forum.gif
Canon Legria
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon Legria
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.08.11 18:37
 citēt
Kādas ir Canon Legria kameras?
Vai viņas var salīdzināt ar kādu no Sony Hd,vai panasonic kamerām?
Publicēts: 23.08.11 19:13 labots
 citēt
1. Daudz un dažādas viņas ir, Legrijai ir kādi 16 modeļi, Sony HD būs vēl vairāk, ar uzrakstu Panasonic būs vēl lielāka kaudze.

2. Var
Publicēts: 23.08.11 19:23
 citēt
Es vienkārši vēlētos iegādāties kādu kameru līdz 300Ls (+/-)
Manu uzmanību ir pievērsušas divas kameras- www.salezone.lv...
un www.vertucatalog.lv...
kas būtu jāievēro šo kameru iegādē? Kādi plusi/mīnusi.
Publicēts: 23.08.11 20:02
 citēt
agicha:Es vienkārši vēlētos iegādāties kādu kameru līdz 300Ls (+/-)
Manu uzmanību ir pievērsušas divas kameras- www.salezone.lv...
un www.vertucatalog.lv...
kas būtu jāievēro šo kameru iegādē? Kādi plusi/mīnusi.

mīnusi ir mazs sensora laukums un nav manuālo režīmu - uzmanība būtu jāpievērš tam ko Tu zini par videokamerām (šķiet, uz doto brīdi, tie ir lati)
Publicēts: 23.08.11 21:15
 citēt
Nuu, ja grib par šādām naudām 3-CMOS sensoru un 24p, tad jāaizver acis sapņojot :D
No šīm divām laikam ņemtu Pani, Optikai platais gals plašāks, ir 1080p50. Panim ir manuālie režīmi, tikai gan jau, ka fragma jāvirina ar skārienjūtīgo ekrānu, tad tolka nav tāpat. :) Vai par šo naudu var atrast ko stipri labāku, nez vai, kaut ko savādāku, noteikti! :)
Publicēts: 23.08.11 23:34
 citēt
Vēl varētu piebilst, ka par šo naudu, labākās kameras ir puslīdz vienādas, bet par šo naudu ir visas iespējas arī iegrābties štruntīgā kamerā, kas varētu būt kāds neveiksmīgs Legria modelis, iespējams, Samsungs u.tml.
Publicēts: 24.08.11 00:22
 citēt
ā,un vai tā ir,ka Panasonic HDC SD90 der tikai Sandisk un Lexar atmiņas kartes?
Ar ko,tad kingston atšķiras?
Publicēts: 24.08.11 10:05
 citēt
Neesmu tādu lietu dzirdējis. Manējā atmiņas karte ir Patriot (cik atceros, kāda lielāka brenda cits nosaukums), pirkta LV internetveikalā, viss ok.
Publicēts: 24.08.11 13:06 labots
 citēt
tévs pirms káda gada - pusotra Vácijá nopirka Canon Legria, nezinu, kuru modeli, bet ne-HD, pa 200eur, pilníbá apmierináts -attéla stabilizácija izcila, skana laba, attéls arí loti ok, pielauju, ka tagad palikusas vél labákas, tik neesmu paarliecináts, vai ir jéga tádu pirkt lv (cenas ziná toreiz sanáca atskiríbas apméram 2x starp LV un DE)
Publicēts: 24.08.11 15:55
 citēt
Paldies par informāciju!
Es izlēmu,ka pirkšu Panasonic HDC SD90. Sazinājos ar interneta veikala darbinieku. Viņš man meiģina ieskaidrot,ka šai kamerai der tikai Sandisk un Lexar kartes.. Es kaut kā neticu. Kas tad vainas ir parastajam Kingstonam,vai arī jau minētajai Patriot?
Publicēts: 24.08.11 16:55
 citēt
Mans Panasonic darbojas ar visām kartēm, ka tik ātrums būtu OK, klase 4 ne zemāk, ja nemaldos. Sandisk ātras, attiecība cena/kvalitāte laba un problēmu ar tām nebija.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):