..mēs dodamies ap 18.30 ārā no centra.. Daļa paliek tur pa nakti..kkur teltīs... Es gan pēc saulrieta dodos atpakaļ...tā esmu apbruņojusiess ar visādām gaismiņām, tumsas braucieni ir paši labākie )
Ar to ātrumu jābūt uzmanīgiem - vakar draudzenes velo saplīsa (nebija izdilusi, bet nostāvējusies) riepa... kādas pārdesmit minūtes pēc tam, kad pavizinājāmies pa Līgatni ar ātrumiņiem līdz 50km/h... noveicās jau baigi...
Ar to ātrumu jābūt uzmanīgiem - vakar draudzenes velo saplīsa (nebija izdilusi, bet nostāvējusies) riepa... kādas pārdesmit minūtes pēc tam, kad pavizinājāmies pa Līgatni ar ātrumiņiem līdz 50km/h... noveicās jau baigi...
Man noveicās, jo pēc transportēšanas ar mašīnu, priekšējais ritenis nebija labi pieskrūvēts...
tā tu vari dažreiz smagi kļūdīites;-ppp Redz, ja man rīt ne būutu viens pasākums jāfotografē, es šobrīd jau būtu tālēs zilajās fotografējot dabu un inetā aktivitātes sāķtu izrādīt svētdienas pēcpusidenā;-ppp;-))))
man intuiicija straadaa! redz vakar un aizvakar nojautu, ka shodien buus piikdiena, un re, Tu saaktivizeejies un skatos, toch ir piikdiena :p. taa, ka mans kompass raada pareizi ;ppp