forum.gif
Foršās bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Foršās bildes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.08.11 12:37
 citēt
Nezinu, vai man tikai tā šķiet, vai kā, bet ir sjūta, ka pēdējā laikā vairāk foršas bildes te saradušās? Kas, es galīgi vecs palieku vai un nespēju vairs kritiski paskatīties? Jaunajai vērtēšanas sistēmai ar koeficientiem es nepiekritu tad un nepiekrītu tagad, bet vai nu pateicoties tai, vai par spīti tai, kopējā bilde, šķiet uzlabojas. Atmosfēra jau nu noteikti tagad vairāk centrēta uz bildēm nevis tukšu muldēšanu.
Lai jums skaista diena :)
Publicēts: 24.08.11 12:41
 citēt
atveru topu-nekādas būtiskas izmaiņas neredzu
Publicēts: 24.08.11 12:47
 citēt
man drīzāk šķiet ka mazumā gājušas, reti kas labs parādās.
Publicēts: 24.08.11 12:50
 citēt
iespējams, vienkārši zvaigžņu stāvoklis tāds
Publicēts: 24.08.11 13:06
 citēt
martc:man drīzāk šķiet ka mazumā gājušas, reti kas labs parādās.

drīzāk šitas.
Publicēts: 24.08.11 13:30
 citēt
Nu tad jāsāk atkal pa jaunu!:face-grin:Definējiet lūdzami kas ir laba bilde?:face-wink:
Publicēts: 24.08.11 13:39
 citēt
viecha:Nu tad jāsāk atkal pa jaunu!:face-grin:Definējiet lūdzami kas ir laba bilde?:face-wink:
uz kuru skatoties negribas vemt :D
Publicēts: 24.08.11 13:41
 citēt
viecha:Nu tad jāsāk atkal pa jaunu!:face-grin:Definējiet lūdzami kas ir laba bilde?:face-wink:

uvažajiš ? Tak da dna...
Publicēts: 24.08.11 13:42
 citēt
...
Eliza_Lace:

...tad labas ir 90%
Publicēts: 24.08.11 13:44
 citēt
Eliza_Lace:

nu ja bilde spēj izsaukt tik spēcīgu reakciju, tad tā drīzāk būs laba :amazing:
Publicēts: 24.08.11 13:49
 citēt
Eliza_Lace:
Atkārtošos - nevajag ielaist paģirās.
Publicēts: 24.08.11 14:07
 citēt
"bet vai nu pateicoties tai, vai par spīti tai"

Nu, nu... kādu sakarību var saskatīt vērtētāju vērtēšanas sistēmai kā funkciju bilžu "foršumam"?
Publicēts: 24.08.11 15:54
 citēt
nav uzlabojumu... tiirais populisms :face-grin:
Publicēts: 24.08.11 16:45
 citēt
Eliza_Lace:

Interesants domu gājiens :)
No manis-
...pikseļskaitītāji vienmēr skaitīs pikseļus, un nekad neiedziļināsies darbā, autora domā :)
...Saindētie ar LIELO MĀKSLU visu laiku tikai to meklēs, neredzot fotogrāfiju, un fotogrāfu aiz tās :)
Nespriedīšu, vai bildes labākas, vai sliktākas (galvenais, ka vēl te ir kāds, kas bildē), bet atmosfēra blogā ir daudz mainījusies :)
Publicēts: 24.08.11 20:27
 citēt
Pa lielam jau tās bildes ir stipri vidējas ar dažiem izņēmumiem uz labāku un uz sliktāku pusi. Tāpat jauna publika nāk klāt, ja cilvēks interesējas, tad ar laiku bildes uzlabojas gan tehniski gan mākslinieciski... ... ... tikai redz kur tā lieta - tie uzlabojumi ir līdz zināmam brīdim - kad pilsonis pasažieris saprot, kā kursē šitais busiņš un kā darbojas satiksme kopumā, viņš no šitā transporta līdzekļa pārsēžas citā, parasti ar ārzemju nummuriem :) un sākas viss no gala...
Publicēts: 24.08.11 20:52 labots
 citēt
Haiduks: [...] bet atmosfēra blogā ir daudz mainījusies :)

Jā, tur var piekrist - daudz garlaicīgāk ir :face-crying:
Publicēts: 24.08.11 20:55
 citēt
CerambyX:Jā, tur var piekrist - daudz garlaicīgāk ir :face-crying:
vai ta?:big_smile:
Publicēts: 24.08.11 21:01
 citēt
es īsti objektīvi nevaru spriest, jo vienu brīdi likās ka ir pilnīgās auzās blogs, jo jau paspēju izdzēsties dēļ tās gaisotnes kas te valdīja, nespēju izturēt to brīdi kas šeit bija iestājies, bet nu tagad liekas, ka nedaudz uz labo pusi gājis :) Bet nu ir tik un tā daudz daudz daudz draziņas... :amazing:
Publicēts: 24.08.11 22:20
 citēt
Par Zipfa likumu, nez kāds ir dzirdējis? :face-glasses:
Publicēts: 24.08.11 22:45
 citēt
Sapper:Par Zipfa likumu, nez kāds ir dzirdējis? :face-glasses:

Fotobloga vērtēšanas formula gan nebūs balstīta uz pakāpju funkcijām (iespējams, kļūdos).
Šeit drīzāk darbojas ceļu policijas likuma matemātiskā daļa, kas atmet reizināšanu un saskaitīšanu bet galvenokārt nodarbojas tikai uz atņemšanu un dalīšanu, atņemšanu un dalīšanu...
Publicēts: 24.08.11 23:31
 citēt
martc:
Eliza_Lace:z kuru skatoties negribas vemt :D

nu ja bilde spēj izsaukt tik spēcīgu reakciju, tad tā drīzāk būs laba :amazing:

vai arī erekciju
Publicēts: 24.08.11 23:56
 citēt
Ko var ņemties. Veidojiet savu 1x.lv, ar žūriju un atlasītājiem. Ziedojiet savu laiku, enerģiju, rakstot atšujošus e-pastus. Būs Jums exelents .lv foto saits.
Publicēts: 25.08.11 00:06 labots
 citēt
Pastāv arī iespēja (un tā arī pastāv), ka daudzi te ir ieciklējušies uz tikai sev vien zināmiem standartiem. Kā arī, viņuprāt, par labu bildi var saukt tikai to, kas iekļaujās šo "izsmalcināto" standartu rāmjos. Ir personas, kas šāda veida topikos pagājšogad teica to pašu, aizpagājšogad - to pašu, kā arī šogad - to pašu (maz ticams, ka arī nākošgad kas mainīsies). Tas ar tā stūlbi, ka ir tādi, kas runāt lieli, bet "ārpus kastes" nākū naredz :bad_smile:
Publicēts: 25.08.11 00:29
 citēt
Eliza_Lace:kas ir laba bilde?:face-wink: ... uz kuru skatoties negribas vemt :D

kā Oskars Vilde teica? svarīgi, lai mākslas darbs neatstātu 1-aldzīgu? :grimace:
Publicēts: 25.08.11 00:56
 citēt
Topica autors jau nepretendēja uz mākslu, vienkārši pateica, priekš manis ir parādījušās vairāk, skatāmas bildes. Es to sapratu, kā uzslavu Fotoblogam.
Publicēts: 26.08.11 11:39
 citēt
nu, Vildes tekstu jau var ne tikai uz mākslu, bet uz jebko, ko vai nu ir, vai nav vērts skatīt, attiecināt! :grimace:
Publicēts: 26.08.11 11:48
 citēt
"Māksla pieder tautai!"... vai "Даёшь искусство в массы!"... vai nebija eleganti?
Šādu mass-veidību saskatām arī šeit (Да здравствует Фтоблог, самый гуманный Блг в Мире!"
Publicēts: 31.08.11 12:37
 citēt
hmmm ..... esmu blogā gandrīz no sākuma..... bildes tad bija spēcīgākas un atmosfēra sakaitētāka ( personību cīņa ) .... tagad viss kļuvis mērenāk ( garlaicīgāk) šabloniskāk
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):