hay...lieta ir tāda ka man ir sony alpha 100,un nūū kā lai pasak,karōčē,ar viņu vairs nav iespējas normāli fočēt.pirmkār tvairs nav tā bilde kāda bija kad es viņu dabuju,focīgam jau ir savi ~5.gadi,bet nu tas jau nav iemesls viņam čakarēties... ? bildej vairs nav kvalitāte.fočīgaja visādi režīmi ir regulēti,un viskaukas ira lietas labadarīts,bet nekas neizdodas.otrais ir,kad viņu slēdzu iekšā viņš visai briesmīgi sāk vibrēt,un no viņa nāk visai atbaidoša skaņa ārā.trešais ir,fočējot saulainā dienā viņš met ārā kaukādus erorrus,un jau arī sāka viņš niķoties arī parasti apgaismotā istabā,taka tāda man ir problēma.ko lai lietas labad daru ? gribās labas bildes taisīt un nesank.varbūt jau viņš ir savu nokalpojusi,bet nu jā rakstiju jau ka aptuveni pieci gadi viņš ir,bet nu šēķērslis jau tam itkā nevajadzētu būt,jo man dažiem pazistamiem ir arī gadus daudzus spogulene,nu ne tiešo sony,bet viņiem viss ira okēē . varbūt laiks jaunu iegādāties?
Izskatās, ka fokusu nav noķēris. Ja grab un šitāda bilde, tad droši vien af piedziņa pa pieskari... Bet errori pie gaišām situācijām? Pie reizes diafragmas kloķis ar nomiris?
He, neviens tik ilgi no kanonikon atkarīgajiem savu kameru nav izturējis. Turies. paskaties cik tūkstošus kadru esi izkniebis. Varbūt jau laiks laist pensijā pirmo alfa kameriņu. Krāj naudiņu un pērc jauno. Tā tagad spēj philmēt.
blaac:alfa100 ir pirmā sony spoguļkamera. Kuram vēl tagad lietošanā ir pirmā kanonnikon spoguļkamera?
Nu i salīdzināji. Alpha 100 kurā gadā izlaista? 2006? Nikon pirmais DSLR 1999? Iespējams ar gadiem mazliet kļūdos, bet uz to pusi ir Bet man nav nekādi iebildumi pret sony. Tā bija pirmā digi spogulene kuru turēju rokās un kura lika apsvērt iespēju par dslr iegādi
blaac:He, neviens tik ilgi no kanonikon atkarīgajiem savu kameru nav izturējis... Kuram vēl tagad lietošanā ir pirmā kanonnikon spoguļkamera?
Ša tev, Madaļ, blīņs, 2000. gads:
Šovakar pat iešu uz kaut kādu amatierteātru festivālu un bildēšu ar šito pilsētas mājas lapai. Tur, kur bildes galerijā ir ap 150 kB, neko dižāku arī nevajag, pat labi - mazāk jāsamazina, mazāk zūd kvalitāte.