smartins:Kaudze jau nav daudz
smartins:Kalns ir daudz
meduslacis: smartins:Kalns ir daudz nu bet pēdiņās tač der..?
Oliss:tu domā ka pīrādziņi no lāču gaļas ir garšīgi????
meduslacis: Oliss:tu domā ka pīrādziņi no lāču gaļas ir garšīgi???? To nu nu Tev pasam jānovērtē..vienu varētu Tev pietaupīt..
Oliss: meduslacis: To nu nu Tev pasam jānovērtē..vienu varētu Tev pietaupīt..būs vecs un zaļš palicis līdz tu atbrauksi.....
meduslacis: To nu nu Tev pasam jānovērtē..vienu varētu Tev pietaupīt..
meduslacis: Oliss: būs vecs un zaļš palicis līdz tu atbrauksi..... nabūs-tiks izcepts tieši uz konkrētajām ielidošanas stundām..
Oliss: būs vecs un zaļš palicis līdz tu atbrauksi.....
Oliss: meduslacis: nabūs-tiks izcepts tieši uz konkrētajām ielidošanas stundām..un tās būs kad???
meduslacis: nabūs-tiks izcepts tieši uz konkrētajām ielidošanas stundām..
meduslacis: Oliss: un tās būs kad??? nūūū..man bail Tev te teikt-Tu vēl uzlaidīsi gaisā autobusu no lidostas ....bet drīz-ļoti drīz..
Oliss: un tās būs kad???
Oliss: meduslacis: nūūū..man bail Tev te teikt-Tu vēl uzlaidīsi gaisā autobusu no lidostas ....bet drīz-ļoti drīz..autobusus neaiztieku, jo tur jau ir nevainīgi cilvēki
meduslacis: nūūū..man bail Tev te teikt-Tu vēl uzlaidīsi gaisā autobusu no lidostas ....bet drīz-ļoti drīz..
meduslacis: Oliss: autobusus neaiztieku, jo tur jau ir nevainīgi cilvēki a kas būs,ja pateikšu???
Oliss: autobusus neaiztieku, jo tur jau ir nevainīgi cilvēki
Oliss: meduslacis: a kas būs,ja pateikšu???nekas nebūs
meduslacis: a kas būs,ja pateikšu???
smartins:Patiesībā, Meduslācenei ir pat ļōōōōōti paveicies, ka no Olisa nekas nebūs
meduslacis: smartins:Patiesībā, Meduslācenei ir pat ļōōōōōti paveicies, ka no Olisa nekas nebūs A?? i kam jābūt bij no Olisa???/
smartins: meduslacis: A?? i kam jābūt bij no Olisa???/Oliss ir briesmīgs, viņam patīk apsaukāties un spridzināt
meduslacis: A?? i kam jābūt bij no Olisa???/
meduslacis: smartins:liss ir briesmīgs, viņam patīk apsaukāties un spridzināt šams sabiedriskā vietā nespridzinot..
smartins:liss ir briesmīgs, viņam patīk apsaukāties un spridzināt
smartins: meduslacis: šams sabiedriskā vietā nespridzinot..Toties apsaukājas dubultā vai vēl vairāk P.S. Bet nesabiedriskās vietās tomēr spridzina
meduslacis: šams sabiedriskā vietā nespridzinot..
meduslacis: smartins:oties apsaukājas dubultā vai vēl vairāk P.S. Bet nesabiedriskās vietās tomēr spridzina Olītis dubultā apsaukājās!? ..nu nezinu,nezinu,man šķiet ka reālajā dzīvē šams ir miera mika..
smartins:oties apsaukājas dubultā vai vēl vairāk P.S. Bet nesabiedriskās vietās tomēr spridzina
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?