forum.gif
Izstāde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Izstāde
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.09.11 14:16 labots
 citēt
Svieciens visiem!
Būsiet gaidīti manā ceļojošajā izstādē

Publicēts: 01.09.11 14:23 labots
 citēt
Paldies!
Bet.
Tu runā par šo?
www.fotosiena.lv...
vai arīdzan par šo?
www.ogrenet.lv...
bet varbūt šo?
storico.radiovaticana.org...
Publicēts: 01.09.11 14:35
 citēt
Neviena no tām...., sorry......, nepareizi pievienoju linku, izlaboju.... tagad būs pareizi!!!!!
Publicēts: 01.09.11 16:35
 citēt
ticigais:Neviena no tām...., sorry......, nepareizi pievienoju linku, izlaboju.... tagad būs pareizi!!!!!

Eltons būs domājis ko citi , isstās pēc drukas kļudas PLAKATĀ , pirmais vārds ar lielajiem burtiem KO nozōmē?
Publicēts: 01.09.11 16:46
 citēt
Medžugorje- par šo vārdu jautājums?? Kļūdas nav tur nekādas. Tās ir mazs ciematiņš Bosnijā - Hercogovinā, katru gadu šo vietu apmeklē miljoniem cilvēku. Tā ir lūgšanu vieta.........
Publicēts: 01.09.11 16:52
 citēt
ticigais:Medžugorje- par šo vārdu jautājums?? Kļūdas nav tur nekādas. Tās ir mazs ciematiņš Bosnijā - Hercogovinā, katru gadu šo vietu apmeklē miljoniem cilvēku. Tā ir lūgšanu vieta.........

Ok , es tik ta izsaku minejumu par jocigu vardu
Publicēts: 01.09.11 17:07
 citēt
Lunis:
ticigais:Medžugorje- par šo vārdu jautājums?? Kļūdas nav tur nekādas. Tās ir mazs ciematiņš Bosnijā - Hercogovinā, katru gadu šo vietu apmeklē miljoniem cilvēku. Tā ir lūgšanu vieta.........

Ok , es tik ta izsaku minejumu par jocigu vardu

Īstajā valodā nosaukums tā ir Medjugorje, ciematinš atrodas starp trijiem kalniem. Tas ir aptuveni 150 km no Splitas Sarajevas virzienā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):