forum.gif
Rīga - 2 naktis nakšņošanas vieta lētās cenās..?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Rīga - 2 naktis nakšņošanas vieta lētās cenās..?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.11 20:17
 citēt
meduslacis: Ar čatu te navvv ne mazākā sakara..:grimace:
Tusne,nu ja..nezinu cik Tev gadinju..Manā laikā skolā bij priekšmets-psihologjija i ētika,ja nemaldos..nu vismaz foto skolā toč bij..Ja skaļi domāju,ka ir laiks nojaust,tad tā ar ir..:face-wink:
hmm.. man skolā nebija ne psiholoģijas, ne ētika :shame: var būt, ka citiem vienaudžiem bija.. man ne..
jāiet lasīt visu uzmanīgi vēlreiz.. bet nu laikam esmu sagurusi, nekādi nedomājas.. :cry:
Publicēts: 31.08.11 20:35
 citēt
tusne:
meduslacis: Ar čatu te navvv ne mazākā sakara..:grimace:
Tusne,nu ja..nezinu cik Tev gadinju..Manā laikā skolā bij priekšmets-psihologjija i ētika,ja nemaldos..nu vismaz foto skolā toč bij..Ja skaļi domāju,ka ir laiks nojaust,tad tā ar ir..:face-wink:
hmm.. man skolā nebija ne psiholoģijas, ne ētika :shame: var būt, ka citiem vienaudžiem bija.. man ne..
jāiet lasīt visu uzmanīgi vēlreiz.. bet nu laikam esmu sagurusi, nekādi nedomājas.. :cry:

Tu no psohologjijas stundām aizlaidies?:amazing:
Publicēts: 31.08.11 21:10
 citēt
meduslacis: Tu no psohologjijas stundām aizlaidies?:amazing:
nebija man tādu priekšmetu :( padomju laikos nemācīja ne ko tādu visdusskolā.. :what:
Publicēts: 31.08.11 21:13
 citēt
tusne:
meduslacis: Tu no psohologjijas stundām aizlaidies?:amazing:
nebija man tādu priekšmetu :( padomju laikos nemācīja ne ko tādu visdusskolā.. :what:

Ak..Padomju meitene..:big_smile:..Da es jau ar..:face-wink:
Publicēts: 31.08.11 21:33
 citēt
meduslacis: Ak..Padomju meitene..:big_smile:..Da es jau ar..:face-wink:
nu ka Tu no tiem laikiem ar sapratu pēc dažiem komentiem.. bet nu kur gulēsi to gan "neatkodu" :D
Publicēts: 31.08.11 21:38
 citēt
man gan sak rasties nojausma ;_)))
Publicēts: 31.08.11 21:52
 citēt
tusne:
meduslacis: Ak..Padomju meitene..:big_smile:..Da es jau ar..:face-wink:
nu ka Tu no tiem laikiem ar sapratu pēc dažiem komentiem.. bet nu kur gulēsi to gan "neatkodu" :D

Vajag..rakttt..:grimace:
Publicēts: 31.08.11 21:53
 citēt
dansiga:man gan sak rasties nojausma ;_)))

Tu saki!? Kaut gan loģiskiiii..:big_smile:
Publicēts: 31.08.11 21:57
 citēt
meduslacis:
tusne:ebija man tādu priekšmetu :( padomju laikos nemācīja ne ko tādu visdusskolā.. :what:

Nezināju, ka esat TIK vecas :bad_smile:
Publicēts: 31.08.11 21:58
 citēt
smartins:
meduslacis:
Nezināju, ka esat TIK vecas :bad_smile:

Da nezini jau joprojām to mūsu vecumu..:face-grin:
Publicēts: 31.08.11 22:07
 citēt
smartins: Nezināju, ka esat TIK vecas :bad_smile:
kurš teica, ka mēs veceas?? :grimace:

meduslacis: Vajag..rakttt..:grimace:
izraku beidzot.. zinu! :bad_smile:
Tuss tiešām būs! :face-grin:
Publicēts: 31.08.11 22:09
 citēt
tusne:
kurš teica, ka mēs veceas?? :grimace:

meduslacis: Vajag..rakttt..:grimace:
izraku beidzot.. zinu! :bad_smile:
Tuss tiešām būs! :face-grin:

Man ar pastāstīsi???:face-grin:
Publicēts: 31.08.11 22:19
 citēt
nestāstiet ...... :bad_smile:
 citēt
meduslacis: Man ar pastāstīsi???:face-grin:
zinu, ka ir krietni tālāk kā mani 5 kvadrātmetri.. zinu, ka ir lielākas telpas... zinu, ka uz tām telpām daudzi no bloga acis met! :bad_smile:
 citēt
negatIvs:nestāstiet ...... :bad_smile:
ai, nokavēji.. tagad meduslācis zinās, kurp doties! :face-grin:
Publicēts: 31.08.11 22:24
 citēt
tusne:
negatIvs:nestāstiet ...... :bad_smile:
ai, nokavēji.. tagad meduslācis zinās, kurp doties! :face-grin:

viņa tur strīpaina nepaliks ..... :bad_smile:
Publicēts: 31.08.11 22:25
 citēt
tusne:
meduslacis: Man ar pastāstīsi???:face-grin:
zinu, ka ir krietni tālāk kā mani 5 kvadrātmetri.. zinu, ka ir lielākas telpas... zinu, ka uz tām telpām daudzi no bloga acis met! :bad_smile:

Ogo-go,kas par textu!..:amazing:../uz tām telpām acis met/-ilgi domāji???:amazing:
lācis uz telpām acis nemet,šams var ar pie durvīm uz paklājiņa tusēt..:grimace:..ne jau tur tas suns aprakts..:grimace:
Publicēts: 31.08.11 22:29
 citēt
meduslacis: Ogo-go,kas par textu!..:amazing:../uz tām telpām acis met/-ilgi domāji???:amazing:
:D par maz blogā esi.. tas arī viss.. tad zinātu, ko es ar to domāju!
meduslacis: lācis uz telpām acis nemet,šams var ar pie durvīm uz paklājiņa tusēt..:grimace:..
dikti šauri tur būs! :face-grin:
meduslacis: ..ne jau tur tas suns aprakts..:grimace:
un suņa tur vispār nav! :bad_smile:
Publicēts: 31.08.11 22:47
 citēt
pats jau ar neesi vairs baigais jaunēklis, ja jau pāri trešajam desmitam..
Publicēts: 31.08.11 23:16 labots
 citēt
tusne:22:07 - kurš teica, ka mēs veceas?? :grimace:

tusne:22:47 - pats jau ar neesi vairs baigais jaunēklis, ja jau pāri trešajam desmitam..

Tev veselas 40 minūtes vajadzēja, lai izčekotu manu vecumu. Un nevis pāri, bet precīzi tricārs :bad_smile: Jebkurā gadījumā, padumjajā laikā paspēju pamācīties tikai pirmajās divās klasītēs, a Tu, cik saprotu, pat vidusskolu paspēji :bad_smile:
Publicēts: 31.08.11 23:17 labots
 citēt
tusne: zinu, ka ir lielākas telpas...
5,5 kv.m. :haha:
Publicēts: 31.08.11 23:19
 citēt
smartins:Tev veselas 40 minūtes vajadzēja, lai izčekotu manu vecumu. Un nevis pāri, bet precīzi tricārs :bad_smile: Jebkurā gadījumā, padumjajā laikā paspēju pamācīties tikai pirmajās divās klasītēs, a Tu, cik saprotu, pat vidusskolu paspēji :bad_smile:
nē.. biju ar citām lietām/domām nodarbināta, tad atcerējos, ko teici.. un gāju lūkoties pēc Tava vecuma! :bad_smile:
Publicēts: 31.08.11 23:20
 citēt
smartins:
tusne: zinu, ka ir lielākas telpas...
5,5 kv.m. :haha:
nemaz neņirgājies par manu plašo viesu guļamistabu! :super_man:
Publicēts: 31.08.11 23:22
 citēt
tusne:
smartins:,5 kv.m. :haha:
nemaz neņirgājies par manu plašo viesu guļamistabu! :super_man:
Kurš te ņirgājas? Es tas neesmu :)
Publicēts: 31.08.11 23:22
 citēt
tusne:
smartins:Tev veselas 40 minūtes vajadzēja, lai izčekotu manu vecumu. Un nevis pāri, bet precīzi tricārs :bad_smile: Jebkurā gadījumā, padumjajā laikā paspēju pamācīties tikai pirmajās divās klasītēs, a Tu, cik saprotu, pat vidusskolu paspēji :bad_smile:
nē.. biju ar citām lietām/domām nodarbināta, tad atcerējos, ko teici.. un gāju lūkoties pēc Tava vecuma! :bad_smile:
Un kur tu to salūkoji? :bad_smile:
Publicēts: 31.08.11 23:24
 citēt
smartins:Un kur tu to salūkoji? :bad_smile:
Tu traukos.lv esi dikti atklāts! :bad_smile:
Publicēts: 31.08.11 23:25
 citēt
Smarti,man būtu vajadzējis tieši 1 minūti,lai uzinātu Tavu vecumu..ja vien gribētu-ZVANS DRAUGAM..:face-grin:
Publicēts: 31.08.11 23:27
 citēt
meduslacis:Smarti,man būtu vajadzējis tieši 1 minūti,lai uzinātu Tavu vecumu..ja vien gribētu-ZVANS DRAUGAM..:face-grin:
tagad tik Tavs vecums jānoskaidro! :bad_smile:
Publicēts: 31.08.11 23:28
 citēt
tusne:
meduslacis:Smarti,man būtu vajadzējis tieši 1 minūti,lai uzinātu Tavu vecumu..ja vien gribētu-ZVANS DRAUGAM..:face-grin:
tagad tik Tavs vecums jānoskaidro! :bad_smile:

Daffai...:face-grin:
Publicēts: 31.08.11 23:31
 citēt
tusne:
smartins:Un kur tu to salūkoji? :bad_smile:
Tu traukos.lv esi dikti atklāts! :bad_smile:
Starp 22:07 un 22:47 mani ir skatījusi tikai viena džuse, kura profila bildē izskatās manāmi zem 30, diez vai tu tā būsi :bad_smile:
Publicēts: 31.08.11 23:39
 citēt
smartins:Starp 22:07 un 22:47 mani ir skatījusi tikai viena džuse, kura profila bildē izskatās manāmi zem 30, diez vai tu tā būsi :bad_smile:
:bad_smile: es esmu bik gudrāka! un galvenais, ka pareizi noskaidroju! :face-kiss:
Publicēts: 31.08.11 23:43
 citēt
tusne:
smartins:Starp 22:07 un 22:47 mani ir skatījusi tikai viena džuse, kura profila bildē izskatās manāmi zem 30, diez vai tu tā būsi :bad_smile:
:bad_smile: es esmu bik gudrāka! un galvenais, ka pareizi noskaidroju! :face-kiss:
Visu nakti nevarēšu gulēt, domāšu, zem kura viltus profila tusne slēpjas :D
Publicēts: 01.09.11 12:56
 citēt
tusnei feikais profils .. smartins - peedeejais laiks zinjot tautas policijai ;_))))
Publicēts: 01.09.11 18:31
 citēt
smartins:Visu nakti nevarēšu gulēt, domāšu, zem kura viltus profila tusne slēpjas :D
:haha:
Nu kā labi gulējās, smartin?! :bad_smile:
Publicēts: 01.09.11 18:37
 citēt
smartins:
tusne:22:07 - kurš teica, ka mēs veceas?? :grimace:

tusne:22:47 - pats jau ar neesi vairs baigais jaunēklis, ja jau pāri trešajam desmitam..

Tev veselas 40 minūtes vajadzēja, lai izčekotu manu vecumu. Un nevis pāri, bet precīzi tricārs :bad_smile: Jebkurā gadījumā, padumjajā laikā paspēju pamācīties tikai pirmajās divās klasītēs, a Tu, cik saprotu, pat vidusskolu paspēji :bad_smile:

izskaties uz visiem četrdesmit :face-wink:
Publicēts: 01.09.11 19:36
 citēt
stings:
smartins:

izskaties uz visiem četrdesmit :face-wink:
moš jāsāk domāt par plastisko operāciju... vismaz savus gadus atgriezīšu, ja ne jaunāks uztaisīšos...
Publicēts: 01.09.11 19:40
 citēt
smartins:moš jāsāk domāt par plastisko operāciju... vismaz savus gadus atgriezīšu, ja ne jaunāks uztaisīšos...
sāc, sāc.. tik vispirms noskaidro, aks tieši Tevi padara par 10 gadiem vecāku! :D mož vienkārši no ta rozā sivna atvadies un uzreiz jaunāks būši! :bad_smile:
Publicēts: 01.09.11 20:16
 citēt
tusne:
smartins:moš jāsāk domāt par plastisko operāciju... vismaz savus gadus atgriezīšu, ja ne jaunāks uztaisīšos...
sāc, sāc.. tik vispirms noskaidro, aks tieši Tevi padara par 10 gadiem vecāku! :D mož vienkārši no ta rozā sivna atvadies un uzreiz jaunāks būši! :bad_smile:
ū-ja, kādai te mans sivēns nepatīk :bad_smile: Varētu plastiskajā operācijā savilkt sev uz muguras ādu :bad_smile:
Publicēts: 01.09.11 20:38
 citēt
es sivnu tik kā piemēru minēju, ne kā faktu! :grimace:
Publicēts: 01.09.11 20:43
 citēt
sivēns ir labu labais..lai šamais dzīvo..Tusne..liec mieru krutajam sivēnam..:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: