Andreass:hm, braukt ap Kubu varētu būt drošāk. Darbā kolēģis, onkulis gados, bija ar sievu pagājušo gadu, esot bijs nepatīkami vakaros staigāt. Viesnīcās vienmēr piekodinā'juši kur nevajag doties Bet tā esot super. Cigārus esot pret T-krekliem ar uzrakstu NIKE mainījis
-------------- Kubā ar mašīnu naktī braukt ir neprāts.. Vispār iesaku iepriekš izzināt visādus knifus, kaut vai par naudu, cenām ārzemniekiem/ tūristiem.
dansiga:bro-tip, nu nez nez .... vai buus dzerams ;-)
aij kaa ieraudziiju shaadu cenniku pagraabu visu plauktu, 8 gb, shobriid straadaaju pie peedeejaas lejaa iet kaa oga, griezj arii - ko veel vairaak var veeleeties?
Era, tu neesi objektīvs vērtētājs Bet nu es jau tikai tā jokus dzenu
Par to cenu un kvalitāti piekrītu. Ne vienmēr dārgāk nozīmē labāk. Mēģināja man iestāstīt kā Grieķu alus esot garšīgs. Pamēģināju, diemžēl, izmesta nauda.
Vīni man ar visi vienādi liekas, neredzu baigo starpību. Lai gan jāatzīstas bija izdeviens nopirkt vienu gaišo, kas ļoti izteikti pēc augļiem garšoja un bija neticami svaigs (pat nav iespējams aprasktīt to garšu), bet kaut kā izmetās pudele un vairs nespējam atcerēties kāds tas bija.
kaaa nezini??????????? ideaals price/performance koncepts :p radies spaanijaa. njemam leetaako sauso spaanu viinu, parasti tetrapakaaa un jaucam ar coca cola 1:1 zjvinguliits garanteets
Andreass:Dansiga, nesaki vis. Ne jau visi vecumdienās tikai uz vīniem dzīvo. Būtībā maz pazīstu tādu, kas tikai vīnus dzertu
Vīnu dzer tikai tie , kam ir mutē izteiktas garšas uztvere... un tie, kas tēlo, ka ir ... ja māk baudīt, vīns ir pasakaina manta... es necienu vīnus, kaut arī man tie garšo... melnais balzāms- nezūdama vērtība... sajaukumā jebkurā proporcijā ar šampānieti, vai liķieri ... vai kā saka aņuks- man lūdzu kafiju ar konjaku un bez kafijas
dansiga:bro-tip, brrrrr ... es coca-colu dzeru 2x gadaa;-(((((
lacis, nuu - es arii skatos uz ekonomisko paku ... tualetes papiiru es iepirku azh vairaak kaa gadam, kad redzeeju iepakojumu un cenu ;-))))
karoch ideja taaada. kaarteejo reizi gribot paraadiit savas viina lietprateeja tradiicijas esi iegraabusies nedzeramaa zjljurgaa, lai to visu dabuut lejaa ar pieklaajiigu sejas izteiksmi un paarlieciibu citu aciis ir to visu ljergu atjaukt ar kaut ko, taa arii radusies shii kultuura. labi, ja kola nerulee, to var aizstaat ar gaazeetu mieraaluudeni. kapish?
bro-tip, es nederamus viinus dodu atpakalj!!!! nupat bija liidziiga situaacija ventspilii Kolndaikaa... mani visi kushinaaja un neljaava nest atpakalj, bet es aiznesu un man iedeva citu - normalu viinu!
dansiga:bro-tip, es nederamus viinus dodu atpakalj!!!! nupat bija liidziiga situaacija ventspilii Kolndaikaa... mani visi kushinaaja un neljaava nest atpakalj, bet es aiznesu un man iedeva citu - normalu viinu!