt ar kaut ko, taa arii radusies shii kultuura. labi, ja kola nerulee, to var aizstaat ar gaazeetu mieraaluudeni. kapish?
 citēt
tusne:
meduslacis: no kurienes?:bad_smile:.dzīva un vesela?:bad_smile:
no darba atļāva mājāš atnākt! ij dzīva, ij vesela.. tik saguruse.. :bad_smile:

Ekkk..Te jau Smartins bij noraizējies...:face-wink:
Publicēts: 20.08.11 00:45
 citēt
bro-tip, es nederamus viinus dodu atpakalj!!!! nupat bija liidziiga situaacija ventspilii Kolndaikaa... mani visi kushinaaja un neljaava nest atpakalj, bet es aiznesu un man iedeva citu - normalu viinu!
Publicēts: 20.08.11 00:50
 citēt
dansiga:bro-tip, es nederamus viinus dodu atpakalj!!!! nupat bija liidziiga situaacija ventspilii Kolndaikaa... mani visi kushinaaja un neljaava nest atpakalj, bet es aiznesu un man iedeva citu - normalu viinu!

aij bezceris ar tevi!!!!!!
Publicēts: 20.08.11 00:52
 citēt
meduslacis: Ekkk..Te jau Smartins bij noraizējies...:face-wink:
ja?? laikam būšu palaidusi garām.. jo visu izlasīt nespēju...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt