forum.gif
pārdomas par bloga nākotni..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / pārdomas par bloga nākotni..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.04.07 22:51
 citēt
man vienīgajam tā liekas vai kā? ja mūsu mīļajā fotoblogā nekas nemainīsies tad tas diezgan ātri grims? :(
Publicēts: 16.04.07 23:18
 citēt
Grims? Tas ir kā ? Pastāsti nedaudz smeļošāk, kādu problēmu tu redzi, un kāds varētu būt tās iespējamais risinājums ?

Var arī pielietot "formulas" !
Publicēts: 16.04.07 23:19
 citēt
Ar ko veici aprēķinus. Kādus parametrus uzliki uz asīm, lai uzzīmētu "diezgan ātri grims" līkni. Vai nelēgā sapnī redzēji?... :)
Publicēts: 16.04.07 23:34
 citēt
taču paskatieties kas notiek...
pilns ar iedomīgiem janajiem "talantiem"! katru dienu liek pa vienam mēs*am (atvainojos par izteicienu) iekšā un vienkārši uzspļauj kritikai un neko nemācās, jo ,redziet, viņam taču fotoaparāts rokās un uzreiz viņš ir baigais māsters.
nu pats arī esmu totālākais iesācējs bet es vismaz cenšos kaut ko iemācīties un nesaku ka es tieši tādu to bildi gribēju utt...
Publicēts: 16.04.07 23:39
 citēt
negrims... augs veel lielaaks, bet kvalitaate un cilveeki kas tieshaam kaut ko no foto saprot paliks arvien mazak...
Publicēts: 16.04.07 23:40
 citēt
tieši par to jau es runāju!
Publicēts: 16.04.07 23:40
 citēt
man vienīgajam tā liekas vai kā? ja mūsu mīļajā fotoblogā nekas nemainīsies tad tas diezgan ātri grims? :(

vai tu zini ko nozīmē 1/1000, vai 1:1000, ja zini, tad negrims, ja nezini, arī negrims.
Publicēts: 16.04.07 23:44
 citēt
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

un tas ir tikai no VIŅA + vēl pilns forums ar tevis izveidotu tēmu, pat "skolas" var atrast, ja grib :mrgreen:
Publicēts: 16.04.07 23:52
 citēt
Vajadzētu iekasēt cēneri par katru ierakstu forumā - varbūt tad samazināsies tukšā vāvuļošana par fotoblog nākotni, bet sapelnīto naudu varētu ieguldīt vismaz pāris ideju realizācijā.

Tā vien šķiet, ka visi, kam ir vismaz 8 gadi, fotokamera un pāris štruntīgas bildes, pēkšņi kļuvuši par sociologiem, politologiem, interneta projektu un mākslas speciālistiem vienā personā.
Publicēts: 16.04.07 23:56
 citēt
bet paskataties kas notiek! :) katru dienu no pievienotajām bildēm vismaz 40% var uzreiz lidināt ārā... guļošs kaķis uz nekārtīga dīvāna, opis, kas ar muguru pagriezies pret fotogrāfu, griež banānus utt...
lab tās murgainās bildes ir viens bet cita lieta-attiecības blogeru starpā... visu laiku viens otram di*š kaut ko beztēmā
Publicēts: 17.04.07 00:02
 citēt
man vienīgajam tā liekas vai kā?

vai kā ...
Publicēts: 17.04.07 00:05
 citēt
nu tad kā?
Publicēts: 17.04.07 01:25
 citēt
Tas ir koks ar diviem galiem. Ja gribi atlasīt sēnalas no graudiem, nebrīnies ka arī graudu galu galā ir mazāk, un pēc iespējas vairāk apgrūtinot bilžu ievietošanas iespējas un cenšoties norobržoties no "fotki" vai "draugiem" tipa fotogrāfijām (starp citu arī tur ir pat supper puper fotogrāfijas bet protams mazākumā, bet tas nav rādītājs) var pazust arī kāi interesanti cilvēki, kaut vai noslinkojot lai vispār iereģistrētos.
Ir jau skaisti visu sadalīt balts melns-nesanāks no tā visa sanāk pelēks un viss :)
Publicēts: 17.04.07 03:34
 citēt
tas, ko katrs pats var mainīt, ir mainīties pats!
Publicēts: 17.04.07 09:22
 citēt
a nevajag forumā jaunu sadaļu ieviest par šo tēmu???

a to katru dienu (labi atkarībā no mēness fāzēm) top jauns topiks par tēmu ka ar blogu ir slikti, un ka vajag kaut ko mainīt! pietam visi šie topiki ir izmētāti pa visām tēmām :)

a tā viss būtu smuki vienuviet un visiem kam liekas ka kaut kas nav kārtībā varētu tur sēdēt un izkliegt savu sāpi :)

p.s. man jau liekas ka ir puslīdz ok, jo esmu šeit pievienojies pietiekoši nesen, bet te nav savādāk kā citos forumos, kur mazo pokemonu īpatsvars kļūst arvien lielāks un lielāks ;)
Publicēts: 17.04.07 10:54
 citēt
nē nu es te ar esmu salīdzinoši nesen bet atšķirību jūtu- kā bija tad un tagad...
Publicēts: 17.04.07 16:35
 citēt
Nestreso. Paies laiks, pacietīgākie paliks, pienāks jauni, un šis process būs bezgalīgs..:)
Apaugušais kodols augs varenībā, un tie, kas tiks līdzi - izdzīvos (paliks)... :)
Tā ka turies un būs ok ... :)
Publicēts: 18.04.07 08:14
 citēt
Esmu jau šeit kādu gadu, ar izdzēšanās periodu gan pa vidu, kas bija saistīts ar trakoti nervu ēdelīgu kritiku un strīdiem starp bilžu zinātājiem un nezinātājiem.
Domāju, ka fotoblogu pazudinās tieši tādi cilvēki kā tu, kas pa visām varēm satraucas un kulsta vecu sasmakušu ūdeni. Neesmu manījusi, ka īpaši kādi vecie lietotāji stresotu, rakstītu entos aprakstus par fotoblogu un nez ko vēl.

Ja atnāci mācīties, tad sāc ar to, ka iemācies kaut vai katru dienu starp ievietotajām bildēm, atrast kaut vai vienu vai divas pērles. Tas, kurš gribēs, atradīs, ko skatīt un no kā macīties.

A, par tiem kuri ir spītītīgi...nu whatever - es arī esmu spītīga! Atliek vien cerēt, ka paies laiks, pienāks kāds labāks skolotājs, kurš saudzīgi liks viņiem apjaust cik nelāgas ir viņu bildes, un gan jau sāks nākt pie prāta. Ja cilvēks nav redzējis neko citu skaistu, tad bildē to pašu kas sanāk. Anyway, 'sliktām' bildēm tāpat īpaši nekādi vērtējumi nav klāt vai komentāri...tā viņas tur vienas stāv un pūst...
Publicēts: 18.04.07 12:30
 citēt
bilzhu limits atkariibaa no reitinga. un viss.
pec regoshaans var likt 1u bildi uzreiz, nakamo - atkariba no reit.
Publicēts: 18.04.07 12:35
 citēt

garām!

pēc šāda principa sanāks tā, ka pirmajai bildei jābūt šedevram, lai varētu turpināt likt bildes :) un, ja ieliek viduvēju bildi, tad vienīgais risinājums ir ņemt ārā un taisīt šedevru :)
Publicēts: 18.04.07 13:04
 citēt
antipokemon sistēma, esmu par ! Lai pokemoni pakruķī ar smadzenēm pirms kaut ko dara ...
Publicēts: 18.04.07 13:08
 citēt
nee, nu labi, lidz pirmajaam 5aam bildeem var 1u divaas dienaas
tad skataas no videja reitinga
mazaks par 4i - viena nedeeljaa
mazaaks par 5i - viena 4aas dienass
mazaks par 5.5 - viena 2 dienas
mazaks par 6 - viena dienaa
6+ 2x vienaa dienaa.
Publicēts: 18.04.07 13:44
 citēt
6+ 2x vienaa dienaa.

šis jau ir labāk :) tagad tev tikai atliek sazināties ar administrāciju un pieteikties to visu ieviest.. ;)
Publicēts: 18.04.07 13:51
 citēt
Varētu vēl tādu lietu uztaisīt: Ja nedēļas laikā neievieto nevienu jaunu bildi, tad šim cilvēkam tiek atņemtas balss tiesības līdz brīdim, kamēr ievieto jaunu bildi. ;) Stimuls fotografēt :)
Publicēts: 18.04.07 13:52
 citēt
iviest to - viena nakts php, aptuveni. ar nosacijumu, ka zinu bloga db struktuuru.

jautajums ir - vai bus jega?

btw.
beidzam sudzeties ka blogaa slikti.
nupat jau paliek labaak... :)
Publicēts: 18.04.07 13:57
 citēt
6+ 2x vienaa dienaa.

vajadzeetu to siikaak izdaliit vsp...

viena 3 dienas
1-5.5 viena 3 dienas
5.5-5.9 viena dienā
5.9 un uz augshu ar iespeju 2 dienā...

kapec tads sikaks sadaliijums augsheja galaa? tapec ka diezgan liela dalja blogeru kam ir labas bilde nemaz netiek liidz 6 jo tur saaakas looti looti siiva ciinja par punktiem! ;) gruuti ir tikt lidz tam 6, turklaat neaizmirsim ka vertetas tiek 25 pedejas bildes...
Publicēts: 18.04.07 13:59
 citēt
njemt veeraa pedejo 5u bilzhu videjo reitingu varbut.
a varbut bloga reitingu.
a varbut pec katras 5aas bildes no jauna parrekjinat.
hz.
Publicēts: 18.04.07 14:49
 citēt
atcerieties, pokemoni netusee vienatnee!!! vinu ir daudz!!! tiks viens pokemons iekshaa, tiks ari otrs, tiks treshais ... un visi viens par otru balsos un nekadi limiti tev nepalidzes ... ehh, reitings ir ljooooooooooooooooooooooooooooooooti slidena lieta, es uz to balstitos iespejami mazak ....
Publicēts: 19.04.07 00:09
 citēt
republikā viss notiek... bija klonu kari, tagad pokemonu kari ...
8) :lol:
...
subjektīvi šķiet, ka viss pagaidām ir normas robežās, noris kāda attīstība...
...
ja cilvēks gribēs mācīties, tad kur gan vēl jautrāk kā to darīt šeit?!
bet, ja negrib ko jaunu iegūt... neviens karsējs nepiespiedīs un nav ko par šādiem cepties
...
Publicēts: 19.04.07 14:49
 citēt
ok cilvēks negrib mācīties un sūta visus lietpratējus divas mājas tālāk, jo, redziet, tieši tādu viņš to bildi ir gribējis.
tas vēl būtu ok bet vēl vairāk tracina ka tādi vēl vērtē. piemēram, viena poke meitene ielika vienai bildei 2,2,2 un koments bija "drausmīga bilde". lai gan tajā pašā laikā visi tā sauktie profiņi šai bildei lika tikai 5niekus un teica uzslavas. vot tas vnk kaitina :)

pārāk daudz te sāk sarasties cilvēku, kam tikai viena rieva smadzenēs un tā pati no šūpolēm :D
Publicēts: 20.04.07 20:43
 citēt
...bet tā jau ir demokrātija, un kāpēc tu gribi to apspiest...CCCP gribi atpakaļ...
...un kāpēc man nevar nepatikt bloga labākā bilde...var un man dotās tiesības ir balsot, kā es to gribu...
Publicēts: 20.04.07 23:46
 citēt
viens ir nepatikt bet otrs ir ielikt 1 par izpildiijumu ja pats no tā neko nejēdz
Publicēts: 21.04.07 22:27
 citēt
Nju jums gan problemas:) Kada jums dalja gar pokemoniem lai tax mazinjie izpauzjas. Atseviskjas vietas ir sietma ka ja Bilde naf sanemusi vertejumus vai kopejie vertejumi zemaki par KAUTKO tas pec dazjam dienam automatiski pazud no servera. Tad vel medz but "Skaita limots" tas ir 1 bildes 3 dienas ja zemes reitings utt. Bet man tie mazie netrauce skatos-smejos:)
Publicēts: 22.04.07 23:46
 citēt
viens ir nepatikt bet otrs ir ielikt 1 par izpildiijumu ja pats no tā neko nejēdz

tā jau ir demokrātija... :D
Publicēts: 23.04.07 18:25
 citēt
... cilveeku, kas tieshaam kaut ko no foto saprot paliks arvien mazak...
Nu, varbūt tikai %-li.
Publicēts: 24.04.07 23:45
 citēt
man tāpat kā tev bija sākumā-sēdēju šeit n-tās stundas diennaktī :)

skaties, ka tik te neiznāk kā draugiem.lv- sabāž aizvien vairāk huiņas bet paliek ar vien garlaicīgāk un garlaicīgāk :D
Publicēts: 27.04.07 00:00
 citēt
kameer blogs ir pa velti(un labi ka ir) tikmeer bildes var likt kurs veelas, pietiek gausties par citu neprasmi vai vieglpraatiibu, ganjau kaukad tiem taa saucamajiem pokemoniem un veel nezkaadiem tur oniem sanaaks smukas bildes par kuraam dazi indiviidi varees priecaaties un negaudot par to ka tagad katram mazajam ir pieejama digitaalaa kamera karte kuraa var focheet un focheet un likt, un likt blogaa daudz daudz bildiites :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):