forum.gif
Vismaz par objektīvu rūpējas :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Vismaz par objektīvu rūpējas :D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.08.11 22:43
 citēt
Publicēts: 25.08.11 22:47 labots
 citēt
Super!
Mentalitāte, bļ...
A kas tas tāds par krievu OHT kanālu, kurš tā priecājas par Latvijas krīzi?
Publicēts: 25.08.11 22:49
 citēt
ierēcu :face-grin::face-grin: ....un pēc skata tāds zolīds
Publicēts: 25.08.11 23:09
 citēt
Jolan:ierēcu :face-grin::face-grin: ....un pēc skata tāds zolīds

Krievs paliek krievs... esmu dzirdējis kā elegantas dāmas, kā nav jātēlo publikai intelekts, tā tādus trīsstāvīgos atlaiž.
Tai tautai tas ir tipiski jau no bērna kājas.
Man mazdēla bērnudārzā paņēmuši vienu krievēnu bija grupiņā... pēc kāda laika visi bērni nesa mājās visu buķeti mongoļu tatāru izteicienu...
Publicēts: 26.08.11 01:14
 citēt
Tur mentalitātei nav ne kāda sakara, kā piemērs, PSRS laiku kriminālais slengs FENJA , kurā runāja praktiski visi zeki , nesaturēja ne vienu rupju lamuvardu, sevi cienoši autoritativi urkas un zagļi, nekad nelamājās, un tā bija ne pati spidošākā sabiedrības sastāvdaļa. Aizbraucot uz mus u pašu laukiem, da kur uz laukiem nedaudz aiz RĪgAS apvadceļa kādā apdzīvotā vietā sliekšņa slīpētāji, "sportiskie vīrieši"-treniņbixēs, īsteni letiņi kuru vārdu krājums sastāv no 80% latviskotiem "mātes" vārdiem , nu un atlikušais ir kaut kādi literārie ko no skolas laikiem atceras un vietējā slenga pabiras.
Publicēts: 26.08.11 09:00 labots
 citēt
Par to arī saku: kopš "atbrīvotāju" ierašanās tauta (tā kas vēl atlikusi) tikusi mērķtiecīgi sabojāta, intelekts, tāpāt kā komūnisma citadelē ticis nīdēts. Un vēl joprojām pastāv spēki, kuri vēlas ieviet šai mongoļu tatāru valodai kopā ar viņu slengu, protams, Latvijā oficiālo statusu...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):