sveiki iesakiet luudzu kaadu normaalu (ne-interneta)veikalu Riigaa kur ir CF kartes normaalaa sortimentaa 4gb-16gb un pa ne pa paarspiileetaam cenaam.. veelams lai ir kkas no Lexar vai Sandisk. Elkor luudzu nepiedaavaat, biju, uzhas ..
Sandisku es ieteiktu pirkt pasuti.lv ,viņš arī Briedene(Pulkveža Brieža 3).Tā iemesla dēļ,ka sandisk kartes ir visviltotākās atmiņas kartes,savukārt pasuti.lv visu preci ņem no Vācijas,nevis hvz kur,ka tik lētāk.
Vēreiz saku: pērc Transcendu Capitalā. Par lexāriem uzprasi Dansigai, kādi piedzīvojumi ar tādiem (da i man bijuši brāķi Lexari, Kigstoni u.c. izņemot Transcendus)
Eltons:Vēreiz saku: pērc Transcendu Capitalā. Par lexāriem uzprasi Dansigai, kādi piedzīvojumi ar tādiem (da i man bijuši brāķi Lexari, Kigstoni u.c. izņemot Transcendus)
transcend ir labi, jau 4us gadus vismaz iesaku, un nav bijuši nopietni trobeļi.
Elektronika ir laimes spēle... visu pērku ar www.salidzini.lv palīdzību , izvēloties otro, trešo lētāko... manas kartes izturēja 5D, tagad tur 5D MII, vel naf bijis problēmu 5 gadu (un īsākā laikā- 8, 8, 16 16... pirkšanas secība) laikā ... Starp citu Molā pretīm aptiekai pirku 16 par 19 Ls. Paņēmu neticīgi vienu, pamēģināju un tecēju pakaļ otrai. Es neticu mītam par labām un sliktām karte'm.
njaa. parasti ari censhos mekleet caur salidzini, bet ja vajag sameeraa steidzami, tad biezhi vien nav uz vietas jaagaida. tikko bija atgadijums, ka gribeju bachenes nopirkt vienaa i-net veicii, pirms paaris dienam pasutiju - shodien zvana, ka sorry atnaakushas ne taas ko pasuutiiju.. visaadas taadas lazhinjas gadaas.
Ir mīts par labām kartēm vai nav, bet Kingston 16gb divas kartes pēc kārtas īsā laika posmā (vidēji viena mēneša laikā) izgāja no ierindas. Agrāk tikai vienu reizi pirms dažiem gadiem saskāros ar Sandisk karti, kura REIZĒM mēdza "gļukot", bet pēc formatēšanas atkal funkcionēja normāli!
Jau pāris gadus zibspuldzēs izmantojam tikai Eneloop. Darbojas stabili un nav arī jāuztraucas, ka somās sabāztie rezerves komplekti izrādīsies tukši pēc ilgākas stāvēšanas. Nupat paņēmām pāris komplektus "Camelion AlwaysReady", lai notestētu. Pirmie iespaidi pozitīvi- speciāla uzskaite netika vesta, bet subjektīvi izvilka tikpat cik Eneloop. Redzēs, kas būs ilgstoši ekspluatējot.
Kādu laiku atpakaļ tepat fotoblogā bija iemesta adresīte ar akumulatoru testiem. Eneloop nebija nedz izturīgākie, nedz jaudīgākie, bet toties ilgstoši uzrādīja satbilu rezultātu. Ko līdz ietilpīgākie akumulatori, ja pēc tā paša šāvienu skaita, kad Eneloop sāk izbeigties, ietilpīgie vēl turpina strādāt, bet toties uzlādes laiks zibspuldzei ir jau tik ilgs, ka tāpat mainītu uz svaigu akumulatoru komplektu.
Elton, tu te beidz dzinnnformeet tautu ... nu ok - nobeidzaa smn viena karte (veel jau pat iisit nav zinaams) ..... bet ari pisrm tam lietoju Lexarus un vis sbija ok ..... BET vai tiem taveejiem arii ir taads pats aatrums laa lexaram?
eneloopus var meklēt arī elfa.lv vai kaut kā tā uz Lienes ielas. Parasti ir uz vietas. Bet ja jādomā vai pasūt'ti LV veikalā, vai nē, tad labāk netā no vācijas vai UK, lētāk, bet gaidīšanas laiks tāds pats.