forum.gif
Nikon 50mm fixi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon 50mm fixi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.08.11 21:46
 citēt
Sveiki!
Lūgšu neapspriest manu personību un runāt par Nikon objektīviem.
Vēlos 50mm fixu savai DX kamerai.
Ir divi varianti 50mm 1.8G un 50mm 1.4G
Ja kādam ar tiem ir reāla saskarsme, labprāt dzirdētu, kuru man labāk izvēlēties.
Zinu, ka 1.4 ir gaišāks, bet vai ir vēl kādas īpašas priekšrocības? ļoti asāks vai kā tamlīdzīgi?
p.s. Lietotus šeit nepiedāvājiet, vēlos ar garantiju un no veikala.
Nesūtiet meklēt googlē.. jau izlasīju simts atsauksmes un domas dalās. vēlos dzirdēt, ko latvieši domā.. :big_smile:
Publicēts: 22.08.11 21:51
 citēt
Latvieši domā - jāņem 50/1.4 D :face-smile:
Publicēts: 22.08.11 21:53
 citēt
aha lai gan man ļoti patīk mans 1.8 tomēr grasos ņemt 1.4 :big_smile:
Publicēts: 22.08.11 21:56 labots
 citēt
...bet ja es nēesmu latvietis,tad arī drīkstu izteikties???:anger: ...vai tiks uzklausītas tikai LATVIEŠU domas
Publicēts: 22.08.11 22:10
 citēt
man pahai ir 1.8 un meitai ir 1.4 (shad tad aiznjemos ar visu kameru, kad vajag operatrivitaatei 2 kameras) ...... nu nez .... MAN pietiek ar 1.8 ...... liidz shim
Publicēts: 22.08.11 22:25
 citēt
Latvieši domā,ka tēmas autoram nekāds 50mm fikss nav vajadzīgs,pretejā gadijumā tēmas autors zinātu kādam nolūkam viņam tas ir vajadzīgs,un tātad kurš piemērotāks.Atbildi pats sev uzjautājumu -NAFIG?,un viss kļūs skaidrs.
Optikas izvēle,būtībā,ir dziļi intīms jautājums un svešu cilvēku padoms šeit neko daudz nepalīdz.
Publicēts: 22.08.11 22:30
 citēt
60uz5komats6:Latvieši domā,ka tēmas autoram nekāds 50mm fikss nav vajadzīgs,pretejā gadijumā tēmas autors zinātu kādam nolūkam viņam tas ir vajadzīgs,un tātad kurš piemērotāks.Atbildi pats sev uzjautājumu -NAFIG?,un viss kļūs skaidrs.
Optikas izvēle,būtībā,ir dziļi intīms jautājums un svešu cilvēku padoms šeit neko daudz nepalīdz.

+++++++
Publicēts: 23.08.11 00:30
 citēt
Patīk šitie rakstnieki:) Da kaut vienu bildi būtu ielicis! Tekstu saraksta garu, garo, bet bildi slinkums likt...:face-grin:
Publicēts: 23.08.11 20:55
 citēt
Aizgāju, uzliku uz kameras gan vienu, gan otru.. mazliet pabildēju. gan veikalā ziedus, gan pārdevējas, gan svītrukodus uz kastēm un varu pateikt, ka pirmais eksemplārs, ko paņēmu 1.4G bija mazāks ass nekā 1.8G, bet kad palūdzu pēc otrā 1.4G, tad sapratu kāpēc Nikon par to vēlas lielāku summu.. krāsu reprodukcija, asums.. pie tiem pašiem f bija manāmi labāks skatoties pat ar manu amatiera aci.. :face-smile:
Paņēmu 1.4G un pabildēju arī cilvēkus vakara gaismā.. fantastisks fikss :)
Publicēts: 23.08.11 21:13
 citēt
KrishG:fantastisks fikss :)
nu tad ar iegādāšanos! polšs no Tevis! :face-grin:
Publicēts: 23.08.11 21:39
 citēt
hmzz eest rupmaizi vai baltmaizi, čurāt tupus vai stāvus?
ko nācija iesaka?
Publicēts: 23.08.11 21:42
 citēt
didams:hmzz eest rupmaizi vai baltmaizi, čurāt tupus vai stāvus?
ko nācija iesaka?

nācija domā, ka Tev tāpat labumā neies ne viens ne otrs :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):