forum.gif
Kā izvēlēties videokameru? kadu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kā izvēlēties videokameru? kadu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.08.11 21:44
 citēt
iesakat, velos pirkt videokameru lidz 350ls iesakat kadu firmu varbut pat modeli..
paldies
Publicēts: 20.08.11 21:45
 citēt
gribetu arii lai var fotografet!!!
Publicēts: 20.08.11 22:08
 citēt
Nikon d3100.

fullHD video + laba bildēšana. ~ 320 ls ar 18-55 vr.
ja ir tīri videokamera, tad atkal nav laba bildēšana.
Publicēts: 20.08.11 22:51
 citēt
ir panasonic GH1 Body - 300LS(jauns)
Publicēts: 20.08.11 22:59
 citēt
Ar DSLR filmēt bez palīglīdzekļiem nav nopietni. Labāk tad tiešām tas GH1.
Publicēts: 20.08.11 23:10
 citēt
bet man intrese videokamera nevis spogulkamera ;) spogulkamera jau ir nekas dizsh canons 400d... bet neko labaku pagaidam ar nevajag.. bet vajag labu video kameru ar fotografeshanas iespeju protams pec iespejas ertaku lietoshanu un kvalitaati +++... 350ls
Publicēts: 21.08.11 00:21
 citēt
Par šo naudu - Panasonic HDC-SD90. Palasi apskatus, es palasīju, nopirku, ir ok. Nav gan ar ko salīdzināt - pirmā videokamera.
Publicēts: 21.08.11 00:23
 citēt
sony nav labaks videokameru zimols?
Publicēts: 21.08.11 09:22
 citēt
Šaubos, vai ir pamats teikt, ka labāks. Līdzvērtīgs. Bet aktuālajiem Sony modeļiem par to pašu naudu nav nedz zibspuldzes, nedz nakts režīma piegaismošanas (cik atceros).
Publicēts: 21.08.11 09:36
 citēt
flopis:sony nav labaks videokameru zimols?

Tev vajag filmēt vai plātīties ar mīzolu?
Publicēts: 21.08.11 10:35
 citēt
kvalitatiivaaks bija domats...
Publicēts: 21.08.11 11:38
 citēt
flopis:kvalitatiivaaks bija domats...

visi vairāk vai mazāk ir vienādi. To sauc par konkurenci!
Publicēts: 21.08.11 12:10
 citēt
Panasonic HDC-SD900 laikam labākā uz doto brīdi, bet cena nedaudz virs 500 Ls.
Publicēts: 21.08.11 19:14
 citēt
pāris videokameras esmu turējis rokā un tām bija ari fotogrāfēšanas iespēja, tik bilde neko diža nesanāk.
Publicēts: 21.08.11 19:30
 citēt
Panasonic HDC-SD90 noskatiju sho..
Publicēts: 21.08.11 19:38
 citēt
Būs laba, grāp tik nost.
Publicēts: 23.08.11 17:26
 citēt
Vēl jautājums- Kādas ir JVC kameras?
Publicēts: 23.08.11 17:49
 citēt
Labas.
Publicēts: 04.09.11 21:11
 citēt
tā vien izskatās ka ar filmēšanu šeit neviens lāga nenodarbojas, loģiski foto forums :)

cenu kategorijā zem 1K Ls labu video kameru (jaunu) nenopirksi. Labāk pārdod savu 400D, pieliec klāt un paņem 60D un filmē uz nebēdu. bilde ir laba, DSLR līdzvērtīga bilde (nav runa par DOF matricas izmēru dēļ, bet izšķirtspēju, krāsas, dinamisko diapazonu) sākas kamerās kuru cena ir krietni pāri 1K Ls. Jā nav normālu mikrofonu dslr, bet nav arī mazajām kamerām. Gribi labu kameru bet naudas nav - ņem kādu sony DV pro kameru (ss.lv Sony DCR-VX2100 ir pa 300 ls) un viņa smagi ieliks jebkuru mazo kameru tādā pašā cenā. OK viņa ir SD, bet optika kā jau fotogrāfiem zināms izskata ļoti daudz, un bilde ir asāka nekā vairākām handycam klases Canon HD kamerām.

par zīmoliem, sony ir industrijas līderis, viennozīmīgi. lētajā galā arī, dārgajā galā, ir jau gaumes jautājums, lai gan sony ir viens no jaunu standartu veidotājiem.

JVC ir ok, taču iepaliek sony, vienīgais ir tas k viņu profesionālās kameras ir ergonomiskās kādas zinu, ko nevarētu teikt par sony.

rezumē - gribi filmēt labi pa to naudu - DSLR ar HD funkciju viennozīmīgi, nav vērts ieguldīt naudu handycam, kam cenas krīt kā lapas no kokiem rudenī, un kvalitāte bildē nav.
Publicēts: 04.09.11 21:26
 citēt
Nedomāju gan, ka tas kurš uzdeva jautājumu, vēlas "filmēt", tik "lieliski", kā to, neapšaubāmi, varot darīt ar DSLR :)

Cilvēks vēlas videokameru, sadzīviskām vajadzībām, tāpat kā es. Un DSLR tam nu galīgi neder.
Publicēts: 05.09.11 10:10
 citēt
kaut kā man nepielec ka fotogrāfs (kuram pēc idejas vajadzētu bildes kvalitātei kaut ko izteikt, ja vien nav lomogrāfs, vai kā to MPS ražotājus sauc) var bildes kvalitāti renstelē nolaist. Mazā rokas kameriņa ir tas pats kā ziepītis SLR īpašniekam. Ne nu var, katrs jūdzas pa savam... Bet varu teikt droši, nu neapmierinās tev mazo kameru bilde. tad jau labāk kaut vai sony nex fočiks kas filmē ir pietiekami "ziepisks" lai derētu "sadzīves" vajadzībām. Normāla sony mazā kamera ir ap 400Ls un vairāk, bet par to jau var nopirkt lietotu pro kameru ja pameklē...
Publicēts: 05.09.11 12:39
 citēt
videokamera ar kuru var arī bildēt nekas labs nav.....2 vienā var būt tikai širpotrebu mēsls......:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):