forum.gif
kur pirkt CF?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / kur pirkt CF?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.08.11 10:40
 citēt
sveiki
iesakiet luudzu kaadu normaalu (ne-interneta)veikalu Riigaa kur ir CF kartes normaalaa sortimentaa 4gb-16gb un pa ne pa paarspiileetaam cenaam.. veelams lai ir kkas no Lexar vai Sandisk.
Elkor luudzu nepiedaavaat, biju, uzhas .. :)
Publicēts: 26.08.11 10:58
 citēt
Sandisku es ieteiktu pirkt pasuti.lv ,viņš arī Briedene(Pulkveža Brieža 3).Tā iemesla dēļ,ka sandisk kartes ir visviltotākās atmiņas kartes,savukārt pasuti.lv visu preci ņem no Vācijas,nevis hvz kur,ka tik lētāk.
Publicēts: 26.08.11 11:02
 citēt
Senāk 636 Kr.Barona 25, bet tur laikam viņu vairs nav, vai citur CF kartes tirgo, neesmu skatījis.
Publicēts: 26.08.11 11:13 labots
 citēt
Vēreiz saku: pērc Transcendu Capitalā.
Par lexāriem uzprasi Dansigai, kādi piedzīvojumi ar tādiem (da i man bijuši brāķi Lexari, Kigstoni u.c. izņemot Transcendus)
Publicēts: 26.08.11 11:21
 citēt
starpcitu man viena no karteem ir Transcend. nekadu problemu nekad nav bijis. arii variants.. tnx
Publicēts: 26.08.11 11:33
 citēt
Rimi :big_smile:
Publicēts: 26.08.11 12:09
 citēt
Eltons:Vēreiz saku: pērc Transcendu Capitalā.
Par lexāriem uzprasi Dansigai, kādi piedzīvojumi ar tādiem (da i man bijuši brāķi Lexari, Kigstoni u.c. izņemot Transcendus)

transcend ir labi, jau 4us gadus vismaz iesaku, un nav bijuši nopietni trobeļi.
Publicēts: 26.08.11 12:47 labots
 citēt
reaktors:transcend ir labi, jau 4us gadus vismaz iesaku, un nav bijuši nopietni trobeļi.

Par cik nāk 16GB 400x?
Publicēts: 26.08.11 13:01
 citēt
Oliss:Rimi :big_smile:
Atbalsti nacionālo preci?
Publicēts: 26.08.11 13:36
 citēt
blaac:
Oliss:Rimi :big_smile:
Atbalsti nacionālo preci?
rimi ir nacionāls?? :what:
Publicēts: 26.08.11 14:21
 citēt
paldies par ieteikumu. panjeemu transcend ieksh capital.. miers maajaa :D
Publicēts: 26.08.11 15:49
 citēt
protams, ka Transcend ! Labākā cenas/drošības attiecība.
Publicēts: 26.08.11 15:58
 citēt
Elektronika ir laimes spēle... visu pērku ar www.salidzini.lv palīdzību , izvēloties otro, trešo lētāko... manas kartes izturēja 5D, tagad tur 5D MII, vel naf bijis problēmu 5 gadu (un īsākā laikā- 8, 8, 16 16... pirkšanas secība) laikā ... Starp citu Molā pretīm aptiekai pirku 16 par 19 Ls. Paņēmu neticīgi vienu, pamēģināju un tecēju pakaļ otrai. Es neticu mītam par labām un sliktām karte'm.
Publicēts: 26.08.11 16:02
 citēt
njaa. parasti ari censhos mekleet caur salidzini, bet ja vajag sameeraa steidzami, tad biezhi vien nav uz vietas jaagaida.
tikko bija atgadijums, ka gribeju bachenes nopirkt vienaa i-net veicii, pirms paaris dienam pasutiju - shodien zvana, ka sorry atnaakushas ne taas ko pasuutiiju.. visaadas taadas lazhinjas gadaas.
Publicēts: 26.08.11 16:05
 citēt
starpcitu, varbuut vareetu ieteikt arii kaadu bodi kur Sanyo Eneloop akjiishus iepirkt. :face-wink: neesmu maniijis iipashi ka vinjus kaukur tirgotu
Publicēts: 26.08.11 16:06
 citēt
Ir mīts par labām kartēm vai nav, bet Kingston 16gb divas kartes pēc kārtas īsā laika posmā (vidēji viena mēneša laikā) izgāja no ierindas. Agrāk tikai vienu reizi pirms dažiem gadiem saskāros ar Sandisk karti, kura REIZĒM mēdza "gļukot", bet pēc formatēšanas atkal funkcionēja normāli!
Publicēts: 26.08.11 16:24 labots
 citēt
bullie:starpcitu, varbuut vareetu ieteikt arii kaadu bodi kur Sanyo Eneloop akjiishus iepirkt. :face-wink: neesmu maniijis iipashi ka vinjus kaukur tirgotu

Argus (ūnijas ielā) web.argus.lv... , tik tas ka viņiem webā uzrādās vairākas vienības - ne vienmēr ir ticams rādītājs...
Publicēts: 26.08.11 16:28
 citēt
Murchiks:
bullie:starpcitu, varbuut vareetu ieteikt arii kaadu bodi kur Sanyo Eneloop akjiishus iepirkt. :face-wink: neesmu maniijis iipashi ka vinjus kaukur tirgotu

Argus (ūnijas ielā) web.argus.lv... , tik tas ka viņiem webā uzrādās vairākas vienības - ne vienmēr ir ticams rādītājs...

Enelopi tur vienmēr ir, protams ne simtos... Ir jau lētāks variants "Camelion AlwaysReady" Neatšķiras no enelopiem...:face-smile:
Publicēts: 26.08.11 16:31
 citēt
Laptop.lv :face-smile:
Publicēts: 26.08.11 16:37
 citēt

neņem tos sūdus, man palaidējiem 10 reizes un sausi :face-sad: ņem vai nu duraseļus vai panasonic :big_smile:
Publicēts: 26.08.11 16:45 labots
 citēt
Jau pāris gadus zibspuldzēs izmantojam tikai Eneloop. Darbojas stabili un nav arī jāuztraucas, ka somās sabāztie rezerves komplekti izrādīsies tukši pēc ilgākas stāvēšanas. Nupat paņēmām pāris komplektus "Camelion AlwaysReady", lai notestētu. Pirmie iespaidi pozitīvi- speciāla uzskaite netika vesta, bet subjektīvi izvilka tikpat cik Eneloop. Redzēs, kas būs ilgstoši ekspluatējot.

Kādu laiku atpakaļ tepat fotoblogā bija iemesta adresīte ar akumulatoru testiem. Eneloop nebija nedz izturīgākie, nedz jaudīgākie, bet toties ilgstoši uzrādīja satbilu rezultātu. Ko līdz ietilpīgākie akumulatori, ja pēc tā paša šāvienu skaita, kad Eneloop sāk izbeigties, ietilpīgie vēl turpina strādāt, bet toties uzlādes laiks zibspuldzei ir jau tik ilgs, ka tāpat mainītu uz svaigu akumulatoru komplektu.
Publicēts: 26.08.11 16:49
 citēt
pareizi Argus.. biju piemirsis. buus jaaizkaapj.
es par enelopiem esmu dzirdeejis paarsvaraa tikai labas atsauksmes
Publicēts: 26.08.11 17:00
 citēt
bullie:pareizi Argus.. biju piemirsis. buus jaaizkaapj.
es par enelopiem esmu dzirdeejis paarsvaraa tikai labas atsauksmes

ss.lv viens tirgoja par 1,80 gabalā. Internetveikalos arī ir aio.lv...
Publicēts: 26.08.11 17:15
 citēt

Canon Maskavas ielā!
Publicēts: 26.08.11 18:36
 citēt
enelpoi jaapasuuta nkon.nl ...........

Elton, tu te beidz dzinnnformeet tautu ... nu ok - nobeidzaa smn viena karte (veel jau pat iisit nav zinaams) ..... bet ari pisrm tam lietoju Lexarus un vis sbija ok ..... BET vai tiem taveejiem arii ir taads pats aatrums laa lexaram?
Publicēts: 26.08.11 20:42
 citēt
Man nosprāga viena SanDisk 2GB, bet nezināma vecuma 128 MB un Kingston 256 MB strādā uz velna paraušanu.
Publicēts: 26.08.11 22:44
 citēt
interesanti,ko Schneiders fotogrāfē 128mb kartēs?Man arī tādas ir,kuras izmantoju ļoti reti,tā kā par ilgmūžību nevaru spriest.
Publicēts: 27.08.11 11:33
 citēt
ekoists:interesanti,ko Schneiders fotogrāfē 128mb kartēs?Man arī tādas ir,kuras izmantoju ļoti reti,tā kā par ilgmūžību nevaru spriest.

Var salīdzināt ar 12 kadru filmiņu :)
Publicēts: 27.08.11 22:16
 citēt
eneloopus var meklēt arī elfa.lv vai kaut kā tā uz Lienes ielas. Parasti ir uz vietas.
Bet ja jādomā vai pasūt'ti LV veikalā, vai nē, tad labāk netā no vācijas vai UK, lētāk, bet gaidīšanas laiks tāds pats.
Jauns tematsAtbildēt
  1.