Kādi viedokļi ir par šo aparātu- Panasonic DMC G3 un objektīviem. Labprāt uzklausitu ... no Panasonic ir bijis LUMIX TZ5. ziepene ar zoomu laikam. kā ir ar cenu un tajā ietverto piedavājumu? kā vispar ir ar tam 3/4 kamerām...? PALDIES.
Nesen taisni salīdzināju G modeļu bildes, tai pašā DPReview lapā redzamajos bilžu paraugos G3 gaišā dienas laikā ir nesamērīgi lieli trokšņi (it īpaši debesu toņos) pie zemākā ISO. G2 modelim ir kaut kas līdzīgs. G1 bildes man personīgi šķita labākās no šiem trijiem. Bet principā par to pašu naudu ko G3, var jau atrast mazlietotu GH1, kurš ir jūtami spēcīgāks + ar izcilu video. Ja man būtu jāizvēlās no šīs sērijas aparātiem, es bez domāšanas ņemtu GH1 (GH2, ja finanses atļauj). Vecais kit 14-45mm objektīvs ir labāks par jauno 14-42mm, ja var ar tādu atrast. 20mm F1.7 ir lielisks asums. 14-140mm šķiet arī nav slikts, bet 45-200mm man kaut kā nepatika. Kaut gan ar adapteriem un uzpariktēm pie m43 aparātiem var piekabināt gandrīz jebkuru objektīvu, pat Leicas.
Asfalts:Nesen taisni salīdzināju G modeļu bildes, tai pašā DPReview lapā redzamajos bilžu paraugos G3 gaišā dienas laikā ir nesamērīgi lieli trokšņi (it īpaši debesu toņos) pie zemākā ISO. G2 modelim ir kaut kas līdzīgs. G1 bildes man personīgi šķita labākās no šiem trijiem. Bet principā par to pašu naudu ko G3, var jau atrast mazlietotu GH1, kurš ir jūtami spēcīgāks + ar izcilu video. Ja man būtu jāizvēlās no šīs sērijas aparātiem, es bez domāšanas ņemtu GH1 (GH2, ja finanses atļauj). Vecais kit 14-45mm objektīvs ir labāks par jauno 14-42mm, ja var ar tādu atrast. 20mm F1.7 ir lielisks asums. 14-140mm šķiet arī nav slikts, bet 45-200mm man kaut kā nepatika. Kaut gan ar adapteriem un uzpariktēm pie m43 aparātiem var piekabināt gandrīz jebkuru objektīvu, pat Leicas.