Labas dienas! Gribās kaut ko novinnēt nenopietnā fotokonkursā un protams man ir vajadzīgs, lai nobalso par manu bildi. Tur var arī zvaigznītes likt, viena vai piecas, tas katra paša ziņā. Priecāšos arī par vienu, bet galvenais Tava balss.
Būtu labāk izdomājis kāpēc tava bilde būtu labāka par citām, tad piedāvātos ar izpalīdzēšanu, tagad neredzu iemeslu kāpēc iespējams citai, labākai bildei atņemt šo balsi.(vei vienkārši nebalsot, ja ne vienam, tad ne vienam.)
da izlasiiju ....... tik u taa neceljas ... domaaju, ka arii zem shii nosaukuma var megjinaat uzmeistarot kaut ko baudaamu, bet tai pasha laikaa, kas liek domaat .....
dansiga:da izlasiiju ....... tik u taa neceljas ... domaaju, ka arii zem shii nosaukuma var megjinaat uzmeistarot kaut ko baudaamu, bet tai pasha laikaa, kas liek domaat .....
gluži manas domas, mēģināju sevi piespiest nobalsot, bet principi neļāva
Labprāt nobalsotu,tikai neatradu tur pogu "DZĒST!"
P.S. neieredzu jobannijus diedelniekus!
P.P.S. "jobaanijs diedelnieks" ir tēlains apzīmējums,kas nekādā gadijumā nav veltīts kādai konkrētai personai,jebkāda sakritība ar konkrētām personām ir pilnīgi nejauša.
betas-apsargs:Būtu labāk izdomājis kāpēc tava bilde būtu labāka par citām, tad piedāvātos ar izpalīdzēšanu, tagad neredzu iemeslu kāpēc iespējams citai, labākai bildei atņemt šo balsi.(vei vienkārši nebalsot, ja ne vienam, tad ne vienam.)
Varbūt nav pati labāka, bet ir ok uz kopējā fona. Balsot var par visām, tik vienīgi par katru vienu reizi.
dansiga:da izlasiiju ....... tik u taa neceljas ... domaaju, ka arii zem shii nosaukuma var megjinaat uzmeistarot kaut ko baudaamu, bet tai pasha laikaa, kas liek domaat .....
Redz, ka lika padomāt.
un ja kas, ja nepatīk bilde var ielikt vienu zvaigznīti.
Redz, ka lika padomāt.
un ja kas, ja nepatīk bilde var ielikt vienu zvaigznīti.
izlasi veelreiz manu tekstu ... ne jau tava bilde lika domaat .....
ekoists:Vai Tu gūsi gandarījumu,šādā veidā iegūstot uzvaru?
Uzvarētāju noteikt žūrija, bet lai tiktu līdz žūrijai jābūt starp 10 visvairāk balsu saņēmušajiem. Tādēļ jā, mani apmierinātu, tas ka šādā veidā savāktu balsis, jo citu variantu jau nemaz nav. Šāda veida "konkursos" kur jābalso manuprāt 99% vinnētāji ir tie kuri māk piesaistīt vairāk balsotāju.
AGNOS:
Tante:
Labāk mācīties bilžot
Mans piekrīt!
Piedaloties šāda veida fotokonkursos un vēl nejēdzīgākos arī mācos bildēt. Ja vēl tiek gūti labi panākumi, tad tas ir vēl lielāks stimuls turpmāk vēl cītīgāk piestrādāt.
es esmu piedalījies dažos delfu konkursos,vienmēr bildes bijušas skatītāju topā bez diedelēšanas(uzskatu,ka svarīgāka ir bilde ,nevis autors)Pēc žūrijas vērtējuma neviena bilde nav bijusi godalgota.Tur darbojas citi principi,piesaistīt vairāk publikas,pateikt visiem,ka jebkurš sūds ir laba bilde,tikai balsojiet,balsojiet.