Jā, tai bildē vēl paskaties uz to kā būs, kad tiem 2 uzliks virsū vēl vākus - ~ 5mm klāt, bet Canonam aizverās žalūzijas un nekāds biezums klāt vairs nenāks. Un šobrīd SS.lv viens taisni tirgo lietotu S95 par lētākām naudām. Formāli, pēc sensora kvalitātes datiem viņš ir labākais no 4.
Nu... ir bijusi kā piezīmju grāmatiņa vienā ceļojumā G 11... jāsaka, dikti laba piezīmju grāmatiņa... replika tikai tēmas pacelšanai, jo te jau viedoklis par G 12 tika izteikts un, cik noprotu, paliks negrozāms
es tomēr līdz galam nesaprotu niecīgo atbalstu oly. Es saprotu ka šis ražotājs nav no iecienītākajiem fotogrāfu vidū. Bet šeit konkrēti salīdzinot 3 modeļus Oly, S95 un LX5 neviens nepiemin gaišo stikliņu, kur, piemēram maināmajiem objektiem tāds gaišums uzreiz piemet apaļu summiņu objekta cenai. Tāpat šeit pieminēja Oly graudainību pie vienādiem iso, bet kamēr s95 būs jāliek 800, oly reāli knipsēs ar mazākiem un graudainībā netiek zaudēts.
Man gan līdz galam netapa skaidrs par attēla stabilizētāju, vai sensora un objektīva stabilizācijai ir būtiska atšķirība. It kā saka objektīvs skaitoties labāks, bet google saka, ka, ja arī tā atšķirība ir tad tā niecīga un reāli nepamanāma.
pašreiz esmu sašaurinājis izvēli līdz 2 - s95 un oly.
ps. bet jāuzmet acs arī tam G12 ko daudzi piemin, bildēs neizskatās pēc kompakta kabatas varianta, bet varbūt bilde ir mānīga
Kalnins:neviens nepiemin gaišo stikliņu, kamēr s95 būs jāliek 800, oly reāli knipsēs ar mazākiem un graudainībā netiek zaudēts.
Kalniņ Tev klibo ar ābeces otro/trešo lpp - par f2 viens stops gaišāks (nu lai varētu likt vienu stopu nejūtīgāku iso, šeit iso 400) ir f1,4
ar f1,8 nekādi nepietiks
šausmoņi tie aparāti... skatumeklētājs mirguļojošs televizoriņš, viss kavē, peld un bilde plakana ar miljons detaļām visos plānos brr... man meitenei ir canon G10 vai 11 neatceros - vāks
ta varbūt no Daugavpils jūzētu Sigmu - ganjau ar neērta un nav tik universāla, bet ja parametri trāpīs, bilde neriebsies
Vēl nenopirki? Ja tev tāds iekāriens uz Olympusiem, tad jau labāk nopērc jaku ar lielākām kabatām un E-PL1 (par 30 Ls lētāk par XZ1 pat var dabūt) un kvalitāte būs klasi, ja ne divas augstāka. Pēc tam var plāno 14, 17 vai 20mm pankūku piepirkt klāt.
Pilnīgi piekrītu Mārim-bilde plakana un ar miljons detaļām visos plānos!Kas uz ziepīša f2 tas uz fulfreima aptuveni izskatās kā f4,tobiš divi robi.Ne par velti ziepītis par f8 vairāk nemaz ciet neveras(vismaz manējais).Šim nemaz nav tādu f11,16 vai 22.
zuhast: vispār gribētos vēlreiz tādu tikai mazāku un triecien/mitrumdrošu. bet laikam jau neviens tādus neražos, jo kuram tad interesētu pa lētām naudām ražot kko neiznīcināmu.
man sievasmaatei shaaads te ir:
cena visai meerena.
un zem uudens var scholkaat uz nebeedu
re dazhus piemeerus saraku, kraasas un kvalitaate nav peljama: