Man patīk cilvēki kuri atļaujas pirkt dārgus dzērienus ( lai gan ja pērk VS, tad nav tik traki), bet kā jau teicu, ne visi dārgie ir labi. Pirkt tikai lai kaut ko pierādītu ir jocīga padarīšana.
Man vecums vēl neļauj iedzert un viss, ja dzer, tad vairāk nekā mazliet. Vecumdienās ceru, ka nebūšu zaudējis alus garšu un brūvēšu pats. Patīk tā garša. Konjaks un šņabis ir labs tikai kokteiļos, vai kārtīgos dzertiņos.
Andreass:Man patīk cilvēki kuri atļaujas pirkt dārgus dzērienus ( lai gan ja pērk VS, tad nav tik traki), bet kā jau teicu, ne visi dārgie ir labi. Pirkt tikai lai kaut ko pierādītu ir jocīga padarīšana.
Man vecums vēl neļauj iedzert un viss, ja dzer, tad vairāk nekā mazliet. Vecumdienās ceru, ka nebūšu zaudējis alus garšu un brūvēšu pats. Patīk tā garša. Konjaks un šņabis ir labs tikai kokteiļos, vai kārtīgos dzertiņos.
nu taksh! taapeec lai pabaudiitu dzeerienu jaanem viins, JOOOO izdzerot pudeli neesi pierijies kaa cuuka kas taa kaa buutu plus taadus gadiijumos kad tas ir nepiecieshams + var meegjinaat no saakuma kaut ko ''sagarshot'' un veel uzchiniit maakslu
Andreass:Man patīk cilvēki kuri atļaujas pirkt dārgus dzērienus ( lai gan ja pērk VS, tad nav tik traki), bet kā jau teicu, ne visi dārgie ir labi. Pirkt tikai lai kaut ko pierādītu ir jocīga padarīšana.
vot man choms taisa pats alu, app 20 shkjirneem jau buus sarazjojis. izdzerot vienu 0.5 kausu naakoshaa riita air dimbaa pamatiigi, no taadiem rauga kokteiljiem peedeejaa laikaa censhos attureeties, citaadi neredz iepriekshejaa vakara galu
bro-tip:vot man choms taisa pats alu, app 20 shkjirneem jau buus sarazjojis. izdzerot vienu 0.5 kausu naakoshaa riita air dimbaa pamatiigi, no taadiem rauga kokteiljiem peedeejaa laikaa censhos attureeties, citaadi neredz iepriekshejaa vakara galu
Wooohooo! Mans pirmais lidojums ir noslēdzies. Tagad piekrītu visiem, kas saka, ka propelleru lidmašīnas ir vislabākās. Tādu nosēšanos es toč nebiju gaidījis.
RudeWolf:Wooohooo! Mans pirmais lidojums ir noslēdzies. Tagad piekrītu visiem, kas saka, ka propelleru lidmašīnas ir vislabākās. Tādu nosēšanos es toč nebiju gaidījis.
RudeWolf:Wooohooo! Mans pirmais lidojums ir noslēdzies. Tagad piekrītu visiem, kas saka, ka propelleru lidmašīnas ir vislabākās. Tādu nosēšanos es toč nebiju gaidījis.