smartins, neatpaziist karti ne karshu lasiitaajs, ne fotoaparaats. pagaidaam vieniigaa programma, kas atrada visus failus ir RecoveryMy Files (peedeejaa!!!! versija), bet pagaidaam zheel 100$, lai shamo pirktu (savadaak neljauj seivot atrastos failus)
betas-apsargs:A kāpēc nevienam nav reportāžas no Rīgas svētku konča, ko?
Vot es par to pašu visu laiku ņaudu mini čatā..i neviens neatsaucas..
Paklausījos nedaudz TV to konci... manai gaumei tā latviešu popsa... nu kā lai pieklājīgāk izsakās... it sevišķi ja tādus reperus laiž uz skatuves... bet gan jau pūlim patika...
meduslacis:
Paklausījos nedaudz TV to konci... manai gaumei tā latviešu popsa... nu kā lai pieklājīgāk izsakās... it sevišķi ja tādus reperus laiž uz skatuves... bet gan jau pūlim patika...
Man inreresē visu Rīgas svētku pasākumu foto informācijas pēc..
Eltons:
Man inreresē visu Rīgas svētku pasākumu foto informācijas pēc..
Man būs reportiņi no Spilves un zirgiem. Vakarā, ja laiks būs.
meduslacis:
Eltons:
Nuinu! Kās pa reperiem, nevienu neredzēju!
Bija bija viens, zilā treniņtērpā ar kapišonu tirinājās, tad kāda blējēja par Rīgu ko mēģināja izdziedāt... laikam LNT rādīja, neatceros, kuras pogas spaidīju un vācu nost...
betas-apsargs:
Nuinu! Kās pa reperiem, nevienu neredzēju!
Bija bija viens, zilā treniņtērpā ar kapišonu tirinājās, tad kāda blējēja par Rīgu ko mēģināja izdziedāt... laikam LNT rādīja, neatceros, kuras pogas spaidīju un vācu nost...
Tas tiešām bija mežaparka koncerts? Betnu no LNT visko var sagaidīt, patētisma manifests 23 stundas diennaktī.
Eltons:
Tas tiešām bija mežaparka koncerts? Betnu no LNT visko var sagaidīt, patētisma manifests 23 stundas diennaktī.
Nē, tas bija vakardienas krastmalas koncertā. Un tas reperis bija Ozols.
betas-apsargs:
Fu! Man jau infarkts piemetās.. Betnujā.. tajā laikā kad pa pirmo varēja skatīties kā latvji audzē savu varenuma apziņu LNT rādīja kā repojošs čubaks kurš jau sen ir slavas norietā(mēģinot ko atgūt kaujoties ar citiem) rāda kā mērkaķojas pie lētas mūzikas.
ERA:
Fu! Man jau infarkts piemetās.. Betnujā.. tajā laikā kad pa pirmo varēja skatīties kā latvji audzē savu varenuma apziņu LNT rādīja kā repojošs čubaks kurš jau sen ir slavas norietā(mēģinot ko atgūt kaujoties ar citiem) rāda kā mērkaķojas pie lētas mūzikas.