piedošanu par slinkumu (kkad jau bij šķiet disputs, bet kkā nejādzu foruma meklētājā īstos tagus iesist), bet vai kāds ir vešmašīnā klasisku lowepro mugureni (sekmīgi) mazgājis? Man i kkads komputrakeris paliels - jālaiž te pie rietumniekiem un pārspīlēti glaunā audzināšana čukst, ka nav smuki ar nošmulētu, bet piebeigt somu ar negribas un viksēt stundu ar birsti slinkums
attiecīgi labprāt iesviestu vešenē kopā ar kedām (tās drīkst, esmu mazgājis) un tādējādi lieliski sagatavotos ceļojumam a 2 nošautiem zaķiem
Mazgāju Lowepro Nova 5AW. Izrāvu ārā visus polsterējumus, ko var izraut un metu iekšā. Ņēmu ārā smaržīgu un tīru. Režīmu netceros, bet var uzlikt kaut kādu saudzīgo.
crumpleri mazgāju uz 40 grādiem un 600 apgriezieniem, kopš ar velo braucu - diezgan regulāri. Nekāda vaina. Ko var izraut, to gan, saprotams, rauju ārā.
A kas ta tur var notikt?Nu saplēsīs vairāk,ja kauč kur ieplīsis,nu porolons drusku kāds gabals pajuks pa ūdeni...neizkusīs tak plastmasas klipši!Vot mana sieva vienreiz iebāza spilvenu un tas pašķīda,vot bija trombs no spalvām pa visām kanileizešena trubām!
viecha:A kas ta tur var notikt?Nu saplēsīs vairāk,ja kauč kur ieplīsis,nu porolons drusku kāds gabals pajuks pa ūdeni...neizkusīs tak plastmasas klipši!Vot mana sieva vienreiz iebāza spilvenu un tas pašķīda,vot bija trombs no spalvām pa visām kanileizešena trubām!
es jau a domāju a ko soma pa kedu sliktāka
sievai žetons (galvenais jau, lai smuka) kanaltrombi vieglāk maināma lieta