Palīdziet man atrast jaudīgas lādējamās AA baterijas un lādētāju kas uzrāda cik pilnas ir baterijas un kas ātri lādē! es te vazājos pa latvijas netu un kautkā nevaru nekam tādam uzdurties! cenai nav nozīmes!
pirmo]http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=26911 pirmo[/url] variantu neiesaku, tādu pagaidām pac lietoju pirku gan pa 16ls ar atlaidēm, bet izmantojot 420 zipenē baterijas nosēžas ļoti ātri un jau kādu laiku gribās ko citu, visticamākais gan lādētāju gan baterijas.
vartai vajadzētu būt labākai bet nu pieredzes ar tām nav :wink:
Lien sadaļā enerģija - tur būs i akumulatori i lādētāji. Ņem SANYO - nenožēlosi (tikai izvairies no ķīniešu minwa).
BTW aķus lādēt ātri nav nekas slikts - tikai vajag "inteliģento" lāderi, kas seko visiem parametriem līdzi un pareizajā brīdī pārtrauc lādēšanu. Akumulatora pārlādēšana ir daudz nepatīkamāka un neveselīgāka kā pareiza ātra uzlāde.
Es nopirku k-rautā, ja pareizi atceros Ansmann lādētāju komplektā ar 4 aķiem 1700 mAh pa kādiem 20 Ls. Paredzēta arī lādēšana autiņā. Viss iepakots glītā apaļā plastmasas koferītī
P.S. Tikko printera lentas mekleejumos redzeeju: Dzirnavu ielas labajā 1/2-see, aiz Elijas ielas mazā PC bodiitee ir "Powerman" konaplekts - 4 AA akji 2500 mAh un ātrais /tikai!/ lādeklis ar indikāciju "ready" un vadu arī autiņam. Nāk 9 Ls.
a vot man ar bija vartas akji, pashi ietilpiigaakie, sakumaa bij ok, bet ar laiku atri pashizlaadeejaas :P nezinu, kjipa pashizlaade ir normaala paraadiiba, bet ne tik isaa laikaa...
Toties, ja veikalaa pirkt tjipa spec for car akku laadeetaaju, tad taa ir vnk nevajadziigi sakaapinaata cena, kas apvienota ar suu kvalitaati.
Konkrētajam ne 220 V ieiet kasītē, pipuks kā jau mazajiem baroklīšiem un 1-nam vadam otrā galā štepselis kopā ar 220 AS/DC, otram aizpipuļotāja papus gals un varbūt strāvas ierobežotājs.
paldies, kostateeju ka sanyo laikam tomeer rulzzz! es laikam pirkushu shito verkji, tam jau visas fishkas iekshaa, kas man vajadziigas: www.argus.lv...\
man taa staastiija, ka tas taapee, ka akji zibenja kondiizeri vislaik uztur pilnaa uzlaadee, lai jebkuraa briidii ar pilnu jaudu vareetu bliezt.
Tā jau arī parastie elementi. Ģenerators pie uzlādēta C dabiskā veidā piebremzē, bet zolīda blicene arī taupa E un dažas minūtes neaiztikta izrubās, bet ne pavisam. Nu, aķim špannungs ne 1,5, bet 1,2 un mazāka iekšējā pretestība.
Mani gan SANYO nemaz neiepriecināja. Divi komplekti ātri aizgāja uz pārstrādi. Man gan bija 2500 mAh. Patreiz lietoju XENERGY 2600 mAh. Esmu apmierināts.
Var jau būt ka nedrīkst aķīši sasalt, bet ar esošajiem fotografēju arī gana aukstā laikā, nekādas vainas. Bet tie SANYO salt vispār nedabūja, izbeidzās mēneša laikā. Domāju brāķis pagadījās.
Vot nasral! ) silrak, Tu taakaa gribi uztaisiit rekordu, kursh par mazaaku cenu ko nopircis? D Tak nejau tur taa starpiiba. Turklaat, visiem mok nav taa iespeeja iepirkties UK. )
Ja tas pats, ko es reedzēju, tad labs ar to, ka lādē katru atsevišķi, ne virknē /2 dioes/, slikts ar to, ka 2, ne 4 reizē lādē. Un nav jau dārgi, bet bieži ir komplekti nopērkami. Bet 100 gadus no vietas nevaidzētu gan izlādēt, gan uzlādēt virknē, pie nelielas atšķirības ietilpībā pārējie vienu aķi dzen kapā.
tikai 1-na lieta - 200mA, 500mA, 700mA 1000mA, 1500mA un 1800mA ir strāvas. ne jauda, ja tā strikti. /kā tie angliski runājošie - viņiem viss "power" vai "speed"/, saprotu ka zini, ne jau kā elektiķis piekasos, bet kā filologs.
www.fotoenergy.lv Te ir labas cenas un izveele arii laba. Piegaadaaja naakoshajaa riitaa. PAsuutiiju ieprieksheejaa vakaraa. Serviss labs un cenas arii. Esmu apmierinaats. MAn ir X4ENERGY Xtreme 3000 un ir tiiri neko, bet nu var jau njemt arii
ANSMANN DIGI-SPEED 4 Ultra Nu, tas ir super laadeetaajs. Tik vai to vajag... baterijas tur arii. Un leetas.
Pieliec virknee ampermetru un buus Tev raadiitaajs.
ampermetrs jau rādīs ~ to, kas lādekļa papīros. lai kapacitāti nomērītu, jāuztaisa strāvas ierobežotājs un jāuzņem, cik h tas aķis dos to I=1A par provi.