forum.gif
somas mazgāšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / somas mazgāšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.11 14:43
 citēt
piedošanu par slinkumu (kkad jau bij šķiet disputs, bet kkā nejādzu foruma meklētājā īstos tagus iesist), bet vai kāds ir vešmašīnā klasisku lowepro mugureni (sekmīgi) mazgājis? Man i kkads komputrakeris paliels - jālaiž te pie rietumniekiem un pārspīlēti glaunā audzināšana čukst, ka nav smuki ar nošmulētu, bet piebeigt somu ar negribas un viksēt stundu ar birsti slinkums

attiecīgi labprāt iesviestu vešenē kopā ar kedām (tās drīkst, esmu mazgājis) un tādējādi lieliski sagatavotos ceļojumam a 2 nošautiem zaķiem
Publicēts: 04.09.11 15:02
 citēt
Vienmār kādam ir jābūt pirmajam :big_smile:
ieliec vešenē izmazgā un tad pastāsti, pēc kā tās somas izskatās vismaz citi zinās :big_smile:
Publicēts: 04.09.11 15:05
 citēt
Mazgāju Lowepro Nova 5AW. Izrāvu ārā visus polsterējumus, ko var izraut un metu iekšā. Ņēmu ārā smaržīgu un tīru. Režīmu netceros, bet var uzlikt kaut kādu saudzīgo.
Publicēts: 04.09.11 15:36
 citēt
Droši, tikai aukstajā režīmā...
Publicēts: 04.09.11 16:13
 citēt
crumpleri mazgāju uz 40 grādiem un 600 apgriezieniem, kopš ar velo braucu - diezgan regulāri. Nekāda vaina. Ko var izraut, to gan, saprotams, rauju ārā.
Publicēts: 04.09.11 19:01
 citēt
Ko neizrausi Tu, izraus centrifūga :D
Publicēts: 04.09.11 19:22
 citēt
Tās izrautās iekšas jau arī reizēm gadās ka jāmazgā:)
Tad ļipučkas labāk pašam pie kaut kā pielipināt, pārējais būs OK:)
Publicēts: 04.09.11 21:27 labots
 citēt
Maris:... tādējādi lieliski sagatavotos ceļojumam a 2 nošautiem zaķiem
hmmm... zaķus jābildē dzīvus... :what:

P.S. Veļasmašīnā neesmu somu mazgājis.
Publicēts: 04.09.11 21:43
 citēt
A kas ta tur var notikt?Nu saplēsīs vairāk,ja kauč kur ieplīsis,nu porolons drusku kāds gabals pajuks pa ūdeni...neizkusīs tak plastmasas klipši!Vot mana sieva vienreiz iebāza spilvenu un tas pašķīda,vot bija trombs no spalvām pa visām kanileizešena trubām!:face-grin:
Publicēts: 04.09.11 21:55
 citēt
viecha:A kas ta tur var notikt?Nu saplēsīs vairāk,ja kauč kur ieplīsis,nu porolons drusku kāds gabals pajuks pa ūdeni...neizkusīs tak plastmasas klipši!Vot mana sieva vienreiz iebāza spilvenu un tas pašķīda,vot bija trombs no spalvām pa visām kanileizešena trubām!:face-grin:

es jau a domāju a ko soma pa kedu sliktāka :D

sievai žetons (galvenais jau, lai smuka) kanaltrombi vieglāk maināma lieta
Publicēts: 04.09.11 22:01
 citēt
Parastu somu esmu mazgājis (ne Lowe[r]Pro) ar rokām, bišk krāsoja, bet kad izžuva, viss čiki briki.
Publicēts: 04.09.11 22:11
 citēt
aha... lowepro (drošvien tā *pro* dēļ) baigi neparasta...
Publicēts: 04.09.11 23:05
 citēt
Es Kattu mazgāju tāpat kā drēbes.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):